BANKROT ČEDA! Lider LDP zapao u ogromne dugove, uzimao novac i od ZELENAŠA?

Ајде бре зар да ова држава и народ дозволе да такав један великан буде финансијски упропашћен? А толико се борио и дувао у пиштаљку у прошлом веку...

Što ono reče Mičko Ljubičić u imitacijama Vučića....
"To se neće dogoditi...!"

BANKROT ČEDA! Lider LDP zapao u ogromne dugove, uzimao novac i od ZELENAŠA?! Šef LDP Čedomir Jovanović sve svoje firme doveo do stečaja... Samo Čedina stranka dužna je čak 3,3 milijarde dinara... Neki tvrde da je izbornu kampanju finansirao novcem koji je uzeo pod kamatu!

87026_ceda_f.jpg

Poskupela droZa , nema se, ne može se :lol:
Sad se pentra po planinama jer je čuo da tamo ima belog za dž ( samo mu nisu rekli da se radi o snegu ) :hahaha:

A1A7cgZCEAEQzu8.jpg large.jpeg

Poslednja izmena:
Ti kao sto je doticni politikant,trebalo bi da propadnu finansijski,jer su se obogatili na grbaci naroda,i njihove neplodne politike. Mislim da bi vatromet trebalo tri dana i tri noci,pustati od srece,

kada bi svi politicari finansijski propali,pa da zive od socijalne pomoci. Tek tada bi videli,kako zivi veliki deo naroda ove zemlje.Medjutim,oni zive u oblacima,u skupim vilama,okruzeni poslugom

i svim mogucim ovozemaljskim obiljem.Kada bi bilo pravde (a nema je) oni bi svi od reda propali.

ja odavno nisam u srbiji pa me zanima osim ove nemacke banke koja je verovatno dobila direktivu od nemacke tajne sluzbe da mu daju pare, jel ima ovde neka drzavna? to jest da li postanska stedionica pravi gubitke narodu kad su mu dali 2 miliona evra? ne znam da li je stedionica privatizovana... ako ugasi LDP ili ode iz LDP, on licno ne mora da vrati dugove... a mozda tako moze i sa firmama... na zapadu mozes da proglasis licni bankrot, u nekim zemljama...

Back