Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Pa nije baš nepresušniZvuči kao nepresušni izvor prihoda.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije baš nepresušniZvuči kao nepresušni izvor prihoda.![]()

Zbog radi čega tako misliš? Šta tome 'hvali? Napr.imaš potomstvo, nisi u braku ,niti u vezi.I nemoj generalizovati, odmah te mogu "poklopiti", sa mnogobrojnim primerima.Ja mislim da ja ta varijanta nemoguća...
Nerealno je da se dve načelno zrele i normalne osobe nađu jedna drugoj u želji da obe imaju dete u nekoj formi dogovorenog deljenog starateljstva izvan prospekta ideje zajedničkog života... Nerealno je uopšte da normalna osoba potraži takvu ideju za početak.
Mislis zahebao?Još da dodam, bolja varijanta za ženu koja je sama jeste da nađe nekog realnog muškarca sa kojim bi se dogovorila o roditeljstvu, ako je uljudan, normalan, želi decu kao i ona, ali nisu za zajednički život. Možda neka romansa koja nema budućnost u smislu braka, ali su ljudi zreli i normalni. Naravno, tu je rizik da se otac nije dobro procenio i da pravi kasnijue probleme. Međutim, ukoliko se nađe neko takav, to je najbolje.
Šta k'o fol manja verovatnoća za zaje..ti se, jeste ako zaključiš brak?Mislis zahebao?

Zbog radi čega tako misliš? Šta tome 'hvali?
Mda,...pa kako odrastaju tolike generacije dece razvedenih roditelja? Sve se može.Pa nema mi logike da bi želju za potomstvom podredio praktično ideji ugovaranja posla sa drugom osobom, gde bi praktično interes bio 50-50. Još ako shvatiš da bi predmet tog posla bilo jedno dete koje bi moralo da odrasta pod tom idejom, pa zvuči klimavo, neodrživo. U toj formi bi to bila i neka diskriminacija deteta jer bi dete po obostranom dogovoru bilo lišeno normalne funkcionalne sredine u kojoj deca odrastaju, odnosno porodici, jer zbog čega - vama dvoma se ne živi u braku ili vezi ali želite ponajbolje što se može izroditi od toga. Moglo bi se reći sebično i praktično razmišljanje koje ne bi poteklo od naročito zrele osobe.
Ne vidim što ne bi bilo fer.U ovom drugom slučaju, ljudi bar znaju šta neće: "brak",ali žele zajedničko potomstvo.Naravno da može.
Ali da li je fer poistovetiti to dvoje? Deljeno starateljstvo koje proistekne iz razvoda kao posledice jedne nefunkcionalosti zajedničkog života sa idejom deljenog starateljstva kao unapred pripremljenom formom života?
Šta rade muškarci, ne daj bože u takvoj situaciji?Razumem tvoj pogled, i skroz kapiram da kada bi postavila jedan primer pored drugog ovaj drugi u istoj formi bi čak delovao i kao bolji...
No opet, pitanje je nekog "kompasa" koji bi trebalo da postoji.
Kako god bilo, iz mog ugla želja za potomstvom svakako može da postoji kao jednostrana težnja ka tome, ali ne kao biznis model u partnerstvu sa drugom osobom.
Ne nego sto u opste pravi bilo kakve planove. No ofens but...Šta k'o fol manja verovatnoća za zaje..ti se, jeste ako zaključiš brak?
Pitam,...jer znam muškarce koji su rado pristali na tu "varijantu".
Plaćaju kiriju za matericu 9 meseci.Šta rade muškarci, ne daj bože u takvoj situaciji?

Ovo poslednje što si rekao je tačno ,nažalost!Plaćaju kiriju za matericu 9 meseci.
Ne znam, traže neku koja je voljna da bude surogat u tom slučaju, sad ne znam da li u svetu postoji to u nekoj formi kao banka sperme..
Mada kontam da je mnogo manji broj tipova nego žena koji imaju tu želju da se ostvare kao samohrani očevi...
Sto?Ja mislim da ja ta varijanta nemoguća...
Nerealno je da se dve načelno zrele i normalne osobe nađu jedna drugoj u želji da obe imaju dete u nekoj formi dogovorenog deljenog starateljstva izvan prospekta ideje zajedničkog života... Nerealno je uopšte da normalna osoba potraži takvu ideju za početak.
Majka se ne rađa, nego se postaje!Želja i način su samo prvi koraci ka tome.Meni su te banke nebuloza. Sta ces ti reci tom detetu? Gde tata? Izdrko i pobegao s parama. Al ne brini birala sam te po katalogu. To skoro videh jedan post: trazim haskija iskljucivo plave oci. I ono neka frkusa plavih ociji. Osecam da joj je i tepih plav.
Il si rodjena da budes majka ili nisi. To je to.
Ok,...onda u duhu ove teme:
Da li biste bili doner sperme, pod uslovom da to možete biti?Da ili ne i zašto?

Odrastaju ali s problemima. To je tako. Odrastaju ljudi i bez ruku i nogu, ali ne znaci da im ih treba seci zato sto mogu i tako da odrastu.Mda,...pa kako odrastaju tolike generacije dece razvedenih roditelja? Sve se može.
Ili deca samohranih roditelja? Ili baš ovaj primer iz teme, deca iz "epruvete"? To što živite u svetu stereotipa, ne znači da po defoltu ,znate šta bi vaše dete više volelo.
To što imaš moć da odlučuješ umesto deteta ,jer tako i moraš, zato što je malo nezrelo sa samo donosi odluke, ne znači da si kao roditelj u pravu.
Ok,...onda u duhu ove teme:
Da li biste bili doner sperme, pod uslovom da to možete biti?Da ili ne i zašto?
da.
malo je jedan yioim za ovu planetu![]()
Odrastaju sa problemima i kad im se roditelji po svaku cenu "drže" zajedno.Samo toga postanu svesni kasnije.Ali ok,...svako uređuje život,onako kako misli da je najbolje.Odrastaju ali s problemima. To je tako. Odrastaju ljudi i bez ruku i nogu, ali ne znaci da im ih treba seci zato sto mogu i tako da odrastu.