BANCI moderator???

Glupo mi je to malo za broj postova...Pa koliko ima onih na forumu sto nakucaju preko 500 postova ,a nista ne kazu ...Kad im pogledate sve poruke,pola budu:
''Da .''
''Ok.''
''Nisi u pravu'' itd...

Kvalitet ispred kvantiteta!

pozzzzzzzzz.
p.s.ja sam pisao adminu i dobio mejl u fazonu sta vam smeta,ocete vi da budete moderator i slicno...i ja kazem sta mi smeta:) itd...i onda mi nisu odgovorili...a rekao sam da smo mi vec izabrali demokratskim izborima novog moderatora...mada nisu bas bili regularni posto nije uklucen u izbor Banchi the Legend ...the Greatest itd...i tako...:)
u svakom slucaju...najjaci ste.
pozzzzzzzzz.

Elvin:
vision of disorder je izrazio želju da bude moderator...mislim da bi i psd prihvatio...
Elvine,u medjuvremenu sam dobro razmislio i shvatio da ne zelim da budem moderator.
Nas ionako niko nece da pita...
Ne znam samo ko stavi kojota za moderatora i kako mamalzi ne vide da coveka uopste nema,da se ne pojavljuje...Da mu vrishte muda za Fudbal.
Mogu momci da vas pohvalim da ste prilicno bili kulturni,tako da nam moderator za poslednjih nekoliko meseci nije bio preko potreban.Ako se slazete samnom? :D
Mi smo najkultruniji forum od svih koje sam ja posecivao. :D:D
Neke sitne ekscese ne racunam...nista bitno.

Svi ste se mnoooogo naprzili na tog Bancija,sto mu ne udjete u dupe jos vise !!! Decko se stvarno napalio i sad ga vi kao satro podrzavate...e ma necu da se svadjam da ne navucem gnev svih vas jer to sigurno ne zelim,svi ste mi kao skroz ok grupica...Jedino me nervira Banci i onaj shupak Terror Techa,Banegad mi je bas simpa a NAAAJVISE gotivim Plesa.I dalje cu biti deo svih vas, i iznosicu ono sto mislim kao i svi ostali...Sorry ako sam nekog uvredio ovim za bancija ali stvarno tako mislim...

@shalle
Nemoj da se uzbudjujesh....Ja mislim da svima njima putza za Bancija, a podrzavaju ga zato shto je najmladji i zato shto je prvih 10-ak dana kada je doshao na krstaricu pravio nove teme i budzio postove....Pretérano!
Banci....no offense!

.pissbottleman:
A sto bi svi da budu moderatori?Kakve to beneficije donosi?
Mislim,mozda je pitanje glupo,al' interesuje me,cisto onako...
Moderator je gospodar vode,vatre i vazduha! Svetla i tame! Gospodar zivota i smrti.
Eto to su te beneficije! :lol:
Inace,mislim da bi jomini jedini mogao da izdejstvuje da bude mod,samo ako hoce. Mada nije bas najbolji za moda na Fudbalu,ali boljeg trenutno nemamo. Pa neka ima barem neko ko ce da rukovodi situacijom.

Da i ja nesto kazem. Vidim da se digla velika prasina oko polozaja, kao i uvek kada je visoka pozicija u pitanju. Licno mislim da za moderatora treba neko ko ima staza, dosta (pametnih) postova, a ne spam tipa (hehe, nekakvih smajlija itd..) I zasto mora da bude jedan moderator, mozda mogu i dva, da se ne svadjate toliko. A sto se tice Bancija, posto vidim da se oko njega digla frka mislim da ima zelje i volje, i da mu sigurno znaci taj status, ali nije dugo na kanalu, tek nesto vise od mesec ipo, to je bas bas malo. Drugo ima 700 i vise postova za tako kratko vreme. Vecina su kopirani rezultati sa drugih sajtova, sto mene pomalo smara. Mislim da je jos "zelen" mada necu da zalazim u njegove godine. Moj savet da priceka malo, da odradi nesto znacajno za ovaj forum, pa ce se neko nadredjen setiti i ovog podforuma i uvesti reda.

ljudi svi ste malo promasili temu.
prvo mod uopste ne mora da bude zainteresovan za fudbal ili da ima gomilu postova. Njegova jedina uloga je da dolazi redovno i da forum odrzava u redu znaci brise spamove, reklame i slicno i blokira nedozvoljene teme, svadje prepirke i slicno. Znaci da mod postoji moje prepucavanje sa banetom bi odavno bilo "lock"
I sta je najbitnije on mora da bude nezavisna osoba a ne neko od ljudi koji je ucestvovao u prepirkama i dokazivanjima (tako da gomila predlozenih vec u startu otpada) jer nije njegovo da se ubedjuje sa nekim vec samo da vodi racuna da se na forumu ljudi ne prepiru i da stvar drzi pod kontrolom i da brise spamove.
Ali u sustini ma sta mi ovdepisali niko koga mi predlazemo nece biti izabran u to smem da se opkladim :)

Tab,naravno da nece niko od nas. Mod ce biti neko totalno sa strane...to se ide po prijateljskim vezama sa adminom i ekipom.
Kao...
E brate,jel bi mogao ti da budes mod na Fudbalu...

Ali najgore je to sto admina i ostale boli qratz za ovaj deo foruma. Kao da ne postojimo...
Pored svih ovih apela za ovih nekoliko nedelja,meseci...nemamo nikakvu naznaku da ce se uopste nesto desiti.
Ja sam predlozio jominia...jer je on mod na Politici,ali izgleda da i njega boli qratz da se aka ovde.
Jomini,daj ostavku na Politici,skloni se od onih bolesnika tamo i dodji ovde da budes mod normalnim ljudima.

Nisam mislio da nisi kompetentan u fudbalskom smislu...ne,ne...ne znam jel sam to rekao?
Mada mislim da nisam,nema veze...uglavnom predlazem ti da das ostavku na onom ukletom mestu zvanom Politika i da budes mod ovde.
Vidis da su ovde 99% normalni ljudi,lagana komunikacija,nema nekih svadja,psovanja,pretnji...osim nekih sitnih ispada.
Ona Politika je iskonsko ZLO!
Budi normalan,druzi se sa normalnima. Poslusaj me...

Eto...ako te postave za moda ovde bice ok. Vodi i Politiku uporedo,boli me uvo...
Mogu i svima ostalima da kazem da ces biti sasvim solidan i objektivan mod.
U svakom slucaju vise nego bolji od kojota...koji i nije mod,nego stoji onako...svira qrtzu.

Back