Bajkerski kutak

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
222.457
Tema za sve o motociklima - tekstovi, slike, klipovi, doživljaji ...

Pošto je na pragu Nova godina da vidimo šta su povodom toga spremili novosadski bajkeri:

Moto Deda Mrazovi i ove godine obradovali mališane

Tradicionalna humanitarna akcija novosadskih bajkera, "Moto Deda Mraz" šesnaestu godinu za redom održala se danas, 30. decembra, u Novom Sadu.

U akciji su učestvovali skoro svi moto klubovi iz Novog Sada i veliki broj slobodnih bajkera, a ukupno je bilo preko sto učesnika.

Prvo su posetili Dom za decu u Veterniku, zatim Svratište za decu sa ulice, Dečju bolnicu, Sigurnu kuću za decu i odneli im slatkiše, knjige, odeću..

25675-moto-d1.jpg
25675-moto-d8.jpg
25675-moto-d3.jpg
25675-moto-d4.jpg
http://www.mojnovisad.com/vesti/fot...RjM2dOpqP2JJm-8OgVpKPJWbmTM6vx5cMIBxUKvld2BhY

Prilozi

• 25675-moto-d1.jpg
    25675-moto-d1.jpg
    90,4 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Bio sam jedan od Deda Mrazova na toj manifestaciji.
Osecaj je bio vrhunski dok smo vozili motore u koloni a narod nas je gledao i snimao s osmehom na licu.
Retka prilika da vidim toliko osmeha odjednom.
Neki prijatelji koji su me sreli su mi cestitali i govorili " Svaka cast".
Sve u svemu jedan izuzetno lep dogadjaj se odigrao i ove godine u Srbiji.

Trenutno vozim moj skuter evo 4 godine Hondu Silwer Wing 600 2007 a na ovom desavanju sam bio sa Yamahom TDM 900 2013 koju sam dobio u zamenu za jedan Triumph Tiger Explorer 1200 2012.
Imam ustvari jos jednu Yamahu TDM 900 ali je 2009 a imam i Suzuki SV650S 2007.
Imam motore iz Svajcarske i svi su u jako dobrom stanju.

jel tacno da motocikli preradjeni u strit fajtere vise ne mogu da se registruju kod nas, zna li neko?
Sve zavisi kako ti se zalomi, imaš li kombinaciju ili ne. Kao za sve drugo, može da prođe a i ne mora da znači.
Najbitnije je od svega da ne ideš "na slepo" već da prvo pitaš pre nego što te unesu u kompjuter, jer ako te jednom ubace u sistem sa problematičnim motorom, nagrabusio si. Dakle prvo pitaj, na tri mesta ti mogu dati tri različita mišljenja, pa tek kad nađeš nekoga ko hoće i može, tu uđi u proceduru i odradi šta treba.
Moj je streetfighter fabrički, ali sa custom Yoshimura auspusima, nestandardnim viljuškama, led svetlima, registrovao sam ga bez problema.

Bio sam danas na sajmu automobila u Novom Sadu, a tu je naravno bilo i motocikala. Gledao sam da slikam one koji se stvarno retko viđaju, pogotovo kod nas.
Američka mašina ''Indijanac'' je zaista vredna poštovanja, ali s obzirom na cenu od više desetina hiljada laganih evrića teško da će se ovde zapatiti:

P90922-103845.jpg

Beogradska ekipa za doradu bajkova je predstavila neke od svojih radova:

P90922-103913.jpg

P90922-104002.jpg
P90922-103929.jpg

Back