Bajević na klupi Crvene zvezde!!!

Extra!Pravi potez Piksija,malo da me oraspolozi posle prodaje Stojkovica(ali ne bi se u potpunosti iskupio cak ni Bufona da dovede).Covek je tolike godine osvajao titule sa Olimpijakosom i ulazio u LS,nece mu predstavljati problem kvalifikacije jer je on sve to prosao puno puta,zna sta da kaze igracima.Uz dobra pojacanja (Koroman,Markovski,Avramov...) mozemo da konacno udjemo u LS.

Shale,odakle ti informacija za Koromana u Zvezdi? Zar on nije vec negde na Ostrvu?
Shale, ovu drugu dvojicu koju si pomenuo kao pojacanja...oni su za mene TZV. pojacanja.
Taj Avramov i taj Markoski (mislim da je bez V )su dovoljni da se pobedi Radnicki NBG. :lol:
Nemoj da zayebavas...to su bre **** pojacanja.
Za pojacanja treba da se pita Bajevic i niko drugi.

@PLES
Avramov je golman Vicence,bio je na meti Fiorentine i dobar je golman.Markoski je extra talentovan spic,ima slicnu gradju kao Purovic,takodje je izuzetno visok...on je jedan od najvecih talenata trenutno kod nas (posle Burzanovica,Lakica,Rajkovica...) i mislim da bi trebalo kupiti takve igrace i skrojiti nesto od njih,jer boljih u zemlji Srbiji verovatno nema,a za inostrana pojacanja nemamo kesha!

Back