topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.399
To je gubljenje vremena. Sasvim sigurno mu se ne bih svetila. I to je gubljenje dragocenog vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samhain:Svaki drugi? Ne, svaki prvi, postavio sam do sada dve teme i obe su imale mnogo komentara, i pozitivnih i negativnih. WASP, ne vidim razlog da me napadaš, posebno što svojim argumentima opravdavaš upravo postavljanje moje teme o banalizaciji foruma. Ukoliko razmišljam drugačije, nepoželjan sam? Nemam dovoljno postova, ne smem da postavljam pitanja? Pomišljam da bi stvari mogle da se promene na bolje, da se nosim odakle sam ispao? Ma daaj.
Derer:@Struja,zelenooka,
Necemo neozbiljnim chetom choveku da rushimo koncepciju kritike neslucenih potencijala ovog 4uma.
Neko mushko treba da lupi o sto,bar na ovoj temi shto se toga tiche..odluchite se koja ce.
NovaIsta:ovde svi prodju neki prijemni. pa kako se ko snadje. da znas sta su sve meni radili kad sam dosla i kako su me maltretirali, bezdusnici :-? . al ja se nisam dala
![]()
. a tebi preporucujem da se das, bice ti lepo
![]()
![]()
Цитат:
Zato sto su glupi. Zato sto su se nasli ovde. Tamo gde se nadju tamo ce da banalizuju. Odrasli su, zato i banalizuju. Odrasli su.
ово је један од најидиотскијих (ако не и најидиотскији) постова на крсти
Hellen:Не ми дираш Мопику. Она је овде доајен и може јој се.
Че Гевара:Kad neko ima preko 2000 postova ovde,sigurno da nema RL i PL.Mislim,šta reći...
Че Гевара:Ovde dolazim samo na određene podforume,radi nekih novih informacija,ali na ovaj forum dolazim da vidim šta se koja budala ponovo prolupila.Ovaj podforum LjiSex je čista sprdačina gde svako može da lupeta svašta ko ludi Maksim i onda se ostali čude,podržavaju ili sprdaju na račun njegove gluposti.Dolaze i tzv.fuxane koje su niko drugi do muškarci koji imaju psihičkih problema pa svoj problem hoće da ispolje kao neka osoba suprotnog pola,bar na forumu.I tako,pametni ste valjda,nema ja šta više da vam pričam.Razmišljam da odem sa ovog podforuma zanavek.
Jadan/jadna nebio/nebila ja kuckam pomalo samo dok sam na raspust.Inače ako prevalim limit od 600 postova za godinu i po,evo glave.Nema šanse,šta ti je.Struja:cekaj bato tek si poceo
ajde da ti uradimo prosek
u odnosu na vreme od konekcije
pa u narednih godinu dana
a racunajuci ugrubo prosek postova
imaces ih 3000 za godinu dana
okvirno
imas li ti rl
mucenice=ucenice?