Bankrot Crne Gore: Oporezuju sve plate iznad 250 evra sa 3% poreza da izbegnu bankrot

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.039
U Crnoj Gori vlada usvojila odluku da podigne porez na sve plate preko 400 evra bruto tj preko 250 evra neto sa 9% na 12%

111102108.jpg

Ova mera je donesena da bi Crna Gora izbegla bankrot.

Alternativni predlog je bio da se smanje penzije za 5% ali nije prosao.

Izgleda da se nezavisnost ni u jednoj od balkanskih vukojebina ne maze na lebac.

ROKAj SNIMAJ

vise o svemu ovde

http://www.vijesti.me/vijesti/krizn...-eura-ce-se-dodatno-oporezovati-clanak-106650

Poslednja izmena:
U Crnoj Gori vlada usvojila odluku da podigne porez na sve plate preko 400 evra bruto tj preko 250 evra neto sa 9% na 12%

111102108.jpg

Izgleda da se nezavisnost ni u jednoj od balkanskih vukojebina ne maze na lebac.

ROKAj SNIMAJ

vise o svemu ovde

http://www.vijesti.me/vijesti/krizn...-eura-ce-se-dodatno-oporezovati-clanak-106650

Nema veze, izdržaće Crnogorci !
Najvažnije je da im je Milo razdragan !

111102108.jpg

ROKAj SNIMAJ

vise o svemu ovde

i šta sad, se novonastale države su u procesu spašavanja gole kože ali su bar definirane granicama i u tim granicama se hebu kako znaju i umiju. srbi još ni do toga nisu došli a gore im je nego ostalima. kako će tek bit kad dođu do točke da krenu s nule? oće li uopče moć krenit

Ma sta nas briga? Susedna drzava kao i svaka druga oko nas.

Da li je njihov ukupni porez na platu manji ili veci od naseg? (za isti iznos)

sta nas briga?

Pa briga nas jer i mi idemo istim putem u provaliju zbog vase politike "EU NEMA ALTERNATIVU"

Pametan ce sad da zakoci , i da okrene brod u smeru Rusije. A glup ce da nastavi u istom pravcu - dok totalno ne propadne.

Prosječna neto plata u CG je oko 480€.
Stopa nezaposlenosti oko 11%
Ukupni dug (od toga garancije za KAP 400.000€) je 1,2 miliarde€ ili 46% BDP

Rast BDP 2,5%.

Smanjenje najviših zarada je kao mjera štednje koje moraju biti a ne kao znak bakrota.

Pa ovo je potez koji vlast radi da izbegne bankrot Crne Gore.

Jos vam Rusi zatvaraju KAP , jer elektroprivreda im ne da vise struju po ugovorenoj ceni - tako da ste ga ugasili onako bas totalno.

Sve je to posledica vase politike ka EU , i nezavisnosti Crne Gore.

Treba poplacati toliku administraciju, policiju, vojsku, ambasade po sveteu i slicno. A vas samo 500.000.

i šta sad, se novonastale države su u procesu spašavanja gole kože ali su bar definirane granicama i u tim granicama se hebu kako znaju i umiju. srbi još ni do toga nisu došli a gore im je nego ostalima. kako će tek bit kad dođu do točke da krenu s nule? oće li uopče moć krenit

pa mi smo imali granice ali nas je napao NATO nacisticki pakt. I imamo te iste granice i sad samo nam je deo zemlje okupiran.

A drago mi je sto vi svi zapadni DUPELJUPCI propadate :super:

To ste i zasluzili. Napali ste Srbe, Crna Gora nas izdala i udruzila se sa srpskim neprijateljima Hrvatima Albancima Nemcima i Amerikancima protiv sopstvenog naroda u Srbiji.

Tako to biva.

Ko nece brata za brata - hoce tudjina za gospodara.

Prosječna neto plata u CG je oko 480€.
Stopa nezaposlenosti oko 11%
Ukupni dug (od toga garancije za KAP 400.000€) je 1,2 miliarde€ ili 46% BDP

Rast BDP 2,5%.

Smanjenje najviših zarada je kao mjera štednje koje moraju biti a ne kao znak bakrota.

kad se svima plate smanje za 3% BDP ne da raste nego pada.

U Crnoj Gori je samo potrosacka korpa 800 evra a prosecna plata ispod 400 evra.

pa mi smo imali granice ali nas je napao NATO nacisticki pakt. I imamo te iste granice i sad samo nam je deo zemlje okupiran.

To ste i zasluzili. Napali ste Srbe, Crna Gora nas izdala i udruzila se sa srpskim neprijateljima Hrvatima Albancima Nemcima i Amerikancima protiv sopstvenog naroda u Srbiji.

Tako to biva.

okupiran? hebate več je skoro samostalan taj dio a vi se još njime iscrpljujete, ovo drugo neću komentirat, bez veze mi je

okupiran? hebate več je skoro samostalan taj dio a vi se još njime iscrpljujete, ovo drugo neću komentirat, bez veze mi je

samostalan koliko su samostalne sve sluge robovi i ostali guzoljubi

koju tu odluku vlada h rvatske ili siptari mogu da donesu samostalno bez pitanja amerike i nemacke?

nijednu. toliko o vasoj samostalnosti.

vi nemate ni N od nezavisnosti. Ni slovo N

samostalan koliko su samostalne sve sluge robovi i ostali guzoljubi

koju tu odluku vlada h rvatske ili siptari mogu da donesu samostalno bez pitanja amerike i nemacke?

nijednu. toliko o vasoj samostalnosti.

vi nemate ni N od nezavisnosti. Ni slovo N

a koju odluku srbija uopće može donit. nesmiš čak ni spomenik u svojoj državi maknit. usput, ko je to na svitu samostalan a da ima manje od 200 000 000 stanovnika, a i onda je pitanje

a koju odluku srbija uopće može donit. nesmiš čak ni spomenik u svojoj državi maknit. usput, ko je to na svitu samostalan a da ima manje od 200 000 000 stanovnika, a i onda je pitanje

pa naravno da nismo ni mi. Nijedna zemlja koja je protektorat NATO pakta nema samostalnost - a sto je najvaznije nema ni buducnost.

Sve NATO kolonije ekonomski propadaju. Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Srbija, Albanija , BIH

gde se to i u kojem od americkih protektorata na balkanu dobro zivi? Nigde

Tako to biva.

ma, ćuti, dok je tebi Kosova ti ćeš lepo da živiš...z:cry:

ma, ćuti, dok je tebi Kosova ti ćeš lepo da živiš...z:cry:

I to što kažeš! Ima tu istine.

Za vrijeme SFRJ, svi su izdvajali ogromna sredstva za razvoj Kosova ali džaba- sve gore i gore.
Bar Srbija sada ne plaća za Kosovo onoliko djece, invalida, besposlenih, socijala....itd.
Da se Kosovo priključi nazad, Srbija bi bankrotirala.

Nije u redu.
Treba progresivno oporezivanje:
-do 400€ 0%
-do 800€ 10%
-preko 800€ 20%

Ovako će opet preko ledja sirotinje.

A za bankrot, nema šanse.
Znate za efekat Deja-Vu, tj, več vidjenog

Pre neko godinu slična situacija, 11 miliona € u buli, i

Država 11 dana pozajmljuje po milion €
Prvoj Banci CG (vl. Aco Djukanović)
i on sutradan vraća te iste pare.
Normalno, papirologijom, para nigde.

I razdužio se....

Bez obzira na sve, ta banka se mora sačuvati
jer svi državni činovnici i zaposlenu u
Javnim ustanovama primaju platu preko nje.

A inače ako želite razmenu novca Srbija-CG
koristite samo Komercijalnu Banku (ovde KB AD Budva)
Imaju filijale svuda po CG.
Najjeftiniji su.

A inače narod već "dobrovoljno" plaća
i dugove aluminijskog, i struju što prodadoše talijanima i ....

Jbg, izgleda je Knjaz Miloš bio u pravu:
"Pare treba uzimati tamo gde najviše ima-
od naroda"

Poslednja izmena:

A dal ti uopšte znaš šta je to biti samostalan...???
Misliš ako moreš otić od Splita do Zagreba da je to dovoljno i da si samostalan... No, dobro, i to je nešto...

111102108.jpg

ROKAj SNIMAJ

vise o svemu ovde

oglabaše ga u svakom pogledu...naširoko i nadugačko.....

Back