Banovan, banovan, banovan...banovan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki treći korisnik kad uđem na neku temu ima labelicu "Banovan". :D:D

Šta je to sa silnim banovima na krsti? jesu to trajni banovani ili...😅
Мало нас овде има који смо аутохтони форумаши, то јест не радимо хонорарно за сајт Krstaricu односно не ботујемо за СНС и/или за босанску СНСД, а да нисмо бановани. Аутохтони форумаши се углавном банују, лажно их прогласе "клоновима" или их једноставно банују у тишини на неограничено а никада им не укину бан, и зато видиш толико банованих корисника.

Znači disciplinski i društveno korisni ban :think::D

Koji su najčešći razlozi bana? Specifični ne opšti
Recimo kada na politici uputim pokoju toplu riječ Židovima, muslimanima i smeđim rasnim tragedijama.

🥰 🐈

Ili kada na Ženama stavljam erotske slike debelih pedera.
Iako su na politici vrlo tolerantni, pa ili obrišu ili daju tek najmanji kartončić, ali na Ženama vlada čelična disciplina.

Lulo lulava, Mugatu je ono hermafroditsko čudo s babama u avataru, s obzirom na njegov opus na politici, čudi me da nema ban po viđenju, ali se izgleda malo primirilo.
Ti bolje da ćutiš šta si govorio o meni, proganjao me, iznosio tračeve... ničim izazvan. Imam link gde se objedinjeno vidi koliki si manjijak. S ne pričam šta su pobrisali. Ali ja imam sačuvano. Naivnims možeš da prodaješ duhovitost i izigravaš forumske maskotu tako što se šlihtaš forumu. Zato te i nisu banovali.
Paljba od mene

Ti bolje da ćutiš šta si govorio o meni, proganjao me, iznosio tračeve... ničim izazvan. Imam link gde se objedinjeno vidi koliki si manjijak. S ne pričam šta su pobrisali. Ali ja imam sačuvano. Naivnims možeš da prodaješ duhovitost i izigravaš forumske maskotu tako što se šlihtaš forumu. Zato te i nisu banovali.
Paljba od mene
Ne nerviraj se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back