Balenciaga

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom covjeku cudno, drugom strasno ... tako je to :D
Nije odje nista strasno ni cudno osim pridavanja paznje glupostima.

Nije niko kidnapovao djevojcicu kako bi se slikala vec je 99% sansi da je cerka neke od zaposlenih tamo.

Jedino je uzas sto su im proizvodi ruglo i sto su preskupi i sto ih budale kupuju, a mi smo dio retarda koji velica ime samom pricom o ovome.

BALENCIAGA BALENCIAGA BALENCIAGA.

Nije odje nista strasno ni cudno osim pridavanja paznje glupostima.

Nije niko kidnapovao djevojcicu kako bi se slikala vec je 99% sansi da je cerka neke od zaposlenih tamo.

Jedino je uza sto su im proizvodi ruglo i sto su preskupi i sto ih budale kupuju, a mi smo dio retarda koji velica ime samom pricom o ovome.

BALENCIAGA BALENCIAGA BALENCIAGA.

Jbg, ti si neka treca strana u ovoj prici koja ne vidi nista :D

Balenciaga je potpuno genijalna firma, koja kroz drsku satiru zajebava bogataše i dobro zarađuje na tome.

Balenciaga mušteriji: "Vi ste gospodine samo bogati kreten, i treba da se valjate u blatu kao ostale svinje. A sad nam dajte pare."
Bogati kreten: "O hvala vam. Evo vam 2000 dolara za patike. Jesam li još dužan nešto?"
Dobro, Balensijaga jeste poznata kao satiričan brend, naročito svojim aksesoarima, ali nije baš tako banalno, da ne pravi nešto što je zaista moda, ne bi opstala kao brend visoke mode.

Ne pogađa svačije tačke, ali itekako imaju lepe stvari.

BALENCIAGA-51-COUTURE-LOOK-55.jpg

Nego sad zaista jesu usrali sa ovom kampanjom, iako nema govora da je ceo brend odgovoran za to. Tako da čekam godinu dana da se sve smiri, da se pozvinjava ko treba da se poizvinjava, uplate pet miliona dolara za neku borbu protiv nečega, pa da mi opet bude omiljeni brend.

Ali to i jeste bila sustina cele price da se upecaju svi teoreticari zavera, da se pise o tome. Sad eno na svakoj fotki traze djavolje rogove, podsvesne poruke i slicno.

Apsolutno ne verujem da je bilo sta slucajno vec znaju da se ljudi loze na te teme i da ce da se pise o njima.

Ali to i jeste bila sustina cele price da se upecaju svi teoreticari zavera, da se pise o tome. Sad eno na svakoj fotki traze djavolje rogove, podsvesne poruke i slicno.

Apsolutno ne verujem da je bilo sta slucajno vec znaju da se ljudi loze na te teme i da ce da se pise o njima.
Publicitet su definitivno dobili, nema sumnje, ali publicitet ima i velja nevolja po novinama.
Toliko o koristi.

Ok, ali samo jedno pitanje, šta će Balenciagi dodatni publicitet?
High end brendovi ionako ne žive od prodaje širokim narodnim masama

Ok, ali samo jedno pitanje, šta će Balenciagi dodatni publicitet?
High end brendovi ionako ne žive od prodaje širokim narodnim masama
Korona je poremetila stvari, svima treba publicitet.

Recimo Facebook i slicni, nikome nije bilo ni na kraj pameti da ce biti u problemima, iako su se beskonacno koristili.

Bas ce ljudi u raznim frkama i krizama kupovati preglupo skupe stvari.

Korona je poremetila stvari, svima treba publicitet.

Recimo Facebook i slicni, nikome nije bilo ni na kraj pameti da ce biti u problemima, iako su se beskonacno koristili.

Bas ce ljudi u raznim frkama i krizama kupovati preglupo skupe stvari.
Ali opet za bezvezni ceker ili papuce necemo dati 500 e

Odlično za kamenjar, za pesak, za gde god, plus napravljeno od tech materijala

Zašto neko ne bi dao 600 evra za ovo? Razumem da se nema, ali kad bi se imalo, zašto neko ne bi dao novac na vrhunsku sandalu koja će da traje, ne ceo njen život, nego pokolenjima

Ja želim svojoj unuci da ostavim Balensijaga papuče

Screenshot_20221130_120220_com.android.chrome_edit_69111899031641.jpg

Odlično za kamenjar, za pesak, za gde god, plus napravljeno od tech materijala

Zašto neko ne bi dao 600 evra za ovo? Razumem da se nema, ali kad bi se imalo, zašto neko ne bi dao novac na vrhunsku sandalu koja će da traje, ne ceo njen život, nego pokolenjima

Ja želim svojoj unuci da ostavim Balensijaga papuče

Pogledajte prilog 1263647
Zato sto neko ima svijest o tome da je to jednom studentu dovoljno za dva mjeseca. Bolje uradi nesto korisno, nesto sto ce napraviti neku promjenu, ne bacaj pare

ali ti ne placas kvalitet vec se kupuje prestiz, a on nema veze sa kvalitetom

znamo da izrada te obuce kosta 30e
Ma dobro, ali šta se nekoga tiče ako ja hoću da dam 600 evra za sandale koje ću da imam 500 godina, i verovatno da ih iznosam i za trostruko više

I opet to sa izradom obuće, ne plaća se samo šivenje. Meni je vredno za tech materijal dati više para, svugde tech/tactical odeća košta

Ni Melissa sandala nije 50 eura

Ma dobro, ali šta se nekoga tiče ako ja hoću da dam 600 evra za sandale koje ću da imam 500 godina, i verovatno da ih iznosam i za trostruko više

I opet to sa izradom obuće, ne plaća se samo šivenje. Meni je vredno za tech materijal dati više para, svugde tech/tactical odeća košta

Ni Melissa sandala nije 50 eura
dobro 70e

nebitno

sustina je da je Balensiaga pokazuje svu bizarnost pomodarstva i nakaradnosti drustva

ali su beskrajno zabavni

Pazi, to je platforma na kojoj Rusija vodi novi, odnosno nastavlja stari Hladni rat protiv Amerike.

Oni kažu - Zapad je devijantan. Pogledajte samo ove sataniste, pedofile, trandže etc, hoće da unište ljudima njihov način života i porodicu kao ćeliju društva. Dok smo mi zaštitnici tradicionalnih vrednosti. Mi se borimo za moral, hrišćanstvo, da dete ima mamu i tatu, a ne roditelja 1 i roditelja 2.

A u stvari, ništa od toga nije istina. Niti Zapadom upravljaju devijantni satanisti i pedofili koji hoće da unište porodicu, niti su oni ikakvi čuvari tradicionalne vatre. Zapravo su potpuno suprotno i za to samo treba pogledati političke sisteme Rusije i zapadnih zemalja. Oni kreiraju te "kulturne" ratove kako bi podstakli podele i sukobe među ljudima i kako bi polarizovali svet, amplificirajući ljudske strahove od različitog i predrasude kroz njihova medijska glasila, uključujući i Foks Njuz, glasilo Repiblikanske stranke koja je pod Trampom potpuno prigrlila tu rusku propagandu. To su mediji koji promovišu tiraniju, rasizam, homofobiju i slične osobine koje krase Rusiju.

A iza tih "kulturnih" ratova se krije samo puka geopolitička borba dve sile. Borba koju će uzgred budi siguran Rusija izgubiti.

Znači sve je samo ruska propaganda? Zapad je u stvari savršen ali zle Ruje hoće da ih prikažu kao zloće.
Pa... imaš na yt bezbroj kanala koji ozbiljno govore o ozbiljnoj devijaciji zapadnjačkog sveta. Kanali koje vode sami Amerikanci. Pogledaš broj pregleda i komentare na njihove snimke i potkaste i videćeš šta tamošnji ljudi u stvari misle i osećaju po tom pitanju.
Evo, pogledaj ovo. Čovek se zove Ajzak Baterfild i govori čistim australijskim akcentom, ima 1.840.000 pratilaca i u svojim snimcima ukazuje na razne devijantnosti, pre svega, Amerike i Australije.

Inače, ovog lika o kom govori video, je primio Džo Bajden lično, znači ozbiljna priča. I sad mi reci samo, da li je ovo normalno? Da li im i ovakve idiotluke to Rusi poturaju?
Inače, Rusija je država sa bezbroj problema i idealizovati njih je jednako nenornalno kao i idealizovati zapadnjake. Ali kriviti njihovu propagandu za nastranosti kojom obiluje Amerika je, čak i za jednog ultra levičarskog liberalca, previše.

Back