Bakterija u grlu moze li neko pomoci

Sebastian2090

Zainteresovan član
Poruka
180
Klebsiella Enterobacter spp.
U sputumu vec 2 godine da li neko moze pomoci
kako da se rijesim te bakterije
koristio sam razno vrsne antibiotike ali ne pomaze
I jos je postala rezinstentna na njih
Imam los zadah i stalni ispljuvak koji je dosadan
Jezik bijele boje
Da li neko zna neke prirodne lekove ili mozda je u toj struci ili nekog poznaje

Ma to je sve odradjeno al ne pomaze vec 2 godine
Rengen je u redu
A ti antibotici ne djeluju na bakteriju
Postala je rezinstentna i pio sam oko 5 vrsta antibiotika nista od njih
NE ZNAJU🙄 da mi to izlijece
I razne tablete i sve vec 2 godine se mucim i razne cajeve ne pomaze
Pa iste terapije ponavljao al ne pomaze i utice mi na socialni zivot
Moras stalno da pljujes i jos smrad koji ne prolazi nikako mislim sta god da uradis operes zube usta ma sve isto je🙄

Prilozi

• 20210120_091637.jpg
    20210120_091637.jpg
    188,8 KB · Pregleda: 55
Verujem ti, ali onda nesto pogresno radis.
Jaka je bakterija dosta i postaje imuna na antibiotike
Ne znam sta da radim vise mislim i doktori ne znaju toliko
Nemam nikakve tegobe samo taj ispljuvak stalan, los zadah i bijel jezik al je stalno vec 2 godine
Ne znam sta da radim vise
Nista ne pomaze
I mislim zbog toga ne mozes ni ljubit ni nista😂
A jos da pljujes pred ljudima ono gledaju cudno
Ne smeta meni to ali ono prodji vise u pm...

Не знамо дал' мора цео, но о том потом. За сада нек пређе на исхрану са што више поврћа и интегралних житарица. Ту и тамо воће, млечни производи и риба. Кад то истера 3 месеца, нек се јави са утисцима. Наравно, никакви рафинисани поизводи, газирана пића, цигарете, итд...

Не знамо дал' мора цео, но о том потом. За сада нек пређе на исхрану са што више поврћа и интегралних житарица. Ту и тамо воће, млечни производи и риба. Кад то истера 3 месеца, нек се јави са утисцима. Наравно, никакви рафинисани поизводи, газирана пића, цигарете, итд...
Ne pusim ne pijem nista od toga svakako
Gazirana isto ne pijem
Probacemo i to

Klebsiella Enterobacter spp.
U sputumu vec 2 godine da li neko moze pomoci
kako da se rijesim te bakterije
koristio sam razno vrsne antibiotike ali ne pomaze
I jos je postala rezinstentna na njih
Imam los zadah i stalni ispljuvak koji je dosadan
Jezik bijele boje
Da li neko zna neke prirodne lekove ili mozda je u toj struci ili nekog poznaje

Idi kod nekog stomatologa, neka ti objasni kako da peres zube,
narocito jezik i batali te antibiotike jer ces biti totalno rezistentan,
a oni su nekada presudni kada se radi o zivotu i smrti.

Poslednja izmena:
To sam radio i ono pomoglo je a sad mislim
Ne razumem kao da se navikne na to i ne utice vise
Izbaci šećere u svakom obliku narednih 6 meseci.
Sredi te zube zahvaćene karijesom.
Terapije:
Uzmi jedan pupoljak Karanfilića i lagano ga sisaj u ustima. Malo po malo enzimi pljuvačke će ga razložiti i pretvoriti u sitan prah koji ćeš na kraju ispljunuti. Nije greda ni da ga progutaš, ali se trudi da ga nakon što isisaš sve aromatične materije iz njega ispljuneš.
Kombinuj to sa listom Žalfije, i on će se vrlo brzo u ustima razložiti do sitnog praha.
Obe biljke sadrže antibiotike, različite, i treba beštiju napadati sa dva različita atb.
Dalje, potežeš tešku artiljeriju, još dva antibiotika koja dodaješ kroz čaj od Divljeg Origana. Spremaš ga prema uputstvu a piješ ga tako što svaki gutljaj zadržiš bar 20-tk sekundi u usnoj duplji, pre nego ga progutaš. Svakog dana tri puta pre jela po šolju.
___________________________________________________________________________________________________________________
Bakterija pokreće svoj program prilagođavanja (evoluira) u slučaju kontakta sa antibiotikom visoke koncentracije i stanja visoke smrtnosti. Program vrlo brzo pronalazi rešenje rekombinujući genom i nastaje soj koji je otporan na dati atb.
Urođena (instalirana) sposobnost preživljavanja. Inteligencija na delu .

"Inteligencija predstavlja mentalnu osobinu
koju čini nekoliko različitih sposobnosti: učenje iz iskustva, prilagođavanje novim situacijama i njihovo razumevanje, kao i sposobnost da se u novim okolnostima primene prethodno stečena znanja, te da snalaženje u njima bude brzo i učinkovito."

Bakterija je naučila iz iskustva, prilagodila se novoj situaciji, primenila stečena znanja i snašla se u novonastaloj situaciji.
Hakovala je program antibiotika i pronašla rešenje - postala rezistentna.

E sad, kad medicinarima kažeš da je bakterija inteligentna, oni ti dadnu uput za psihijatra, ne ? Al šta ćemo, to je medicina.
________________________________________________________________________________________________________
Ako sam te ubedio da je bakterija inteligentna, onda ćeš razumeti naš plan borbe protiv nje.

Napadamo je sa 4 biljna antibiotika, niske koncentracije i slabe smrtnosti (bakterijske).
Bitno je da ne prelazimo prag smrtnosti, onu crvenu liniji iznad koje beštija pokreće svoj program samoodbrane.
Stvaramo uslove nepovoljne za njen rast i razmnožavanje, nanosimo joj male gubitke, koje ona zanemaruje (ne dižemo uzbunu) i malo po malo krčimo put za naseljavanje korisnih bakterija koje egzistiraju u usnoj duplji.

Jednostavno, moramo da je nadmudrimo.

Dajem ti dva meseca rok da dođeš potom ovde i kažeš nam da si se rešio beštije.

@Радован, нек пусти лечење за сада. Мора да направи услове да то може да делује како треба. Ако не уради то, биће му добро само док узима хемију, после тога ће се брзо враћати инфекције. Исто и са чајевима и тинктурама, они могу да помогну и убрзају излечење, али не могу да излече сами по себи. На крају ће само да истроши антибиотике безвезе, и направиће резистентне сојеве у себи.

Нек он прво одради оно што смо горе рекли, а кад буде скроз чист и имунитета спремног за битку, онда нек убаци биљке и хемију.

Ово сада испада као да почетник покушава да дигне тег од сто кила, и наравно да може ако му још двојица помажу са страна. Чим се они склоне, он нема снаге да га сам држи. У том стању је његов имунитет сада.

Terapije:
Uzmi jedan pupoljak Karanfilića i lagano ga sisaj u ustima. Malo po malo enzimi pljuvačke će ga razložiti i pretvoriti u sitan prah koji ćeš na kraju ispljunuti. Nije greda ni da ga progutaš, ali se trudi da ga nakon što isisaš sve aromatične materije iz njega ispljuneš.
Kombinuj to sa listom Žalfije, i on će se vrlo brzo u ustima razložiti do sitnog praha.
Obe biljke sadrže antibiotike, različite, i treba beštiju napadati sa dva različita atb.
Dalje, potežeš tešku artiljeriju, još dva antibiotika koja dodaješ kroz čaj od Divljeg Origana. Spremaš ga prema uputstvu a piješ ga tako što svaki gutljaj zadržiš bar 20-tk sekundi u usnoj duplji, pre nego ga progutaš. Svakog dana tri puta pre jela po šolju.
___________________________________________________________________________________________________________________
Bakterija pokreće svoj program prilagođavanja (evoluira) u slučaju kontakta sa antibiotikom visoke koncentracije i stanja visoke smrtnosti. Program vrlo brzo pronalazi rešenje rekombinujući genom i nastaje soj koji je otporan na dati atb.

koju čini nekoliko različitih sposobnosti: učenje iz iskustva, prilagođavanje novim situacijama i njihovo razumevanje, kao i sposobnost da se u novim okolnostima primene prethodno stečena znanja, te da snalaženje u njima bude brzo i učinkovito."

Bakterija je naučila iz iskustva, prilagodila se novoj situaciji, primenila stečena znanja i snašla se u novonastaloj situaciji.

E sad, kad medicinarima kažeš da je bakterija inteligentna, oni ti dadnu uput za psihijatra, ne ? Al šta ćemo, to je medicina.
________________________________________________________________________________________________________
Ako sam te ubedio da je bakterija inteligentna, onda ćeš razumeti naš plan borbe protiv nje.

Napadamo je sa 4 biljna antibiotika, niske koncentracije i slabe smrtnosti (bakterijske).
Bitno je da ne prelazimo prag smrtnosti, onu crvenu liniji iznad koje beštija pokreće svoj program samoodbrane.
Stvaramo uslove nepovoljne za njen rast i razmnožavanje, nanosimo joj male gubitke, koje ona zanemaruje (ne dižemo uzbunu) i malo po malo krčimo put za naseljavanje korisnih bakterija koje egzistiraju u usnoj duplji.

Hvala pokusacu

Terapije:

Kupio od danas pocinjem da radim kako si rekao

Back