adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.596
Al mu ga šuknuPa, dolaze d'obore vučića...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al mu ga šuknuPa, dolaze d'obore vučića...![]()
А не. Врћу се из патриоЦких разлога јер смо у "златно доба", а Немачка у амбис. тиксија ми пророка!Pa, dolaze d'obore vučića...![]()
Видиш ко је отворио темилицу. Пролетос је написао да су "сви са 2 грама мозга за Вучића". И није погрешио, "Двограмаши".Ljudi moji, pre samo par godina ovakvu temu niko ne bi ozbiljno komentarisao a sad vidim tu i tamo poneki ozbiljan komentar. iq nacije nastavlja da pada
spajam ovu tvoju temu sa tvojim potpisom i nekako pocinjem da razumem pcele i vrapce koje traze zastitu.Дошао напокон крај америчком као и немачком сну
https://ba.bloombergadria.com/ekono...a-kuci-njemacka-vise-nije-obecana-zemlja/news
Istovremeno, Njemačka gubi stanovništvo. Prema podacima Mediendienst Integration, u 2024. godini iz zemlje je odselilo oko 1,3 miliona ljudi, uključujući visokoobrazovane i one što su dobro integrirani. Razlozi odlaska su birokratija, visoki porezi i politički pomaci udesno.
Индуси и Непалци не праве проблеме, напротив, раде и зарађују у Србији и још пола цркавице шаљу кући. Шта може да им се замери? Раде оно што Срби неће.Srećom ovde nema migranata kao u Njemačkoj. Oh wait...![]()
Sit se ispozdravlja sa ekipom u kafaniVec pet godina je prica u Bosni da se bosanci i bosanski Srbi nisu dobro snasli u EU i da se uglavnom varacaju da gaje curke, i pilice po bosni i da seku drva.
Tacno je...zale se da EU nije za njih, pritiska ih , ne da da se dozivas preko dve ulice sa zemljakom, nikako da bude bosanska, i vracaju se..
Probaju neko vreme da uspeju kao igraci igrica, ili neke usluzne delatnosti , tipa automehanicar, pripravnik ili frizer, ali vrlo brzo se popichkaraju i vrate se..
Uvek se desi da mu pukne fitilj, prema nekoj musteriji , ili da mu se nekad ne radi i tad izgubi posao i slabo se pokazu...
Masovno se vracaju....nema nigde kao sto moze u bosni , da radis kad hoces a da donosi koliko zelis...samo ako znas jarana..
E sad zasto je to vest sada, ne znam...
Srbi niti ce da se vracaju masovno , sve moje kolege se nikad nece vratiti , vratice se 4 puta, po dva puta za sahrane roditelja...sahrana plus godinu dana...
Nema veze sto su blizu , neki su u Becu , tj Gracu ili tu negde, ali nece da se vracaju niti da svracaju..
Oni iz nemacke cak ni leti ne stignu da se vrate...nema radi koga...vecina kolega je napolju , oni koji su u Srbiji su SNS ne u politickom smislu nego u kulturnom smislu , a to niko ne zeli da sretne...ako ima 4 nedelje godisnjeg...
Kompromis je Grcka na more...ali ne idu stalno u Grcku...
Jadran, to je retko...isti razlog kao sto nece u Srbiju da se vracaju i svracaju..
Izuzetak su muljatori, oni imaju korist i muljaju na svakom granicnom prelazu , ulazu u nekretnine u Nemackoj, prave muljaju , i kad dodju u Srbiju , ima toliko samohranih devojaka, da cak i da mu je qujcic ko slepi crevuljak , on je baja i to ga voli do dushe..
Ja sam sticajem okolnosti , bio net ispovednik nekoliko takvih samohranih ...vrtirepki...rekoh ajd da vidim i tu sferu kod ljudi..
Upoznas i te velike biznismene po njihovim recima, verujte mi bogati cigani su elita za njih....to su bas srpske jajare...naravno sve finjaci kao ove jajare na forumu koje i ne prepoznajete kao jajare...
U svakom slucaju srpske zene su posebna oaza ili grupa zarad kojih jos poneki emigranti ponekad dodju na nedelju dana u Srbiju...
Konkretno moja procena je da moralno , eticki , nacionalno Srpski narod ima vise stete od tih takvih sto su povremeni povratnici sto jasno pokazuje i koncentrisanje takvih i kakvih zena u tu nishu oko njih...
Posle se cudite sto su u Srbiji svi ludi ili problematicni , narocito deca...a ja mislim i odrasli..
Pa sve ili pola ajd nek bude takvih zena su problematicne...
Tako je ispalo i u tom mom eksperimentu preko net socio mreza..
Ja imem da iscackam detalje , jer ne osudjujem, , ali ne bacam informacije, znaci sve to ulazi u analizu..
Pola tih zena ima probleme sa nasiljem...to se naravno ne cuje odmah u prici , ali ispliva i naravno ne reagujes, niti donosis brze zakljucke nego cekas i na kraju ispadne da postoji sklonost ka problematicnim odnosima..
Ne obavezno ka nasilju , to samo one koje su imale nasilne roditelje...obicno i oca i majku...ili majku , ne oceve , kako vi mislite, to kod zena nije dominantna statistika...zena udari kontru ocu nasilniku i raskine svaku vezu sa njim, a zadrzi samo zelju da se dokaze, zelju da sto pre ode od takve porodice i zelju da izabere svoju porodicu , sto nije uvek nasilnik, kao kod alkosa, ali i nasilnika kad biraju , biraju odgovarajuceg...upare svoje nasilje sa njihovim..
Ali ako iskljucimo te muvatore , vrlo malo ljudi se vrati iz EU, vracaju se zene zbog uticaja majki ,i tako se zeznu , bar vecina njih , jer misle da ce da nadju dobrog momka kad se vrate, ali vreme brze prolazi za zene i nemaju mogucnost da preskacu iz uloge komunikativne u ulogu pogodne...
Ubija je prica, bilo da je ima bilo da ona misli da je ima..
Nego za kraj, postoji mnogo ljudi u Srbiji koji ce sve okrenuti u neku pricu koja jue lazna ali njima odgovara...
Prodavci magle i oni ostaju u Srbiji i sve ih je vise..
Pa vi sad tumacite zasto se ne vracaju normalni ljudi nego samo prodavci magle ili bosanci koji imaju svoje ziske koje ih cesto hvataju i ne mogu da se usaglase sa EU radnom snagom..
A cigani mogu , pazi , cigani se masovno snalaze, rinta i placen je...i on u tome vidi uspeh, jer zaradjuje 10x vise nego cigan u Srbiji...
odseljava se stanovnistvo, koje je potrebno svakoj normalnoj drzavi...a uglavnom se doseljavaju problematicne etnicke grupe...Ne gubi nego povećava. Više se doseljava nego odseljava.