Banje u Srbiji

Izvinjavam se, zvucalo mi je kao kritika cene.
Ja sam dosao u subotu oko 14h, jeste bila guzva, ali ne neizdrziva. Slazem se da bi trebalo ograničiti broj posetilaca.
Pitao sam za drugi bazen, rekoše da je redovno pražnjenje/čišćenje i da će ponovo biti napunjen.

Moj predlog je isto Soko Banja narocito s`proleca i sada leti.
Ima par mesta koja treba videti i doziveti
Ozren
Soko grad
Izvor reke Moravice
Ripaljka
Sto se smestaja tice hoteli nisu bas u zavidnom stanju "Sunce" se renovira, "Moravica" nema zatvoreni bazen tako da ostaje "Zdravljak".
Mi smo bili u privatnim apartmanima i hranili se u restoranu "Zdravljaka" kod Hotela "Banjica". Ne znam kakav je smestaj u "Banjici" neki nasi prijatelji kazu da je poput "Zdravljaka".

U svakom slucaju Soko Banja je dozivljaj za sebe, a mislim da je sada pocela i sezona kupanja na jezeru na putu do Soko Banja iz pravca Aleksinca.

Prosle godine sam prvi put bio u Sokobanji 10 dana u periodu od 17-27 avgusta. Kad mi neko kaze banja i ja pomislim da je to za stare i da se tamo lece nekim toplim vodama, imaju terapije, kupaju se u blatu.......ali koliko sam ja mogao da zakljucim, prosek godina je bio ne vise od 30

topmodelsica:
Vrnjacka banja naravno. Sve druge banje su izgleda samo za bolesnike, ili su samo bolesnici oni koji su sa mnom pricali o banjama, odnosno krstili se kad ja pomenem banje, jer, kao, banje su samo za bolesne.

u VB imash provoda petkom i subotom koliko hocesh...zato navalite kod nas

U ovom gore navedenom reklamnom flajeru se ne spominje Sijarinska Banja.
Docek NG u Sijarinskoj Banji se organizuje samo u restoranu hotela (jednom jedinom) sa dve zvezdice. Ima naroda mada je mnooogo preskupo za tu vrstu usluge i provoda. Poredjenja radi za isti novac mozes docekati NG u boljem hotelu neke mnogo bolje banje ili u gradu. Jednomrecju jad, beda i lopovluk. :roll:

Nisam nikad bio u hotelu ali zato tamo odlazim jer imam plac.......iskreno banja mi se sveukupno bas i ne svidja a razlozi su: preterano nahvaljena sa jako malo ponuda,neasfaltirane ulice (ako tako mogu da se nazovu),preterano visoke cene u hotelu (cujem da i privatni smestaj nije nesto nmogo jeftiniji sa cenama),bazen ko bazen samo preterana guzva i skoro nigde hlada,premalo mesta za izlaske(u sustini ih i nema) i mozda nebitno toliko ali vredi spomenuti da je put od Ljiga do banje (10km. -ocajan).
Jedino sto po meni vredi jeste da odes sa nekim drustvancetom ili porodicno i da pustite "mozak na livadu" jer je stvarno mirna banja (za sada dok je ne preokupiraju raznorazni privatnici i investitori).Vazduh jeste cist ali ne onako kako da kazem planinski.Ovo je moje misljenje o banji.

Nisam nikad bio u hotelu ali zato tamo odlazim jer imam plac.......iskreno banja mi se sveukupno bas i ne svidja a razlozi su: preterano nahvaljena sa jako malo ponuda,neasfaltirane ulice (ako tako mogu da se nazovu),preterano visoke cene u hotelu (cujem da i privatni smestaj nije nesto nmogo jeftiniji sa cenama),bazen ko bazen samo preterana guzva i skoro nigde hlada,premalo mesta za izlaske(u sustini ih i nema) i mozda nebitno toliko ali vredi spomenuti da je put od Ljiga do banje (10km. -ocajan).
Jedino sto po meni vredi jeste da odes sa nekim drustvancetom ili porodicno i da pustite "mozak na livadu" jer je stvarno mirna banja (za sada dok je ne preokupiraju raznorazni privatnici i investitori).Vazduh jeste cist ali ne onako kako da kazem planinski.Ovo je moje misljenje o banji.

pametno govori covek...ja sam bio ove godine na seminaru ali mi bilo sve placeno pa je bilo super inace nista posebno:-?

Za odmor nije lose, inace potvrdjujem sve gore navedeno. Od 1981 sam isao tamo i u poslednje vreme se dosta popravila ponuda ali i dalje nedovoljno. Za islaske je katastrofa!!!! Jedino sto je voda dobra a ostalo :-?

Ja samo mogu da kazem da sam bila tamo pre 7 godina, u onom glavnom hotelu sa mamom koja je srcani bolesnik i da se tamo bukvalno preporodila, pritisak joj se sredio, osecala se mnogo bolje... Sa te strane je odlicna a za mlade... Pa banje i nisu za mlade zeljne izlazaka i provoda:-) Za odmor je u svakom slucaju dobra.

Back