Banke sperme

Da li biste se odvažili oploditi se spermom iz banke sperme?

• Da, bih.

• Ne, ne bih.

• Možda bih.

• Možda ne bih.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To mi liči na oba lupetanja ,kako se kod žena vremenom razvija materinski instikt, pa sa godinama žele decu.Ili k'o fol, kad je žena u drugom stanju, pa za tih 9 meseci,...ne to su klasične nebuloze i tripovi.Materinski instikt nastaje tek kada prvi put uzmeš dete u ruke.
Tako da sve pre tog trenutka, jeste praktično tvoj genetski materjal u njenoj utrobi.

To mi liči na oba lupetanja ,kako se kod žena vremenom razvija materinski instikt, pa sa godinama žele decu.Ili k'o fol, kad je žena u drugom stanju, pa za tih 9 meseci,...ne to su klasične nebuloze i tripovi.Materinski instikt nastaje tek kada prvi put uzmeš dete u ruke.
Tako da sve pre tog trenutka, jeste praktično tvoj genetski materjal u njenoj utrobi.
Kako objašnjavaš moj san da sam trudna i aj to, nego imam osećaj blaženstva dok mazim svoj ogromni stomak... :D

Aha, to je znaci ono, zazmuri i prsti svuda okolo materijalom, ionako je to samo materijal pa ako potrefi u nekog anonimka koja se namestila, onda sta bog da, a ako zavrsi na zavesi jbg opracemo, sve jedno.. . Neverovatno razmisljanje, prosto sam fasciniran.

Ne veruješ u biološki časovnik

Pa vole me ljudi, vole me i muskarci, zato sto i kada samu sebe volim, kapiras?
Za bozanstvenim varijantama nema potrebe.
Bice mi ekstrica da on sam sebe voli. Toliko.
A zali sebe, ako ti je do zaljenja.
za pocetak te samo zalim sto ne znas da citas napisano.
zao mi je i "zalim te" su dva kosmosa bez dodira.
zao mi je - je bukvalno tuzan sam sto nisi dozivela tako nesto
zalim te - je bukvalno da Ti se u lice podsmevam, sto nisam uradio.
Ti si pametnica tako da.nastavi da trujes i napusavas me a ja cu da Ti posaljem jedan :bye:

Meni bogme bas zvuce tako. Naravno da ce svaki diler da kaze da mu je roba vrh brate zakon, samo malo konzervansa, malo secera, malo e e eee. Ali razmisli.. Koji to profil muskarca ide i ostavlja spermu?
To je bio onaj glup vic: Dolazi maskirani pljačkaš u banku sperme i kaže šalteruši: "Ispij gutljaj, inače ću te ubiti!"

I nakon što ona popije spermu, ovaj skine masku i ispostavi se da je njen muž: "Eto vidiš, jel bilo teško."

Back