Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Kada na nekom forumu dobijete ban, kako da taj forum ponovo bude vidljiv? Mislim da li može da se gleda sa istog računara na kome je bio kreiran nalog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da moraš da izbrišeš Cookies vezane za taj uređajKada na nekom forumu dobijete ban, kako da taj forum ponovo bude vidljiv? Mislim da li može da se gleda sa istog računara na kome je bio kreiran nalog?
A kako se to briše?Da moraš da izbrišeš Cookies vezane za taj uređaj
Pa ne znam koji Browser koristiš, negde u njegovom settingsu pronađeš gde su cookies, za odgovarajući sajt Krstarica.comA kako se to briše?
Gugl chrome.Pa ne znam koji Browser koristiš, negde u njegovom settingsu pronađeš gde su cookies, za odgovarajući sajt Krstarica.com
Kada na nekom forumu dobijete ban, kako da taj forum ponovo bude vidljiv? Mislim da li može da se gleda sa istog računara na kome je bio kreiran nalog?
Stvar je u tome što nije. Piše došlo je do greške zabranjaneno ti je da koristiš ovaj forum. To piše svaki put kad kliknem na njega.Kada si banovan, ne možeš da se uloguješ na taj forum, inače on mora da ti bude vidljiv.
ta poruka se obično pojavljuje ako probaš da se uloguješ mada teoretski mogu da zabrane pristup baziran na IP adresi.Stvar je u tome što nije. Piše došlo je do greške zabranjaneno ti je da koristiš ovaj forum. To piše svaki put kad kliknem na njega.
Stvar je u tome što nije. Piše došlo je do greške zabranjaneno ti je da koristiš ovaj forum. To piše svaki put kad kliknem na njega.
Najverovatnije da je zabrana vezana za IP adresu kao i fejsbuk.ta poruka se obično pojavljuje ako probaš da se uloguješ mada teoretski mogu da zabrane pristup baziran na IP adresi.
Roze ženski forum koji se zove Ana.Koji je to forum koji banuje IP adresu?
Čudno...
Najverovatnije da je zabrana vezana za IP adresu kao i fejsbuk.
Roze ženski forum koji se zove Ana.
Tačno kada idem preko eksplorera forum je vidljiv jer se odatle nikada nisam logovao.Da ne reklarimo ovde kako se izbegavaju provere za banove, internet je pun tih informacija. "Google is your friend" - pitaj ga![]()
Ma urednice su im samo mnogo fine.Nisam znala da su na Ani tako "opasni"![]()
Pogledaj da nisi blokirao reklame.Stvar je u tome što nije. Piše došlo je do greške zabranjaneno ti je da koristiš ovaj forum. To piše svaki put kad kliknem na njega.
Jesam blokirao na tabletu pre jedno 2 meseca.Pogledaj da nisi blokirao reklame.
Meni se to isto jednom desilo ali sam zaboravio kako sam popravio i sta je uzrokovalo, ako se setim javicu ti.Jesam blokirao na tabletu pre jedno 2 meseca.
nisam nikad imao problem sa FB posto ga koristim za ono sto je namenjen i ne pravim prekrsaje :Meni su na FB-u onemoguceni komentari clanaka preko kojeg god proxyja ili cega vec probao, nakon par sati bude profil blokiran i traze ID.
Dogodilo mi se to kada sam komentirao na indexu zbog upisa koji su prstali antisemitizmom i rasizmom, plus isprdavanjem Hajduka.
Imao sam npr. profil Jovan Ojdanić von Padobransky.
Jednom drugom bivsem forumasu se to isto dogodilo kada je slavio proizvodjaca padobrana koji je Jovan, pardon, Žan, koristio.
Siguran sam da me i njemacke sluzbe imaju negdje zavedenog zbog pisanja na pokojnom Thiazi.net, samo sto sam tamo pisao umjereno, tek par forumasa je pobralo (uvjetne) zatvorske kazne, stradali su modovi i admin.
Pa ja sam ga koristio za komentiranje clanaka na indexu.nisam nikad imao problem sa FB posto ga koristim za ono sto je namenjen i ne pravim prekrsaje :
p
FB samo za odrzavanje kontakata. Ukoliko stavis svoju sliku i tacne podatke velika je verovatnoca da neces imati problema.Pa ja sam ga koristio za komentiranje clanaka na indexu.
Sada nemam FB profil.
Valjda je dovoljno da se ne ulogujes.Kada si banovan, ne možeš da se uloguješ na taj forum, inače on mora da ti bude vidljiv.