Baka Prase vratio kanal sa 2 miliona pratilaca

ne budite ljubomorni..lik je pun keša
pazi kesa ima jer i rentiranje kosta, zasto ja ne uzmem lamba ili porsea u rentu na par meseci :D
jer nemam toliko, ista prica je i za luksuzne stanove.
ima ali daje sliku da ima vise nego sto realno ima, ali to je i nebitno, normalnu osobu ne treba ni da zanima koliko para ima.
mene zanima koliko ja imam a ne on..a njemu iskreno cestitam, da je lako biti on i toliko zaradjivati, svi bi to radili..
mnogi pricaju/pitaju potcenjivacki "kakav je to posao"
vrlo ozbiljan posao kome se moras bas posvetiti i istrpeti par godina veoma suvog perioda dok ne pocne da kaplje i tece :D a pitanje je da li ce ikad i poceti...

mnogi su zapoceli, imas gomilu ugasenih ili zapostavljenih kanala..samo malo njih uspe
uostalom kao i u svemu drugom..milioni klinaca svaki dan jure za loptom mastajuci da zaradjuju milione a samo par stotina to realno i uspe.

zasto ti se cini nemoguce da kupi stan tamo
ako pogledas Social Blade Baka ima dnevnu zaradu izmedju 150-3000 $ samo od tog jednog kanala,
plus sponzorstva, merch, drugi kanali, druge platforme......
na koju foru dobija dnevno 3000$?
baka trenutno nema sponzore u klipovima, nema ni klipove nesto, na novom kanalu nije imao monetarizaciju
i na ovom mu je skinuta sa gomile klipova.
oko 40.000 pregleda je 1$
njegovi klipovi u proseku imaju po milion pregleda..to znaci da zaradi po klipu tridesetak dolara maksimum
baka ne zaradjuje od trova koji je mudji jedan od najvecih izvora novca.
sponzore je sve pogubio.
a sto se tice donacija, gomila donacija su lazne.

na koju foru dobija dnevno 3000$?
baka trenutno nema sponzore u klipovima, nema ni klipove nesto, na novom kanalu nije imao monetarizaciju
i na ovom mu je skinuta sa gomile klipova.
oko 40.000 pregleda je 1$
njegovi klipovi u proseku imaju po milion pregleda..to znaci da zaradi po klipu tridesetak dolara maksimum
baka ne zaradjuje od trova koji je mudji jedan od najvecih izvora novca.
sponzore je sve pogubio.
a sto se tice donacija, gomila donaija su lazne.
pitaj social blade kako- to su brojke koje izbacuju

sigurno da ga je ovo gasenje sad malo kostalo ali on vec godinama ima kanal

uopste nije nemoguce da je zaradio i za dobar stan i auto

dobro ti si pouzdaniji

*kad si ti meni srusio sneska?
pa ono oko programiranja.
kako ide? nisi mi odavno javila update.

pa pazi..social blade uzima minimalni i maksimalni prihod po klipu, racuna broj pregleda ALI UZIMA U OBZIR da su svi klipovi monetarizovani, problem je sto su baki sa mnogih klipova skinuli monetarizaciju..i sam je pricao o tome.

social blade i sam kaze da njihovi podaci nisu pouzdani..oni sami to priznaju

pa ono oko programiranja.
kako ide? nisi mi odavno javila update.

pa pazi..social blade uzima minimalni i maksimalni prihod po klipu, racuna broj pregleda ALI UZIMA U OBZIR da su svi klipovi monetarizovani, problem je sto su baki sa mnogih klipova skinuli monetarizaciju..i sam je pricao o tome.

social blade i sam kaze da njihovi podaci nisu pouzdani..oni sami to priznaju
pa sve i da mu se skinu klipovi koji nisu monetizovani on godinama ima konzistentan kanal

imao je sigurno gomilu nacina da monetizuje (sponzori, njegov licni merch itd)

ovo sad spada u domen spekulacije jer ni ti ni ja ne vidimo njegov racun a ti nisi kompetentniji od social blade-a uz sve njegove mane

programiranje baguje

Back