Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.489
Nije se prodala nisu se iselili,al trebo sam nekog bankara da angazujem da me povede u obilazak nekretnine,vrv su nekog obucili za toTo on misli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije se prodala nisu se iselili,al trebo sam nekog bankara da angazujem da me povede u obilazak nekretnine,vrv su nekog obucili za toTo on misli.
Banke su posebna prica,kao da svoj hleb drzis u zatvoru,ako bi 3 komada moras da im najavis ranije,ako padne sistem ostajes gladan,ako ih opljacka radnik,pa opet si gladan dok se ne saberu,ako pogresis sifru aj opet gladan dok ne odes u expozituru na reset koji placas,uh dodjosmo do placanja i provizije,al bolje da ne ulazim i u to,e tako se pise prostim jezikom susan da ne hvalim svoja usta i branim diplomuNe znam da li ovde iko razume značenje hipoteke? Da nekretnina nije VAŠA sve dok je pod hipotekom. Tako da se nikog ne tiče šta vi mislite da bi trebalo, prodavati ili ne, jer nemate pravo da se u to mešate. Ljude su izbacivali iz stanova zbog neplaćenih režija, jer nisu imali ni novca niti bilo šta drugo vredno da im se pleni zbog naplate duga, a kamoli neće banka aktivirati hipoteku po pitanju koje, ako je urađena kako treba - a ne sekirajte se, većina banaka ne prepušta takve stvari sudbini, i jako dobro vas "zaveže" hipotekom - nema suda koji će stati na vašu stranu. Možete se žaliti upravi vodovoda.
Da, naravno, i sudovi i cela zemlja, sve je mafija, ali to sad uopšte nije tema.
Koja svoja usta? Pre 100 postova sam napisala da odavno ne radim u banci više, i da sam odbila ponudu da radim ponovo nakon toga, jer sam taj posao mrzela iz dna duše i pojeo mi je 10 godina života.Banke su posebna prica,kao da svoj hleb drzis u zatvoru,ako bi 3 komada moras da im najavis ranije,ako padne sistem ostajes gladan,ako ih opljacka radnik,pa opet si gladan dok se ne saberu,ako pogresis sifru aj opet gladan dok ne odes u expozituru na reset koji placas,uh dodjosmo do placanja i provizije,al bolje da ne ulazim i u to,e tako se pise prostim jezikom susan a ne hvalim svoja usta i branim diplomu