Бакингемска палата дан после смрти принца Филипа /видео

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
83.104
Велика Британија жали принца Филипа, супруга краљице Елизабете, који је преминуо у 99. години, а Спутњикове камере налазе се испред Бакингемске палате, где је седиште краљевске породице.

000_1CC3SW-750x422.jpg

Како је саопштено из Бакингемске палате принц Филип преминуо је у дворцу Виндзор. У браку са краљицом Елизабетом био је од 1947. године.

https://rs.sputniknews.com/evropa/2...a-palata-dan-posle-smrti-princa-filipa-video/

Искренa сућут фамилији. :rida:

Poslednja izmena:
Ako ovo treba da bude tema posprdna, predlazem da se zatvori.

Nije u redu a nije ni ljudski.
Vi treba da iznesete vaše mišljenje o dogadjaju koji se desio, ja sam Stoljka Bećković a ne da na osnovu lepeze važećih uljudnih slovenskih izraza donosite konkretne zaključke na nagadjanju kao osnovi.

Vi treba da iznesete vaše mišljenje o dogadjaju koji se desio, ja sam Stoljka Bećković a ne da na osnovu lepeze važećih uljudnih slovenskih izraza donosite konkretne zaključke na nagadjanju kao osnovi.
"Nijedan covek nije ostrvo, sam po sebi celina. Svaki je covek deo kontineta, deo Evrope. Ako grudvu zemlje odnese more, Evrope je manje, kao da je odnelo neki rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj. Smrt ma kog coveka smanjuje mene jer ja sam obuhvacen covecanstvom.
Stoga, nikad ne pitaj za kim zvono zvoni, ono zvoni za tobom."

"Nijedan covek nije ostrvo, sam po sebi celina. Svaki je covek deo kontineta, deo Evrope. Ako grudvu zemlje odnese more, Evrope je manje, kao da je odnelo neki rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj. Smrt ma kog coveka smanjuje mene jer ja sam obuhvacen covecanstvom.
Stoga, nikad ne pitaj za kim zvono zvoni, ono zvoni za tobom."
pretprošle nedelje smo imali temu o preminulom predsedniku isto udaljene ali bratske zemlje kao ovo sad...

...medjutim tamo su sevali komentari čak i neljudski, pa mi nije baš najjasnije dal su vrli komentatori na mitingu ispred skupštine ili su se zaglavili u saobraćaju zbog pomenutog dešavanja ili bi da zaobidju kompletnu temu onako za svaki slučaj iako nismo članica komonvelta?

Bilo kako bilo, ja sam ovim načinom uputio britanskoj porodici iskrenu sućut čime sam ih gospodski podsetio da oni nisu poslali ni jedan telegram kada je pa umro moj deda. Samo nemoj da kažu "da nisu čuli" a bilo celo selo došlo da je čak i popa zinuo od čuda.

Poslednja izmena:
Предлажем да Крстини Бритогузи отворе књигу жалости, у коју можемо да се упишамо и тако придружимо своје изливе емпатетике е да би умањили болове...
molim, nemojte...
nije sad prikladan momenat da ispitujemo zašto su Englezi onomad vazdušnim putem tražili Nemce po Beogradu umesto po Zagrebu ili Berlinu a još manje zašto su i drugi put došli sa ostalom kulturnom evropom koja nas uči civilizovanosti....
jednostavno nije momenat...
čašice su vam tamo, loza je ovde...

А ел имате вињака, нешто ме стомак... :sad2:
gospodine, danas nema prostog pića niti proste muzike za masu

ako udjete u bilo koji MAXI tamo danas puštaju Betovena, Šumana, Šopena, Griga...

ipak su glavni menidjeri a pogotovo ona menadjerka njihove dopisne Oksiford kurseve pohadjali pa zaokruživali tačne odgovore za eksperimentalni bizmiz

to se zove respekt, znate

ako udjete u bilo koji MAXI tamo danas puštaju Betovena, Šumana, Šopena, Griga...
Дааа, то је та Европа, којој стремимо! :flert:
наравно да неће твоју Цецу да пушћају, да им растерује клијентелу...:mrgreen:

molim, nemojte...
nije sad prikladan momenat da ispitujemo zašto su Englezi onomad vazdušnim putem tražili Nemce po Beogradu umesto po Zagrebu ili Berlinu a još manje zašto su i drugi put došli sa ostalom kulturnom evropom koja nas uči civilizovanosti....
jednostavno nije momenat...
čašice su vam tamo, loza je ovde...
Ne samo bombardovanje Beograda u 2.s.ratu.Bombardovali su dosta gradova po Srbiji.Mamu li im j.ebem.
Na sahrani treba pustiti himnu u izvedbi Sex pistolsa Boze spasi kraljicu.

Дааа, то је та Европа, којој стремимо! :flert:
наравно да неће твоју Цецу да пушћају, да им растерује клијентелу...:mrgreen:
evo i naslov teme postao kulturan...

gde ide da su Sputnjikove kamere na licu mesta?

dokle je to došlo sa robovima

oni crnci su bar maštali o slobodi i svirali bendžo na kraju dana a ovi paze da se ne zamere dok sviraju kožnu frulu od ujutru

to se samo namešta nekome, bez obraza, bez krsta, bez dostojanstva, bez ponosa, bez svesti o sebi.

ajde ok, neka...
al' nemoj meni da namećeś, menjaj stanicu u MAXI-ju

Poslednja izmena:
по страну што је покојник скоро примијо ревакцину, занимљивије је како то да скончали некраљ енглеске нема брифинге саучешћа светских главешина, а укоп ће брзо... чемо та прећутно несаучествовање у смрти некраља?

Poslednja izmena od moderatora:

Back