Banovanje na forumu

Meni su na FB-u onemoguceni komentari clanaka preko kojeg god proxyja ili cega vec probao, nakon par sati bude profil blokiran i traze ID.
Dogodilo mi se to kada sam komentirao na indexu zbog upisa koji su prstali antisemitizmom i rasizmom, plus isprdavanjem Hajduka.
Imao sam npr. profil Jovan Ojdanić von Padobransky.
Jednom drugom bivsem forumasu se to isto dogodilo kada je slavio proizvodjaca padobrana koji je Jovan, pardon, Žan, koristio.
Siguran sam da me i njemacke sluzbe imaju negdje zavedenog zbog pisanja na pokojnom Thiazi.net, samo sto sam tamo pisao umjereno, tek par forumasa je pobralo (uvjetne) zatvorske kazne, stradali su modovi i admin.

Meni su na FB-u onemoguceni komentari clanaka preko kojeg god proxyja ili cega vec probao, nakon par sati bude profil blokiran i traze ID.
Dogodilo mi se to kada sam komentirao na indexu zbog upisa koji su prstali antisemitizmom i rasizmom, plus isprdavanjem Hajduka.
Imao sam npr. profil Jovan Ojdanić von Padobransky.
Jednom drugom bivsem forumasu se to isto dogodilo kada je slavio proizvodjaca padobrana koji je Jovan, pardon, Žan, koristio.
Siguran sam da me i njemacke sluzbe imaju negdje zavedenog zbog pisanja na pokojnom Thiazi.net, samo sto sam tamo pisao umjereno, tek par forumasa je pobralo (uvjetne) zatvorske kazne, stradali su modovi i admin.
nisam nikad imao problem sa FB posto ga koristim za ono sto je namenjen i ne pravim prekrsaje :
p

Evo jedan predlog kako da se zaobiđe blok. Ovo možda može da se koristi i za fejs.

Skineš program, zove se nord VPN ili hide.me. Ima lh više ali ova dva znam, a ja koristim nordVPN. Instaliraš ga, napraviš nalog, uloguješ i biraš zemlju kroz koju će te spojiti i naravno sakriti IP adresu da ni internet provajder ne zna koja ti je. Vrlo se jednostavno koristi. Ima verzija i na telefonu. E sad verzije koje se plaćaju imaju ne znam 30 raznih zemalja, besplatne samo jednu.. Vidi kako ti paše. 2 godine pretplate na Nordu je oko 50 evra što nije puno.

Back