Bankrot opština po Srbiji!

@Van Staal
@E72

Ja vas ljudi ne razumem... Nisam ja promenio kurs zato što kritikujem nešto, što mislim da je loše...

Svašta...

Mislim da je ovo loš potez vlade i nemam problem to da iznesem javno...

Da li bih opet glasao za demokrate.... Sa ovakvom političkom scenom? Da! A za koga bi?

Pa ostali su mnogo lošiji, bar po mom mišljenju...

Glasao sam ja i za Koštunjavog, pred peti oktobar, pa šta... Glasao sam i za Vuka na prvim izborima, pa već pet godina pričam da je on prevaziđen političar...

Nikad samo nisam glasao za Radikale, ni u kom obliku... Od Mirka Jovića, preko Vučinića, doTome i Šešelja..

cak i da su svi lopovi - ovi moji lopovi nisu doveli drzavu do bankrota dok tvoji jesu. zato treba da odu ko na robiju ko u opoziciju a da ih zamene malo ovi drugi. dosta su vladali - 9 godina.

vise nego milosevic - zato SIKTER BAGRO LOPOVSKA

Nekima ne vredi ni crtati.... :dash:

cedica je vas. on je deo vlasti samo izigrava opoziciju.

Čeda je opozicija u istoj meri kao i šolja, a po efektima, tu je negde sa srs, obzirom da je usvojen budžet, znači sve je to isto s....

@Van Staal
@E72

Ja vas ljudi ne razumem... Nisam ja promenio kurs zato što kritikujem nešto, što mislim da je loše...

Svašta...

Mislim da je ovo loš potez vlade i nemam problem to da iznesem javno...

Da li bih opet glasao za demokrate.... Sa ovakvom političkom scenom? Da! A za koga bi?

Pa ostali su mnogo lošiji, bar po mom mišljenju...

Glasao sam ja i za Koštunjavog, pred peti oktobar, pa šta... Glasao sam i za Vuka na prvim izborima, pa već pet godina pričam da je on prevaziđen političar...

Nikad samo nisam glasao za Radikale, ni u kom obliku... Od Mirka Jovića, preko Vučinića, doTome i Šešelja..

Prosecan politicar treba da vidi 10-15-20 godina u napred a oni pravi cak i ceo vek.
A ovi nasi demonisti pitanje je sta bi prepoznali od srednjeg prsta pred nosom.

To za njih me i nije bas briga ali problem je sto masu zavedenih, prepariranih umova vode kao svoje stado. A onaj koji nesto i "ugleda" odmah sutradan provoza nove krokodil cipelice da bude "vidjen" i da svetli primer sutrasnjice kako svi treba da izgledaju.

E ti su najcesce golje i beda koji nista u zivotu nisu imali a jos manje videli i sa njima se najlakse manipulise. Jos ako su pokondirene seljacine sto im i onako 95% cini biracko telo, Srbija dodje na prosjacki stap.
Dobro je jedino sto se jedan po jedan polako budi iz zimskog sna. I kada se probudi postavlja odmah pitanje :

A sta sad ?
Naravno botina kao iz puske odgovara : KREDIT

Па ти си бре гори и од DellNS ...
Скоро и да нема општине у Србији где на Власти није ДС за све ове тужне године ...
Нема Општине где се нису запошљавали неписмени првоборци "Октобарске Револуције" ...
Библиотекари постајали Директори школа,
магационери Директори Домова Здравља,
металостругари Директори позоришта,
медицинске браћа Директори комуналних предузећа,
Пекар Директор Туристичке организације ...
:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ало бре, па Живковић је био Председник Владе !!!!!
:rotf:
Ко је запослен у силним Министарствима, Агенцијама, Дирекцијама ????
Колико запослених има у "Демократском Клубу" у општини Вождовац,
а тек у "Центу за помоћ и информисање ???

:dontunderstand:

Sama odluka o zapošljavanju kadrova i njihovim platama je doneta na republičkom nivou i nije DS-ova ideja i nisu bili tada na vlasti.Naravno da su,u opštinama i gradovima gde su bili u koalicijama, i DS-ovci prećutno prešli preko ovakve odluke jer i njihovi kadrovi su plaćeni,e što je sad njima zapalo da rešavaju problem prevelikih plata i viška zaposlenih u opštinama,neka vide kako će.Kad je bilo kinte dobro je i niko se nije bunio.

Sama odluka o zapošljavanju kadrova i njihovim platama je doneta na republičkom nivou i nije DS-ova ideja i nisu bili tada na vlasti.Naravno da su,u opštinama i gradovima gde su bili u koalicijama, i DS-ovci prećutno prešli preko ovakve odluke jer i njihovi kadrovi su plaćeni,e što je sad njima zapalo da rešavaju problem prevelikih plata i viška zaposlenih u opštinama,neka vide kako će.Kad je bilo kinte dobro je i niko se nije bunio.
Ајде лепо прочитај шта си написао,
па из тога покушај да извучеш нешто смислено,
а да при томе не скочиш сам себи у уста већ после треће речи ...

Сачекаћу ја док се прибереш ...

Sama odluka o zapošljavanju kadrova i njihovim platama je doneta na republičkom nivou
i nije DS-ova ideja
i nisu bili tada na vlasti.

А шта је био Ђинђић од 2000 па док га нису убили ??? А Живковић ???
А Коштуницу је као неко нешто питао ???
Чије су од почетка биле, и остале све Агенције, Дирекције, Управе ???

Naravno da su,
u opštinama i gradovima gde su bili u koalicijama,
i DS-ovci prećutno prešli preko ovakve odluke jer i njihovi kadrovi su plaćeni,

e što je sad njima zapalo da rešavaju problem prevelikih plata i viška zaposlenih u opštinama,
neka vide kako će.
Kad je bilo kinte dobro je i niko se nije bunio.

Од 2000 у само 17 општина није ДС био на Власти, па ко је онда запошљавао и курту и мурту,
И тетке и стрине ...

И шта је чудно у томе што је овом марионетском назови демократском,
а изнад свега корумпираном режиму крај у изгледу ...

И због чега то тебе толико иритира ???
Да ниси и ти један од оних коме је понуђено 550 000 и нешто мало по години стажа за отпремнину ???

Мило те за паре, а жао за јаре !!!

Узео би паре, али знаш да више никада нигде не би могао да примаш плату низашта ...

А шта је био Ђинђић од 2000 па док га нису убили ??? А Живковић ???
А Коштуницу је као неко нешто питао ???
Чије су од почетка биле, и остале све Агенције, Дирекције, Управе ???

Од 2000 у само 17 општина није ДС био на Власти, па ко је онда запошљавао и курту и мурту,
И тетке и стрине ...

И шта је чудно у томе што је овом марионетском назови демократском,
а изнад свега корумпираном режиму крај у изгледу ...

И због чега то тебе толико иритира ???
Да ниси и ти један од оних коме је понуђено 550 000 и нешто мало по години стажа за отпремнину ???

Мило те за паре, а жао за јаре !!!

Узео би паре, али знаш да више никада нигде не би могао да примаш плату низашта ...

Naravno da su posle 2000-e pozapošljavali svoje kadrove,ali odluku,klauzulu nazovi kako god hoćeš,nisu doneli DS-ovci.Odluka o praktično zaštiti stranačkih kadrova je doneta u vlasti od 2004-e.E što su se oni prilagodili u stilu"baš me briga,nisam ja odredio"a funkcionišu u vlasti i dobijaju novac,pa sad kad nema para,neka trljaju glavu šta da rade.
Kad neznaju kako da reše problem,najlakše da se oporezuju plate,uvedu takse na" vazduh" i namire administraciju platama ili da im isplate otpremninu.
I još truli Tadić da izjavu u stilu,ja neznam kako da se reši problem viška zaposlenih,pošto ih zakon štiti.

A gde bas sad kolektivno da bankrotiraju,
a tek sad demokrate kolektivno preuzele sve opstine:hahaha::hahaha::hahaha:

....а и тамо где немају већину,
.......заводе Принудну управу...:hahaha::hahaha::hahaha:

Ако,
није то лоше, то их гЉивица подучио,....:lol:
кад немаш власт,...одмах "разваљуј" и уводи принудну управу.

.

Back