Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Meni je veoma slatko "majkica"
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nisam baka a nisam ni baba,a najverovatnije cu biti baba.Pitate se sta je ovo,neka greska:shock:.Da pojasnim ja sam izvela zakljucak,ne kazem da je tacan 100 %,ali je barem 80%tako.Dakle ja mislim da mame koje imaju cerke postanu bake unucima,a majke od sinova babe.Sta vi mislite koga deca vise volebabe ili bake
Ja sam imala i baku i babu a vi.Moju mamu su deca zvala nana,a od muza majka je mlada umrla nije docekala unuke.:rolleyes:
Ovo u stvari nije tema kako ste vi zvali vase bake (babe) nego kako ce vas zvati?!ja bih volela da budem Nana ili Baka
![]()
U pravu si,ali od toga kako smo mi zvali nase babe,bake,nane...i kakve uspomene nosimo u mnogome zavisi kako cemo zeleti da nas zovu na pr.nasi unuci.To ipak kreiramo mi sami ili nasa deca za svoju decu od najranijeg detinjstva.Sve jedno kako ce me zvati,daj boze da to skoro docekam.
Dok su bili mali moja deca su nase roditelje zvali "baba",a sada kao odrasli one preostale zovu"baka,baki",a muske ""deda".Mislim da cu zato ja najpre biti BAKA i to mi je o.k.![]()