Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Pff...mushkarci samo na kesh misle...jedino im to vazzno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijatelj ti je glup ili je u zhenidbenoj krizi. Bolje da je taj novac i vreme koje je potro$io na udvaranje i na kraju ostao suva kurtza investirao u sex sa nekoliko vrhunskih kurvi i da se ne smara. Chemu inache sluzhe kurwe.
Pff...mushkarci samo na kesh misle...jedino im to vazzno...
Pa da. Jer kada das kesh, makar posredno, valjda je red da dobijs i sexa...Ali ova danasnja omladina...
Hm, pobija teoriju da zzene hoche samo kesh....a kad ni kesh vishe ne pomazze, kako dochi do seksa a ne poraditi na kultivisanju samog sebe?![]()
Hm, pobija teoriju da zzene hoche samo kesh....a kad ni kesh vishe ne pomazze, kako dochi do seksa a ne poraditi na kultivisanju samog sebe?![]()
Bash si opsednut crncima...![]()
Kad je kulturan ne ebe,
Kad ima kesh ne ebe
kad nema kesh ne ebe
kad ima kola ne ebe
kad ih nema isto tako...
Nadam se da bar svi neshto chitaju.
Kad je kulturan ne ebe,
Kad ima kesh ne ebe
kad nema kesh ne ebe
kad ima kola ne ebe
kad ih nema isto tako...
Nadam se da bar svi neshto chitaju.
Da generalno, da se manemo price o keshu...
"Kulturan" muskarac tesko da je be. Imam toliko drugara fakultet, maniri, kultura, ovo - ono, ali nemaju pojma da smuvaju devojku. Znaci dzabe "kultura"...
Sto je sasvim normalno! Jer zenama treba nesto drugo... Ali ne ide mi u galvi sto jedno pricaju a drugo rade. Samo to mi smeta...
Sto je sasvim normalno! Jer zenama treba nesto drugo... Ali ne ide mi u galvi sto jedno pricaju a drugo rade. Samo to mi smeta...