dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.708
lezbo lobi , pardon , ''vlada vratila prase''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima razlike? Nisam sigurnije koje je namernije, kad si izgubljen i polupan pa se obesiš ili kad se drogiraš da se ubiješ, odnosno predoziraš?Nije reč o samoubistvu već o predoziranju.

Da u lažnoj drami.Baka Prase uzvraća udarac.![]()
Baka Prase i napad klonova.Da u lažnoj drami.![]()
Pepina baba je daleko zanimljiviji lik od ove naše kreature.Nisi, ne znam ni ja. Čula sam za Pepa Prase...možda je to Pepina baba?![]()

Držala Bakin poster na zidu.
Slala Baki zaljubljene poruke. 

iiiiidemoo breBaka Prase vratio kanal sa dva miliona pratilaca
I jedan drugi su isti.mislim da zeksa najvise boli sto njegov pink kanal za 10 godina postojanja ima manje pratilaca nego sto je baka ostvario za mesec dana na novom kanalu![]()
Ja cu tek sad da budemPosle ovoga niko normalan ne bi trebao da bude subskrajber kod Bake Praseta. Drama je bila lažna i unapred izrežirana, a i priča se da je Baka Prase na putu da uđe uZadrugu 6 što me ne bi iznenadilo. I jedan i drugi su dno dna.
Samo izvoli. Ako si toliko mazohista i voliš da te drugi prave majmunom i budalom samo napred. Ja nemam ništa protiv. Ja sam prestao da mu budem njego subskrajber još od 2019 godine kada je počeo drugima da vređa porodicu, a sam je bio protiv toga kao što je postao sve ono protiv čega je bio. Sada promoviše kockanje, alkoholizam i pedofiliju.Ja cu tek sad da budem
Ja sam uz njega od pocetka i nek vas kara kako zna i ume a ti si menjao plocu svaki cas ne znas de udarasSamo izvoli. Ako si toliko mazohista i voliš da te drugi prave majmunom i budalom samo napred. Ja nemam ništa protiv. Ja sam prestao da mu budem njego subskrajber još od 2019 godine kada je počeo drugima da vređa porodicu, a sam je bio protiv toga kao što je postao sve ono protiv čega je bio. Sada promoviše kockanje, alkoholizam i pedofiliju.
Pametan čovek kada pogreši promeni svoje mišljenje, a budala ni ne ume da promeni svoje pogrešno mišljenje.Ja sam uz njega od pocetka i nek vas kara kako zna i ume a ti si menjao plocu svaki cas ne znas de udaras
Slažem se tisi pametan komoj Zoki dami je koja ćerka slobodna jabi vas dvoje spojila pabi bili vamilijaPametan covek ne menja misljenje jer ne gresi
A ti pouzdano znas da je tako bilo..imas dokaze ili samo nagadjas misleci da si strucnjakIma i to velike razlike. Nije isto kada to uradiš sa namerom. Kika nije htela da se ubije. Uzela je jaču dozu esktazija i to joj je došlo glave.
Kikina mama Nataša Đukić je govorila o tome.A ti pouzdano znas da je tako bilo..imas dokaze ili samo nagadjas misleci da si strucnjak
Ne postoji čovek koji ne greši.Pametan covek ne menja misljenje jer ne gresi

Ti mora dasi mnogo ljubomoranNe postoji čovek koji ne greši.