Bakica pronašla pitona u klozetskoj šolji

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Jedna nemačka penzionerka veoma se iznenadila kada je podigla dasku klozetske šolje i susrela se sa zmijom dužine jednog metra, saopštila je danas policija.
252604_piton-afp_f.jpg
Žena stara 74 godine iz mesta Švanšteten, na jugu Nemačke, odmah je pozvala policiju, koja je pokušala da istera zmiju iz njenog skrovišta.


- Reptil nije bio raspoložen da izađe, pa su policajci pozvali vatrogasce. Oni su iskopali rupu u dvorištu i izvukli zmiju iz odvodnog sistema - navodi se u policijskom saopštenju.



Na lice mesta potom je pozvan stručnjak za zmije, koji je utvrdio da je reč o dvogodišnjem kraljevskom pitonu, koji obično nije opasan za ljude. On je ponudio da odnese zmiju svojoj kući dok se ne javi njen vlasnik.


"Dok se ne utvrdi kome reptil pripada, policija ga je registrovala kao izgubljenu stvar", zaključuje se u policijskom saopštenju.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/334601/Bakica-pronasla-pitona-u-klozetskoj-solji

Ето,баба нашла питона а данашњим девојкама то не успева.
 
E sad malo da se našalim - vrlo je moguće da je u pitanju novin(ar)ska greška, i da je reč o dekici, obzirom da je opšte poznato kakvi su trendovi na zapadu, a i kolika je sličnost između tamošnjih bakica i dekica !! Brine me samo ovo oko utvrđivanja vlasništva pitona !?! :think:

:lol:
Швапске полицајке ће морати да се помуче да нађу власника.
 

Back
Top