Хуан Карлос Јованча Poznat Banovan Poruka 7.078 21.01.2021. u 19:31 - bal vampira vs terminator 2 #1 koji film je bolji ? i ko je jaci... ja mislim da su terminatori jer oni nemaju krv i vampiri bi propali brzo
koji film je bolji ? i ko je jaci... ja mislim da su terminatori jer oni nemaju krv i vampiri bi propali brzo
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.851 21.01.2021. u 19:46 - bal vampira vs terminator 2 #2 treba pitati bracu rome,to je kompleksno pitanje...
Redmond Elita Poruka 17.760 21.01.2021. u 21:30 - bal vampira vs terminator 2 #3 da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa...
da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa...
Snowflake Legenda Poruka 58.320 26.01.2021. u 14:47 - bal vampira vs terminator 2 #4 Bal vampira sam gledala davno na TV-u kao klinka, tako da ga se ne sećam najbolje. Glas za Terminatora 2.
Bal vampira sam gledala davno na TV-u kao klinka, tako da ga se ne sećam najbolje. Glas za Terminatora 2.
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.519 26.01.2021. u 15:00 - bal vampira vs terminator 2 #5 Redmond: da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa... Kliknite za proširenje... Čitao sam negde da kad Terminatora trljaš o tepih kao bateriju od Alkatela, da mu se napuni baterija.....
Redmond: da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa... Kliknite za proširenje... Čitao sam negde da kad Terminatora trljaš o tepih kao bateriju od Alkatela, da mu se napuni baterija.....
jos_1_5ak Poznat Poruka 9.462 02.05.2021. u 18:02 - bal vampira vs terminator 2 #6 Terminator 2 bez i sekunde razmisljanja.
ccaterpillar Legenda Poruka 56.059 02.05.2021. u 18:07 - bal vampira vs terminator 2 #7 Redmond: da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa... Kliknite za proširenje... Шварценегер не може умрети!
Redmond: da al vampiri su besmrtni, tako da samo treba da igraju waiting game dok se terminatoru ne istroši baterija ili dok ne zarđa... Kliknite za proširenje... Шварценегер не може умрети!