Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da,verujem,dosta ljudi ide tamo radi odmora a ne radi lecenja,gledam te youtube klipove ...i dosta puta se govori samo o restoranima i svakakvim stvarima osim o lecenju i dijagnostici,to je na poslednjem mestu
Da,verujem,dosta ljudi ide tamo radi odmora a ne radi lecenja,gledam te youtube klipove ...i dosta puta se govori samo o restoranima i svakakvim stvarima osim o lecenju i dijagnostici,to je na poslednjem mestu
Boravak u banji ne bi smeo da ima bilo kakve veze sa dijagnostikom jer zbog dijagnoze i ides u banju.
Tamo samo postoji lekar koji ce videti dijagnozu i odrediti terapije.
Ovaj klip koji si ti postavio veze s mozgom nema jer je tu reklama za sve drugo samo ne za
ljude koji preko socijalnog osiguranja sa dijagnozom dodju na terapiju.
Zasto bi neko odlazio u banju da mu se tamo ispituju vitamini ili hormoni, a to sve
naravno mora da sam da plati pri cemu to moze da odradi i u laboratoriji u svom gradu.
U Banju ides zbog lecenja,preventivno a ljudi idu i zbog provoda izgleda,to se ne pita,zasto ko ide u banju,nepristojno je a i to je privatna stvar pojedinca.
Ja sam iz svojih razloga dijagnstiku uradio upravo u Banji.