banovan mi youtube profil

Poruka
3.797
banovali mi youtube i google+ i to pre vise meseci,zbog nekih reklamiranja raznih proizvoda na google+. na youtube apsolutno nista lose nisam radio i to je sad mnogo glupo i PREGLUPO da mi banuju i youtube zbog glupog google+. ali sad su kao jedna firma,sve povezano,najveca glupost ikad. :deda:
sve u svemu,da li im ja mogu pisati negde da pitam da mi odbanuju profil? inace,svi moji video klipovi sa kanala su otisli u k**ac,ne mogu da komentarisem,ne mogu da lajkujem komentare,jedino mogu da gledam i lajkujem ili dislajkujem video.

Pa napravi novi profil. isto ti je kao sa forumom:

1) obrisi sve cookie-je sa racunara i pretrazivaca ( mozes sa CCleaner)
2) kreiraj novu mejl adresu za novi profil
3) resetuj ruter da promenis IP ( ili ubrzaj stvar sa odredjenim skripticama sa neta )
4) kreiraj nov nalog

imam ja vec drugi profil,na kome sve radi bez problema...izgleda da i nema veze sa IP adresom. ali ja sam hteo ovaj da vratim ako moze nekako...jer to mi je i email adrsa,inbox koji svaki dan proveravam i koristim,kao i youtube profil...kad se izlogujem sa emaila,automatski me izloguje i sa youtube-a i obrnuto,krv im ***** propalu glupu!!! sve povezali,stoka mrtva!!111

imam ja vec drugi profil,na kome sve radi bez problema...izgleda da i nema veze sa IP adresom. ali ja sam hteo ovaj da vratim ako moze nekako...jer to mi je i email adrsa,inbox koji svaki dan proveravam i koristim,kao i youtube profil...kad se izlogujem sa emaila,automatski me izloguje i sa youtube-a i obrnuto,krv im ***** propalu glupu!!! sve povezali,stoka mrtva!!111

Izgleda da je tebi uvek neko drugi kriv. Prvo ono u firmi, sad te i google mrzi....

Back