Bankarski lobi nastavlja da pljačka građane i povećava rate za kredite

Potreban je protok kapitala. Šta si se uvatio za te kamate. Ne lažu te Tadić i Dinkić, već ne umeš da čitaš šta potpisuješ. Stvar izbora, bitno je da ima para i da se okreću. Mada tebi koji ne radiš je sve jedno, ionako. Tako da tebi može da priča ko šta hoće, ti veruješ...

Kamate jesu najveće u EU, pa šta. Dobro je da bar možeš poslovati, ko će u ovoj banana - državi, gde je pola naroda opredeljeno ka patriJotizmu i lopovluku, da ti da pare pod normalnim uslovima. Niko. Dok država ne profuncioniše po pravilima koji važe u svetu. Tad će kamate pasti, kad postanemo država. A dok se majmunišemo, skupe pare, j6g...

..ne mogu da verujem da neko podrzhava pljachku time shto je neko drugachije politichki opredeljen..kao mi smo banana drzhava pa tako treba, a ista ta drzhava uchestvuje u tome..ovo je gore i od jezde i od dafine..legalizovana pljachka..:thumbdown:

A sto ti mislis da sam ja ocajna, na primer? Ja sam samo kreditno sposobna, pa su mi sami davali kartice...Sta ce vama Radikralima krediti, vi ste skromni, vi ni sapun necete da kupite..Radije se necete kupati, nego da bacate pare. Toliko ocajni niste.
Vama pare ne trebaju

ne nego mi radikali se pruzamo prema jorganu, trosimo onoliko koliko mozemo u datom trenutku, mesto da se "inteligentno" kao debili zaduzujemo po najgorim uslovima i najvecim kamatnim stopama u evropi.

sa ovakvim kamatnim stopama i pod ovakvim kreditnim uslovima , moze da se zaduzi samo neko ko je gola beda i sirotinja pa nema drugog izbora ili neko ko je mnogo glup pa ne kapira koliko su uslovi koji mu se nude nepovoljni i losi.

u koju ti spadas grupu , prvu ili drugu - najbolje znas sama.

Позајмиш 3.000 евра, враћаш 4.890
Толико кошта готовинска позајмица од банке у еврима на две године, а за „чист” динарски кеш кредит од 240.000 динара укупан повраћај износи 293.160 динара

Krediti,evri18.april.gif

Код кредитне картице може се у сваком тренутку без плаћања провизије делимично отплатити кредит. Погодност је и што се може поново искористити део кредита који је враћен.

lista1.jpg

Ja ne idem u banke, samo u sportske kladionice...

Back