Balkanska krcma sa evropskim foliranjem

Hm, pobija teoriju da zzene hoche samo kesh....a kad ni kesh vishe ne pomazze, kako dochi do seksa a ne poraditi na kultivisanju samog sebe? :think:

Da..kultivisanje je jako bitno.Imas primer one svajcarkinje koja j otisla da zivi u plemenu masai ratnika.Napisala je knjigu -bela masajka. Kaze zaljubila se na prvi pogled u tog lika.I ostala sa njim 5 godina iako je tretirao kao djubre... z:p

Kad je kulturan ne ebe,
Kad ima kesh ne ebe
kad nema kesh ne ebe
kad ima kola ne ebe
kad ih nema isto tako...

Nadam se da bar svi neshto chitaju.

Nisi u pravu. **** onaj ko nama kesa ali ima kur.cinu i tretira zene kao stoku. I je.be onaj ko ima malu kitu ali ima kash.Citao, ne citao...to nema veze sa k.urcem.Sama si zakljucala temu o obrazovanju muskaraca i sexualnim sposobnostima...Seti se..Barbara...

Da generalno, da se manemo price o keshu...

"Kulturan" muskarac tesko da je be. Imam toliko drugara fakultet, maniri, kultura, ovo - ono, ali nemaju pojma da smuvaju devojku. Znaci dzabe "kultura"...

Sto je sasvim normalno! Jer zenama treba nesto drugo... Ali ne ide mi u galvi sto jedno pricaju a drugo rade. Samo to mi smeta...

Da generalno, da se manemo price o keshu...

"Kulturan" muskarac tesko da je be. Imam toliko drugara fakultet, maniri, kultura, ovo - ono, ali nemaju pojma da smuvaju devojku. Znaci dzabe "kultura"...

Sto je sasvim normalno! Jer zenama treba nesto drugo... Ali ne ide mi u galvi sto jedno pricaju a drugo rade. Samo to mi smeta...

Navikni, inace idemo opet na z:lol: odmor...

Donekle i razumem pojedine zhene koje razmi$ljaju otprilike ovako.

- Hoce da me yebe, a nece da me zheni. Ako sam vec drolja bar neka prichaju da sam ona sa stilom. Daj bar neki ke$icj da mu izbijem iz dzepa da ne ispadne da se ye6em $to volim vec $to sam sponzoru$a :)

Back