Banalizacija foruma, sa predumišljajem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samhain:
Svaki drugi? Ne, svaki prvi, postavio sam do sada dve teme i obe su imale mnogo komentara, i pozitivnih i negativnih. WASP, ne vidim razlog da me napadaš, posebno što svojim argumentima opravdavaš upravo postavljanje moje teme o banalizaciji foruma. Ukoliko razmišljam drugačije, nepoželjan sam? Nemam dovoljno postova, ne smem da postavljam pitanja? Pomišljam da bi stvari mogle da se promene na bolje, da se nosim odakle sam ispao? Ma daaj.

ovde svi prodju neki prijemni. pa kako se ko snadje :D . da znas sta su sve meni radili kad sam dosla i kako su me maltretirali, bezdusnici :-? . al ja se nisam dala ;) :p . a tebi preporucujem da se das, bice ti lepo ;) :D

Цитат:
Zato sto su glupi. Zato sto su se nasli ovde. Tamo gde se nadju tamo ce da banalizuju. Odrasli su, zato i banalizuju. Odrasli su.

ово је један од најидиотскијих (ако не и најидиотскији) постова на крсти

Не ми дираш Мопику. Она је овде доајен и може јој се.

Pošto sam se učlanila pre mesec dana, imala sam neko zatišje na poslu, a u nadi da ću nešto naučiti makar o sebi kroz komunikaciju sa ljudima koji će budući nepoznati biti potpuno iskreni bila sam iznenađena:
Nekakvim nesuvislim izjavama, uvredljivim, besmislenim skraćenim rečenicama sa težnjom da ih niko ne razume i još gorim odgovorima sa puno solidarnosti, nadobudnim ponašanjem i sl.

Pošto uopšte nisam obraćala pažnju kada je ko učlanjen, niti sada to činim, jer to nije ni od kakvog značaja, da bi se naučila pravila potrebna je prosečna inteligancija, shvatila sam da su upravo gore opisani "doajeni", tj. stari članovi.
Retki od njih su to svoje "iskustvo" upotrebili na nenametljive sugestije novim članovima i veoma poučne i pametne tekstove i savete.
Pomislila sam da se tu učlanjuju neki blago rečeno retardirani ljudi.
ČAST IZUZECIMA I VELIKO IZVINJENJE!
Kada sam ubrzo shvatila u čemu je njihova važnost, a da ne govorim o novim članovima koji nisu hteli da im se zameraju nego su im povlađivali ne želeći da ih ovi ismevaju, bilo mi je smešno.
Od njih najčeće ništa pametno ne možeš saznati, sem nekakvog bekeljenja, blejanja,... koje navodno međusobno razumeju.
O raznim čarobnjacima i sl. neću ni da govorim.

Navela sam svoje iskustvo koje se odnosi na zadatu temu.

Izvinjavam se svima koji se nisu prepoznali u ovim opisima, jer smisao foruma nije veličanje gluposti već nešto puno vrednije.

David40.jpg

Ovde dolazim samo na određene podforume,radi nekih novih informacija,ali na ovaj podforum dolazim da vidim šta se koja budala ponovo prolupila.Ovaj podforum LjiSex je čista sprdačina gde svako može da lupeta svašta ko ludi Maksim i onda se ostali čude,podržavaju ili sprdaju na račun njegove gluposti.Dolaze i tzv.fuxane koje su niko drugi do muškarci koji imaju psihičkih problema pa svoj problem hoće da ispolje kao neka osoba suprotnog pola,bar na forumu.I tako,pametni ste valjda,nema ja šta više da vam pričam.Razmišljam da odem sa ovog podforuma zanavek.

Че Гевара:
Ovde dolazim samo na određene podforume,radi nekih novih informacija,ali na ovaj forum dolazim da vidim šta se koja budala ponovo prolupila.Ovaj podforum LjiSex je čista sprdačina gde svako može da lupeta svašta ko ludi Maksim i onda se ostali čude,podržavaju ili sprdaju na račun njegove gluposti.Dolaze i tzv.fuxane koje su niko drugi do muškarci koji imaju psihičkih problema pa svoj problem hoće da ispolje kao neka osoba suprotnog pola,bar na forumu.I tako,pametni ste valjda,nema ja šta više da vam pričam.Razmišljam da odem sa ovog podforuma zanavek.

Nije tachno 100%, ali ima istine....
I ti si ga banalizovao...;)

Struja:
cekaj bato tek si poceo
ajde da ti uradimo prosek
u odnosu na vreme od konekcije
pa u narednih godinu dana
a racunajuci ugrubo prosek postova
imaces ih 3000 za godinu dana
okvirno
imas li ti rl
mucenice=ucenice?
Jadan/jadna nebio/nebila ja kuckam pomalo samo dok sam na raspust.Inače ako prevalim limit od 600 postova za godinu i po,evo glave.Nema šanse,šta ti je.

Jel ste primetili kako se neki ljudi jave da bi rekli svoje mišljenje koje ne zasnivaju na broju postova, svom ugledu na forumu ili izgledu avatara? Jednostavno kažu šta im je na srcu... Takvi ljudi od mene imaju dubok naklon i poštovanje. Ne želeći da menjam vašu amorfnu veštačku stvarnost, uživam u gledanju bistrine ponekih komentara, shvatajući da se ipak vredi boriti. Neka je borba uzaludna, neka i nema protivnika... Vetrenjače, gotove ste!

Samhain

Moderatori, dobio sam odgovore na svoja pitanja, ukoliko se ja uopšte i pitam nešto, možete zaključati temu.

Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back