- Poruka
- 42.822
Da li su vam ćerke išle na balet ili borilačke vjestine ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva diploma u životu mi je bila u modernim standardnim plesovima, a ujedno je to bila i prva vanškolska aktivnost za koju sam pokazala veliko interesovanje.Da li su vam ćerke išle na balet ili borilačke vjestine ?
Udarac sa rukavicom je za mozak gore nego da te neko udari golom sakom,ali ljudi to ne znaju. Deca ne bi trebala toliko da se udaraju u glavu mozda moze da omete razvoj mozga, ima ono kako kazu ko rano pocne karijeru rano i zavrsiŠto volim ove sportove gde se sedmogodišnja deca udaraju u glavu.....
Sta ce toj tigrici biti sa mozgom nakon 20 godina posle toliko udaraca za glavu, decu treba upisati na karate,dzudo,dziudzicu, a tek kad napune oko 16god prebaciti na boks i tako te udaracke sportove, mada ja sam za to da se glava sto vise stedii trebace i u starostiBolje kćer tigrica, kao što je mala iz videa, nego sin baletan.
hahahahaha jeste slatka maleckaDa li su vam ćerke išle na balet ili borilačke vjestine ?
Tema po mom ukusuDa li su vam ćerke išle na balet ili borilačke vjestine
Jest malo preranoŠto volim ove sportove gde se sedmogodišnja deca udaraju u glavu.....
...imam skolu i upravo su mi djeca od 5. pa nadalje uceniciJest malo prerano![]()
...Aikido je tradicionalni sport japana i malo se povise karakiraNešto između.
Aikido.
Karikiraju oni koji nedovoljno poznaju....Aikido je tradicionalni sport japana i malo se povise karakira
isao sam isto kao i kod jasmine Puljo na Jogu ali sve je to meni bilo strano...karate jest to sto jest ali od svega se moze napraviti
umjetnost i vodilja kroz zivot jer se mora imati isto tako stav prema svemu iz vizure te vjestine,,,postojesvakidasnje obaveze i zadaci
koje Karateka zaljubljeno odradi i nikad nije zadovoljan jer zna da od njega ima VISIH...
...bio sam na Vracaru usljed zamjene trenera I.Krsmanovica i poznajem atmosferu Aikida koja je na Vracaru izvorna...ne komentarisem sta ne poznajem...respekt sigurno jer poznajem majstore te vjestine...Karikiraju oni koji nedovoljno poznaju.
Oduševljen sam onim što su moja deca dobila od divnih ljudi sa kojima su učila trenirala i družila se.
Uz to sam zadovoljan što su za sve vreme odrastanja pošteđeni udaraca u glavu koji jesu opasnost.
U svetlu ove teme, a kao čovek koji je pretrpeo teže povrede glave, postavio sam onaj sledeći video koji je zapravo poenta mog obraćanja.
Sa nadom da će neko da pogleda ili barem pročita komentare na video.