Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.782
Pa cekaj, zar istrazivanje u zivotu, ne podrazumeva i normalne prirodne stvari i u 21. veku? Ili je samo neistrazeno zanimljivo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta se bakćete sa tom " sićom,"...kad nije majka koja je rodila, nego koja je podigla dete.Nije otac donor sperme, već onaj ko je bio svo vreme uz to dete.Zato moidi postaju MGTOW i odlučuju da ne daju ni prebijene forinte foidima
Svo ili sve pitanje je sadNe znam šta se bakćete sa tom " sićom,"...kad nije majka koja je rodila, nego koja je podigla dete.Nije otac donor sperme, već onaj ko je bio svo vreme uz to dete.
Nie majka ključna ako je govedo, otac onda ključnim biva, a dete vazda protiv ništa nema, dokle god je njemu dobroJeste majka kljucna figura, ali odmah posle nje je otac
Je'l srednji rod svo ili sve?Svo ili sve pitanje je sad
Svo ne postojiJe'l srednji rod svo ili sve?
Pogotovo je kljucna ako je govedo. Jb.gNie majka ključna ako je govedo, otac onda ključnim biva, a dete vazda protiv ništa nema, dokle god je njemu dobro
Jbg nijePogotovo je kljucna ako je govedo. Jb.g
Što feminoide stavlja u dominantan položajTema je jako ozbiljna i nije za zajebanciju
Ispricacu vam realnu pricu i nesto iz svog ugla vidjenja.
Jos kao mali ziveo i odrastao na salas sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan i preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.
Naucila me svasta..i kako birala mog cukundedu Badju"koji opevan do dana danasnjeg u Rumuniji.,kako smuvati i ozeniti najbolju devojku na igranci
U to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer pa tako u kolo imas opasnu konkurenciju gde sa druge strane Devojku sarmira drugi lik,pa drz ne daj,pa stisnes devojci ruku da se nadjes direkt usnama na njeno uho,pa joj sapnes nesto romanticno i protivnika eliminises
Opasna neka baba bila,birala genetiku i tog mog cukundedu.
Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku.
Gledalo se tada kakva joj majka,otac,baba,ded,praded..koliko ko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru za potomstvo.
Danas je tuzna prica i ko to jos gleda,gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija pa posle kuku lele.
Ne valja,nije na dobro..
Posle se vidi samo posledice toga i sve cesce muk i jauk zena,dece koje umiru mlade u mukama od najtezih bolesti na brzinu.
Danas su zdrave a vec sutra su 2m ispod zemlje..tako da je itekako bitna ta genetika,sam pogled i osvrt na ove bitne stvari..
Nasi stari su sve to znali..gledalo se da se krava dovede kod kvalitetnog bika,na dobre rasne pse se gledalo da se ima itd..
Tako da u buducnosti ce ova banka zaziveti i primeniti.. hteli mi ovo ili ne hteli zazivece i do najsitnijeg detalja mozes da biras i boju ociju deteta..
Neki kompjuter tamo ucitava tvoju Dnk i Dnk donora iz banke,i sta ce sve ispasti...
Musko ili Zensko![]()
Hoće reći,...žene su i tada birale "rasad".Danas ne moraju širiti noge kojekuda i još kriti istinu o svom potomstvu.Šta su i tada birale, bog te pita.Tema je jako ozbiljna i nije za zajebanciju
Ispricacu vam realnu pricu i nesto iz svog ugla vidjenja.
Jos kao mali ziveo i odrastao na salas sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan i preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.
Naucila me svasta..i kako birala mog cukundedu Badju"koji opevan do dana danasnjeg u Rumuniji.,kako smuvati i ozeniti najbolju devojku na igranci
U to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer pa tako u kolo imas opasnu konkurenciju gde sa druge strane Devojku sarmira drugi lik,pa drz ne daj,pa stisnes devojci ruku da se nadjes direkt usnama na njeno uho,pa joj sapnes nesto romanticno i protivnika eliminises
Opasna neka baba bila,birala genetiku i tog mog cukundedu.
Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku.
Gledalo se tada kakva joj majka,otac,baba,ded,praded..koliko ko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru za potomstvo.
Danas je tuzna prica i ko to jos gleda,gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija pa posle kuku lele.
Ne valja,nije na dobro..![]()
Brate,...ako sumnjaš idi na DNK analizu.To je taj muški iracionalni kompleks: you never know who the father is.
Postoje istrazivanja kolko veliki uticaj ima psihicko stanje majke u trudnoci, do toga odnos majke i bebe. Pritom, niko od nas nema secanja na taj period, ali se pothranjuju osecanja duboko u podsvesti.Jbg nije
Boli me, moje jeBrate,...ako sumnjaš idi na DNK analizu.

Podrazumeva se!Mda, verujem da novac ipak igra presudnu ulogu.Ti si devojko bolesna u mozak. Nadam se da u tim bankama traže uverenje da je i korisnica normalna, ono proveravaju te koliko i donatore. Inače jadna deca sa takvom materom.
Muškarci su izmislili anti-bebi pilulu i veš mašinuSinko, nalupetala se baba za sve pare, a i ti malo pročitaj o genetici, neće ti škodi.
Što tako jako, Foki, samo pričamoTi si devojko bolesna u mozak. Nadam se da u tim bankama traže uverenje da je i korisnica normalna, ono proveravaju te koliko i donatore. Inače jadna deca sa takvom materom.
Pusti bre,...pojma oni nemaju šta su radile njihove prababe i čukunbabe.Snalazile se "ispod žita", kako su znale i umele.Žene su uvek i brinule o tome.Što tako jako, Foki, samo pričamo