Banke sperme

Da li biste se odvažili oploditi se spermom iz banke sperme?

• Da, bih.

• Ne, ne bih.

• Možda bih.

• Možda ne bih.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da se ne lazemo, tata jeste bitan. Sve da sedi zbog ubistva u zatvoru, dete ima prava na oca. Jeste majka kljucna figura, ali odmah posle nje je otac.
I to je cela zavrzlama sa vestackom oplodnjom iz banke.
Sa druge strane, oceva koliko hoces po belom svetu rade, oceva koji nikad ne zele da vide svoje dete, ljudi i bez majke i bez oca, pa nisu pomrli svi.
Tako da, sve zene, koje zele da urade to pozdravljam i zelim svu srecu, iskreno mislim da imaju muda ko kuca, jer znam koliko je roditeljstvo tesko.

Tema je jako ozbiljna i nije za zajebanciju❗
Ispricacu vam realnu pricu i nesto iz svog ugla vidjenja.

Jos kao mali ziveo i odrastao na salas sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan i preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.

Naucila me svasta..i kako birala mog cukundedu Badju"koji opevan do dana danasnjeg u Rumuniji.,kako smuvati i ozeniti najbolju devojku na igranci🤔

U to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer pa tako u kolo imas opasnu konkurenciju gde sa druge strane Devojku sarmira drugi lik,pa drz ne daj,pa stisnes devojci ruku da se nadjes direkt usnama na njeno uho,pa joj sapnes nesto romanticno i protivnika eliminises🤔

Opasna neka baba bila,birala genetiku i tog mog cukundedu.
Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku.
Gledalo se tada kakva joj majka,otac,baba,ded,praded..koliko ko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru za potomstvo.

Danas je tuzna prica i ko to jos gleda,gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija pa posle kuku lele.
Ne valja,nije na dobro..🤔
Posle se vidi samo posledice toga i sve cesce muk i jauk zena,dece koje umiru mlade u mukama od najtezih bolesti na brzinu.
Danas su zdrave a vec sutra su 2m ispod zemlje..tako da je itekako bitna ta genetika,sam pogled i osvrt na ove bitne stvari..
Nasi stari su sve to znali..gledalo se da se krava dovede kod kvalitetnog bika,na dobre rasne pse se gledalo da se ima itd..
Tako da u buducnosti ce ova banka zaziveti i primeniti.. hteli mi ovo ili ne hteli zazivece i do najsitnijeg detalja mozes da biras i boju ociju deteta..
Neki kompjuter tamo ucitava tvoju Dnk i Dnk donora iz banke,i sta ce sve ispasti...
Musko ili Zensko🤔

Jos kao mali ziveo i odrastao na salas sa Dedom,Babom,Cukunbabom koja je dozivela 104 rodjendan i preminula 80te god.
Ta cukunbaba me svemu naucila kroz price,bila jako pismena i mudra zena,zdravlje je sluzilo i bila samo nekoliko dana u krevetu pred samrti.

Naucila me svasta..i kako birala mog cukundedu Badju"koji opevan do dana danasnjeg u Rumuniji.,kako smuvati i ozeniti najbolju devojku na igranci🤔

U to vreme bilo igranki uz violinu na fenjer pa tako u kolo imas opasnu konkurenciju gde sa druge strane Devojku sarmira drugi lik,pa drz ne daj,pa stisnes devojci ruku da se nadjes direkt usnama na njeno uho,pa joj sapnes nesto romanticno i protivnika eliminises🤔

Pamticu je po svemu jer mi je pricala i o genetici i kako su nasi stari birali devojku.
Gledalo se tada kakva joj majka,otac,baba,ded,praded..koliko ko je proziveo., i to su sve bitne stvari pri odabiru za potomstvo.

Danas je tuzna prica i ko to jos gleda,gleda se samo ta lepota sto je najveca tragedija pa posle kuku lele.
Posle se vidi samo posledice toga i sve cesce muk i jauk zena,dece koje umiru mlade u mukama od najtezih bolesti na brzinu.
Danas su zdrave a vec sutra su 2m ispod zemlje..tako da je itekako bitna ta genetika,sam pogled i osvrt na ove bitne stvari..
Nasi stari su sve to znali..gledalo se da se krava dovede kod kvalitetnog bika,na dobre rasne pse se gledalo da se ima itd..
Tako da u buducnosti ce ova banka zaziveti i primeniti.. hteli mi ovo ili ne hteli zazivece i do najsitnijeg detalja mozes da biras i boju ociju deteta..
Neki kompjuter tamo ucitava tvoju Dnk i Dnk donora iz banke,i sta ce sve ispasti...
Musko ili Zensko🤔
Što feminoide stavlja u dominantan položaj
Kao nekad
Kad se jedino znalo ko je mater
Nikad babo
Sorry, not sorry

Hoće reći,...žene su i tada birale "rasad".Danas ne moraju širiti noge kojekuda i još kriti istinu o svom potomstvu.Šta su i tada birale, bog te pita.

Pa ne al, ja sam čitala o matrijarhatu
I kaže
Brak nije postojao
Biološki znalo se uvek ko je majka
Otac je mogao da bude bilo ko
Sistem nasleđivanja je išo po majci jer je to bilo egzaktno poput matematike
I onda se nakon oruđa otkrilo oružje
I imamo sve ovo što učimo u školama
A pritom feminoidi su se držali dalje od škola
Dok nisu sami provalili u nj
Kako?
Tako što su bili zadržavani pukom snagom
A JA BIH (ovako luda kako Foki insinuira) dodala KOMPLEKSOM: you never know who the father is

Back