Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Eh pa postaje rezinstenta na antibiotike sve koje sam pio a pitam za drugo resenje ili nemaju pojma ili zbog trenutne situacije korone ne obaziru toliko paznju.
Eh pa postaje rezinstenta na antibiotike sve koje sam pio a pitam za drugo resenje ili nemaju pojma ili zbog trenutne situacije korone ne obaziru toliko paznju.
Nema za to drugog resenja, bakterije se ubijaju samo antibioticima, ima naravno nekih novih
generacija antibiotika, ali su antibitici.
Kakvih ti uopste problema imas sa tom bakterijom?
Nema za to drugog resenja, bakterije se ubijaju samo antibioticima, ima naravno nekih novih
generacija antibiotika, ali su antibitici.
Kakvih ti uopste problema imas sa tom bakterijom?
Pa stalno imam ispljuvak gust ali svaki minut a ovako druge tegobe nemam hrana se lijepi kao da je lijepak u grlu, i ono bilo sta slatko ili mlijecni proizvodi smetaju previse i pravi nekad smrad u zadahu.
Ali taj ispljuvak je najgori koji moras svaki minut izbacivati znaci ubija
Pa stalno imam ispljuvak gust ali svaki minut a ovako druge tegobe nemam hrana se lijepi kao da je lijepak u grlu, i ono bilo sta slatko ili mlijecni proizvodi smetaju previse i pravi nekad smrad u zadahu.
Ali taj ispljuvak je najgori koji moras svaki minut izbacivati znaci ubija