QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
То је због флека знаш...Ima i u paradajzu, pa se nije prevario njega da turi u gaće![]()
Ако се згњечи па потече црвено, тек би тад наступио општи хаос

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
То је због флека знаш...Ima i u paradajzu, pa se nije prevario njega da turi u gaće![]()
tako je jednom liku na plazi banana bas porasla....i ne bih ja u onoj guzvi ni skontala da nisam primetila da ga chachka pa chacha...i rekoh:vidi ovog nekuplurnog, sto ga toliko gnjavi......i zagledam ti se ja a njemu bananos u erektivnom stanju...a liku bas neprijatno, nikako da se spusti.....a sorts zute boje..........to mi jedino zabavno bilo na plazi za 22 dana letovanja.....
tako je jednom liku na plazi banana bas porasla....i ne bih ja u onoj guzvi ni skontala da nisam primetila da ga chachka pa chacha...i rekoh:vidi ovog nekuplurnog, sto ga toliko gnjavi......i zagledam ti se ja a njemu bananos u erektivnom stanju...a liku bas neprijatno, nikako da se spusti.....a sorts zute boje..........to mi jedino zabavno bilo na plazi za 22 dana letovanja.....
vidim, ludo si se zabavljala))
22...
a ja mislijo mojih 18 mlogo...
dana, dana...![]()
zamislite vi sad, gledate tenis i teniseru ispadne banana
el bi viknuli iz publeike: ispala ti banana!!!
el mozda nesto trece.
i molim da se ne zaebavate![]()
12 je optimum...i za nju, a i njemu potaman...![]()
.....................................zamislite vi sad, gledate penis i peniseru ispadne banana
el mozda nesto trece.
i molim da me zaebavate![]()
.....................................
Ebeš mu...nisam znao za tu tehniku spuštanjamislio sam da tu pomaže ladna voda
zamislite vi sad, gledate tenis i teniseru ispadne banana
el mozda nesto trece.
i molim da se ne zaebavate![]()
ja bih samo pokrila oci rukama...![]()