Kosmarac
Obećava
- Poruka
- 86
Na dva foruma sam postavio ovakvu temu zeleci da otvorim i to pitanje "naseg mesta" na svetskoj fil. pozornici, ali sto je jos bitnije zeleo sam da potaknem ljude na tzv fragmentarni dijalog, a sto bi trebalo da je osnova ove komunikacije, kreacija koja funkcionise na principu podsticaja od misli drugoga. Eto, navratih ponovo ovde i bas me zanima da li bi to ovde moglo da zazivi. Ocekujem od vas. 
Kapirate me, ne sme se otvarati rasprava obrazlaganjem, vec se citatom jedne recenice, odgovara na isti nacin. Ovako sam ja to dao, kao, za Balkan.
-----------------------------------------------------
Paradigma je metajezik stvaralackog projiciranja periferije.
Alternativa je iskosenost retrogradnog evropskog kao poznanje razlucenosti pojma hiperborejske hladnoce.
Metafora je bastina slutnje involutivnog pojmovnog kraja homologikusa.
Volja je prapocelo u rasponu koji ne zeli da sebe razume.
Balkan je cvor mita i razsredistenost civilizacijskog genotipa.
Buducnost je izvor.
Nije bitno ovo moje, mozete i sami dati upis koji bi tematski bio naslovljen, otvoriti drugu temu i sl. Ali...ako moze, probajte.

Kapirate me, ne sme se otvarati rasprava obrazlaganjem, vec se citatom jedne recenice, odgovara na isti nacin. Ovako sam ja to dao, kao, za Balkan.
Paradigma je metajezik stvaralackog projiciranja periferije.
Alternativa je iskosenost retrogradnog evropskog kao poznanje razlucenosti pojma hiperborejske hladnoce.
Metafora je bastina slutnje involutivnog pojmovnog kraja homologikusa.
Volja je prapocelo u rasponu koji ne zeli da sebe razume.
Balkan je cvor mita i razsredistenost civilizacijskog genotipa.
Buducnost je izvor.
Nije bitno ovo moje, mozete i sami dati upis koji bi tematski bio naslovljen, otvoriti drugu temu i sl. Ali...ako moze, probajte.