Bar code

eh... tako je lepo spavati negde bez svetla... i propustiti ovakve stvari... i propustiti ljude koji propuste ono sto si hteo da kazes... ma koliko se trudio da shvatis da nikoga nije briga... u tako je smesno...i tako je lako... kad te nije briga... tsutomu... shvatices... jednom... obecavam... ne jos...

aj procitajte ovo pazljivo... ali, molim vas...

Uvek prochitam pazljivo. Je l` treba da analiziramo narecheno?

Ozbiljno? Hoćeš da kažeš da ti je to obavezno? Baš smo pre neki dan pričali o tome
kako spanking skreće pažnju i osećaj sa glavne stvari. Ponekad u redu, ali nikako
ne bih svaki put da me grebe...

Jedino da ti ponovim ono shto sam vec napisala, a ti prevideo.

Kod mene grebanje ne zavisi od (ne)bliskosti, obelezavanja i ko zna chega, vec je u direktnoj srazmeri sa kolichinom zadovoljstva koju primam. Ne mogu da ne grebem, ali mogu da grebem vishe ili manje. To su nevoljne radnje, poput tikova. Hvatam shta god mi je pod rukom, a logichno da mi je partner najblizi.

Ne ostavljam ozhiljke namerno nikad... zadesi se ponekad da malo jache ugrizem ili zarijem nokte,ali ne sa ciljem da obelezhim nekoga.... Mada,jednom sam ( pre nekoliko god ) nenamerno ostavila ozhiljak na ledjima koji se vidi josh uvek,jer sam imala mindjushu u noktu na koju sam zaboravila.... :lol: Mora da je bolelo jako... :P :lol:

Jedino da ti ponovim ono shto sam vec napisala, a ti prevideo.

Kod mene grebanje ne zavisi od (ne)bliskosti, obelezavanja i ko zna chega, vec je u direktnoj srazmeri sa kolichinom zadovoljstva koju primam. Ne mogu da ne grebem, ali mogu da grebem vishe ili manje. To su nevoljne radnje, poput tikova. Hvatam shta god mi je pod rukom, a logichno da mi je partner najblizi.
Ok. ...

....pitanje za sve,da li obelezavate ili vas obelezavaju vashe ljubavi ?.......mala prichica,pre neki dan pozove me bivsha ljubavnica na kafu ,sedimo mi tako u gradu i setim se ja nashe zajednichke jedne vecheri,bili smo ljubavnici par godina i preprichavali smo jedan drugom ostale kombinacije,nikad javne ljubomore nije bilo ,jednom joj ja pre sex-a kazem kako sam sa nekom klinkom koja obecava i kako mi mozda bidne devojka ,odemo mi u krevet sve super bilo lepo,zavrshimo odem ja u kupatilo i imam shta da vidim ,cela ledja mi izgrebana njenim noktima ,nasmejem se u sebi i kazem zapishava mala svoju teritoriju.........uzgred to se i mom drugu deshavalo sa njegovom devojkom ,dve godine zaredom, pre letnje sezone ona mu je pravila takve oziljke na ledjima da ga je bilo blam da se kupa na moru,adi,bazenima a tip plivach,sekle se ribe na njegovo telo a devojka samozadovoljno se smeshkala kad izadje sav u oziljcima ...........jel vam se to deshava ili vama bliskim ..............

a kako to da se obelezimo? popishavanjem?
i nervira me kad neko kaze 'ljubavnik/ljubavnica'..sve neshto uvijeno u neke mashnice..fujjj fujj..kad vec imash mooda za tako neshto, reci lepo 'yebachica, ex yahachica' ..kako 'ocesh..
aha..na to mislish..ogrebotine..pa to je za decu..odrasli vade creva..to je najnoviji trend..nemash ti pojma shta je IN ovih dana :)

a kako to da se obelezimo? popishavanjem?
i nervira me kad neko kaze 'ljubavnik/ljubavnica'..sve neshto uvijeno u neke mashnice..fujjj fujj..kad vec imash mooda za tako neshto, reci lepo 'yebachica, ex yahachica' ..kako 'ocesh..
aha..na to mislish..ogrebotine..pa to je za decu..odrasli vade creva..to je najnoviji trend..nemash ti pojma shta je IN ovih dana :)

.......oni dani ...........;-)

Volim da ga grizem...znam da ga boli...ali ne mogu da odolim...pogotovo po vratu...ne znam ni sama zasto...
A imao je i krvava ledja...

Nije to obelezavanje , nego tako mi nekako ''slatko'' dodje kad to radim...imam neki fetish na krv...a on u zaru cesto ni ne oseti...

Ali nije mu lako...

Back