- Poruka
- 4.766
Obojica su na retardiranom nivou. Ne zna se ko je gori.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego šta i te kako. Kao i sve one tuče u Zadruzi.hoćeš da kažeš da je ovo sve izrežirano?

Ne budi glupNego šta i te kako. Kao i sve one tuče u Zadruzi.
ma kakvi. u zadruzi se tuku za pare.Nego šta i te kako. Kao i sve one tuče u Zadruzi.

Željko Mitrović hoće da privuče publiku Bake Praseta kod sebe.ma kakvi. u zadruzi se tuku za pare.
zeks nece da unistava svoj autoritet izreziranom dramom.
nego se sve otrglo kontroli. on je mislio da ce biti kao i sa politicarima ali se zeznuo, baka prase nije u rukavicama kao politicari jer ga zabole.
Verujem da bi Baka Prase bio najbolji učesnik Zadruge.Samo sto baki prilici i ne smeta da ostane na njemu

Brate od kud njemu tolike pare Bog te j.ebo.Bakica iskeširao dva miliona za stan na BG na vodi..

Aj idemo sutra kod njega da ga pitamo šta on radi pa da i mi radimo.Evo teksta o kupovini stana.
Ja ne znam za vas , ali lik ne moze da zaradi od ovog Jutjuberstva ovoliko. Jos je kupio u fensi naselju sa ostalim slobodno mogu reći VIP osobama za koje moze da se kaže da imaju kešurinu.
https://www.kurir.rs/amp/4046751/baka-prase-kupio-stan-na-beogradu-na-vodi-od-milion-i-po-evra
Nije on ništa kupio. Iznajmio je kao i sve one silne automobile.Aj idemo sutra kod njega da ga pitamo šta on radi pa da i mi radimo.
od jutuba..snima ..strimuje jbm li gaBrate od kud njemu tolike pare Bog te j.ebo.
Pa šta taj čovek radi?
u pravu si.. nema čovek leba da jedeNije on ništa kupio. Iznajmio je kao i sve one silne automobile.

Niko ovde nije ljubomoran nego je Baka Prase sve to iznajmio.ne budite ljubomorni..lik je pun keša
od YT-a oni najmanje zaradjuju..najveca para ide od reklama sto jasnih, sto sakrivenih, ono tipa, pokaze ti orman a u njemu samo nike patike, popije jutarnju kafu a pored solje miilka cokolada sasvim "slucajno" upala u pun kadarEvo teksta o kupovini stana.
Ja ne znam za vas , ali lik ne moze da zaradi od ovog Jutjuberstva ovoliko. Jos je kupio u fensi naselju sa ostalim slobodno mogu reći VIP osobama za koje moze da se kaže da imaju kešurinu.
https://www.kurir.rs/amp/4046751/baka-prase-kupio-stan-na-beogradu-na-vodi-od-milion-i-po-evra