bakterije na jeziku :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cazimovski

Početnik
Poruka
2
Zdravo.Evo ovako,imam 15 god. I imam bele naslage na jeziku I samim tim neugodan zadah.Od kada sam provalio ovaj problem jezik vise puta dnevno perem,ali ne vredi.Inace zubi su mi zdravi.Taj zadah je jako neugodan samo ako bas ludacki istrljam jezik cetkicom onda je manjeg intenziteta ali se brzo vrati.Mislim da nije kandida,jer te bakterije nisu sada ogromne(ali lepo se vide) a I radio sam onaj test sa pljuvanjem u casu ujutru I sve je u redu.Pouzdano znam da npr.niko od mojih drugova ne pere jezik ali vidim kada zinu da im je jezik roze boje.Inace zdrav sam k'o dren,tako da msm da nije neki zdeavstveni problem.Pomoc!

Zdravo.Evo ovako,imam 15 god. I imam bele naslage na jeziku I samim tim neugodan zadah.Od kada sam provalio ovaj problem jezik vise puta dnevno perem,ali ne vredi.Inace zubi su mi zdravi.Taj zadah je jako neugodan samo ako bas ludacki istrljam jezik cetkicom onda je manjeg intenziteta ali se brzo vrati.Mislim da nije kandida,jer te bakterije nisu sada ogromne(ali lepo se vide) a I radio sam onaj test sa pljuvanjem u casu ujutru I sve je u redu.Pouzdano znam da npr.niko od mojih drugova ne pere jezik ali vidim kada zinu da im je jezik roze boje.Inace zdrav sam k'o dren,tako da msm da nije neki zdeavstveni problem.Pomoc!

lizi piicke. ali ne one fine obrijane od 15-17 godina. ne neee.
nadji neku tu oko 50 banki i OBAVEZNO DA JE SA SELA

eeee te zene dole na piicki imaju NaCl stalagnite na dlacicama. i sisanjem tih stalagnita ubijas sve poznate bakterije u ustima.
poslusaj ciku :)

Гурају гдје не треба.

- - - - - - - - - -

lizi piicke. ali ne one fine obrijane od 15-17 godina. ne neee.
nadji neku tu oko 50 banki i OBAVEZNO DA JE SA SELA

eeee te zene dole na piicki imaju NaCl stalagnite na dlacicama. i sisanjem tih stalagnita ubijas sve poznate bakterije u ustima.
poslusaj ciku :)

Чиков количник интелигенције као собна температура кад се отвори прозор. Само слушај чичу.

Sine, ništa bolje savete ti neće dati ni priučena seljana sa geografskom vezom za zaposlenje po domovima zdravlja.
Njima je sva pamet u poklonima...

Serem im se na digitalnu zdravstvenu knjižicu

- - - - - - - - - -

možda nema veze sa temom, ali ko rekoh, moram negde da im se poserem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back