Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
JaZodijak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaZodijak?
Ne mislim ništa.A šta misliš o tome da se ubiješ ti
Vejk ap fishi vejk aaap.
Porodica ti može biti i pas i mačka i tuđa decaslusaj...
spusti taj ego. Nije dobar ni za koga. Nije dobar ni za majku da joj rastu deca gledajuci majku sva prodrna galami u prodavnici. Aj muskarci moraju malo da se klince, sta ces, tako je, ne vole oni sto to rade tako. Nauci da upoznas ljude onakvim kakvi jesu. Nauci vestine socijalizacije. Nauci da pruzis vrednost, ne samo da je trazis kao neko deriste. E tad mozda naucis da prepoznas coveka za sebe. Ljubav pravu. Ne mere: moze mi se moze mi sez biram biram, imam pedu i geno. E onda kad dodju godine e onda frka, daj da radjam iz casopisa. Pusti te gluposti. Ima ljudi kojima to stvarno treba. I to je ok. Divnih zena kojima treba pomoc medicine, ili muzeva. Da ne zalazimo u to.
A to kao moze mi se, rodicu ga sama sebi. To se zove gordost. Ako hoces porodicu. Injaooooo injaooo ...
Sorry izgubih apetit za razgovorom. Svakako, ok, sve najlepse i ono, kako bi neko mogao iz srca da pozelim nekoj buducoj majci da joj cveta porodica u radosti, podrsci, lepoti imanja dece. Uvek. Deca su... pfff sta reci...tesko naci reci za to. Ljudi koji ti stanu na ruku kad se rode.Porodica ti može biti i pas i mačka i tuđa deca
A tvoje je šta je tvoje
Ne vidim problema u mom egu
Kakav je to ego koji hoće o drugom biću da brine
Mnogo ste se uzurpirali a ni za šta
Dete ne voli roditelje koji se svađaju
I ne daj Bože nešto gore
Njemu lepo kad je sredina lepa
Podržavajuća
A ako je žena sposobna za sve to
Onda je to za svaku pohvalu
Nikako osudu
Pa ljepše je no s tobom o sadu i o mazu razglabatiSorry izgubih apetit za razgovorom. Svakako, ok, sve najlepse i ono, kako bi neko mogao iz srca da pozelim nekoj buducoj majci da joj cveta porodica u radosti, podrsci, lepoti imanja dece. Uvek. Deca su... pfff sta reci...tesko naci reci za to. Ljudi koji ti stanu na ruku kad se rode.
E ovo je pravi realan i iskren odgovor na sve.....Banke sperme kod nas nema. Najbliža je mislim u Severnoj Makedoniji.
Kada sam se ja za njih raspitivala pre 15tak god, ginekolog mi reče da ima u Poljskoj ili Češkoj, zaboravila sam.
Meni je u redu, e sad za dete jeste nezgodno nemati jednog roditelja, ali ga može i imati ako se žena kasnije uda.
I te kako moguca, ja znam vise takvih primera, cak i iz raznih zemalja.Ja mislim da ja ta varijanta nemoguća...
Nerealno je da se dve načelno zrele i normalne osobe nađu jedna drugoj u želji da obe imaju dete u nekoj formi dogovorenog deljenog starateljstva izvan prospekta ideje zajedničkog života... Nerealno je uopšte da normalna osoba potraži takvu ideju za početak.
Sta je visse fer?Naravno da može.
Ali da li je fer poistovetiti to dvoje? Deljeno starateljstvo koje proistekne iz razvoda kao posledice jedne nefunkcionalosti zajedničkog života sa idejom deljenog starateljstva kao unapred pripremljenom formom života?
Ja ne bih.Verujem u medicinu i svu tu nauku koja je prilično otišla daleko na tom polju, ali ne vidim poentu stvari.
Radije bih sa partnerom usvojila zdravo dete, nego da se odlučim za banku sperme.Ako je roditeljstvo i porodica poenta priče, a ne genetski materijal.Po meni jeste!