kreativac
Primećen član
- Poruka
- 695
Настави ти са музиком.Боље ти иде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
David Coverdale:E pa vidis u tome je poenta.Srbi su vecinom proteklih godina iskazali uz nacionalizam i sovinizam, i veliki vjerski fundamentalizam.Srpski um je shvatio da su svi pravoslavci u bivsoj SFRJ SRBI.Pa su stoga cak i Makedonce nazivali Srbima.Crnogorce nisu priznavali, Bosance nisu priznavali i Hrvate pravoslavce nisu priznavali.
:
David Coverdale:.
Amerikanci ce lako smiriti Albanski nacionalizam samo kada smire Srpski nacionalizam.Inace obrnuto ne moze. :grin:
Namerno ili slučajno daješ tako neodređen odgovor?David Coverdale:Naravno da nece biti lako kada imaju posla sa glupim Balkancima.
You are a Serbian because you live in a Serbia, but you are not a SERB, because SERB is an ethnicity, Get it? Just like our friend giovaniI is Bosnian, and not Serbian, but he is a Serb, You are, my dear friend, a Bosniak because Bosniak is an ethnicity, so it could be said that you are a Bosniak from Serbia, not Bosnian from Serbia because you don't live in Bosnia.David Coverdale:Razgovarao sam s jednim Amerikancem i on pita:
Where are you from?
Ja kazem: I am from Serbia
Amer kaze: Oooohhh you are Serbian.
Ja kazem: No, not.I am Bosnian.
Amer kaze sav u cudu: But, you are not from Bosnia!?
Ja kazem: Yes, but I am Bosnian from Serbia.
On se sav u cudu nasmijao rece mi: Hey man, you are Serbian, because you are from Serbia.
Silent Bob:You are a Serbian because you live in a Serbia, but you are not a SERB, because SERB is an ethnicity, Get it? Just like our friend giovaniI is Bosnian, and not Serbian, but he is a Serb, You are, my dear friend, a Bosniak because Bosniak is an ethnicity, so it could be said that you are a Bosniak from Serbia, not Bosnian from Serbia because you don't live in Bosnia.
No he won't because he is either an Afro-american, Irish american, Native american, Polish american etc. He is American because he lives in US, but his ethnic background and ethnic background of some other black/yellow/white american are not the same.David Coverdale:A American wil say you: Please go to Psychiatric Clinic.You need it.
goxy:da ali ocigledno je da se vecina ucesnika ovde ne slaze sa tvojim predlogom :-) .....zato sto ne bi malo ostiso negde gde ce imati ''vise razumevanja'' 8-) ......siguran sam da bi te na crnalegija.com odlicno docekali 8-) .....
I am not Bosnian.Silent Bob:You are a Serbian because you live in a Serbia, but you are not a SERB, because SERB is an ethnicity, Get it? Just like our friend giovaniI is Bosnian, and not Serbian, but he is a Serb, You are, my dear friend, a Bosniak because Bosniak is an ethnicity, so it could be said that you are a Bosniak from Serbia, not Bosnian from Serbia because you don't live in Bosnia.
David Coverdale:Hocu reci, da u Iraku nije problem u Americi nego u gluposti i zaostalosti tamosnjeg naroda koji se dijeli u vjerske pravce, sekte, nacije itd.Da su imalo pametni pobrinuli bi se za svoje bogatstvo koje im je Allah dz.s. dao.
A sto se tice Balkanaca to je vec fenomen.Prosecan Bakanac misli da je najpametnije bice na svijetu.Mislim da su na balkanu umjesto mirotvoraca trebali poslati vojsku psihijatara.
Alright, Herzegovian, whatever...giovaniI:I am not Bosnian.
Stop making confuse.
Bre pricajte srpski....nista vas ne razumemgiovaniI:I am not Bosnian.
Stop making confuse.
Ko tebe sta pita.....idi na onaj sajt pa tamo s*** ne ovde 8-)David Coverdale:Sta je sa vama Srbima?Odbijate sve prijedloge.Tako ste odbili i Ahtisarijev plan.
![]()
Pa eto ja rijesio da sjednem za sto i pocnem imitirati Marti Ahtisarija, tako da sam ovim sastavio moj prijedlog rjesenja za Balkan. :grin: Otvoren sam za pregovore i poneke ustupke.![]()
Неко од модова је овде скоро рекао пар речи о писању постова на енглеском?!Silent Bob:You are a Serbian because you live in a Serbia, but you are not a SERB, because SERB is an ethnicity, Get it? Just like our friend giovaniI is Bosnian, and not Serbian, but he is a Serb, You are, my dear friend, a Bosniak because Bosniak is an ethnicity, so it could be said that you are a Bosniak from Serbia, not Bosnian from Serbia because you don't live in Bosnia.
David Coverdale:Izvini, Sandzacki muslimani ako predju u Srbe, ne znaci da moraju mijenjat i vjeru.Ne to nikako.Oni ce postati Srbi Islamske vjeroispovjesti ili Srbi muslimani.
Silent Bob:Ne zaboravite da do stvaranja KSHS svi Muslimani iz Srbije bili zavedeni po popisu kao "Srbi Muhamedove vere" ili tako nesto... Sto mi je glupo... ako se neko oseca kao Srbin, a Musliman je... OK... ali ako se taj neko ne smatra za Srbinom i zeli da bude deo Bosnjackog naroda, sto im braniti? Zasto nekog terati da bude nesto sto nece...
Ne slažem se da se bilo kome nameće kako da se zove, svakog treba zvati onako kako najviše voli.David Coverdale:Zdravo forumasi i forumasice
Sta mislite o tome da Bosanski Srbi i Hrvati postanu Bosnjaci a Bosnjaci iz Sandzaka postanu Srbi Islamske vjeroispovjesti??Kada kazem Sandzak mislim i na crnogorski dio gdje zive Bosnjaci i Srbi.Tako bi Srbi u Crnoj Gori bili vecina. :-D
Sta mislite na tu kombinaciju?
nesha taxista:Ne slažem se da se bilo kome nameće kako da se zove, svakog treba zvati onako kako najviše voli.