Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Bajdenov predlog Putinu
Vašington -- Predsednik SAD Džozef Bajden saopštio je da je predložio svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu da održe sastanak tokom ovog leta u Evropi."Kada sam razgovarao sa predsednikom Putinom, istakao sam da verujem da je direktna komunikacija između nas dvojice od suštinskog značaja za napredak ka efikasnijem odnosu. I on se složio", rekao je danas u Beloj kući, komentarišući politiku SAD prema Rusiji.
U tom smislu, rekao je Štein, predložio sam da se lično sastanemo u Evropi ovog leta na samitu, kako bismo se bavili brojnim pitanjima sa kojima se suočavaju obe naše zemlje, prenosi agencija Tass Bajdem.
Bajden javio Putinu da će biti novih sankcija
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=646400Američki predsednik Džozef Bajden obavestio je ruskog kolegu Vladimira Putina da će ove nedelje biti uvedene nove antiruske sankcije, izjavio je danas visoki zvaničnik SAD tokom posebnog brifinga za novinare posvećenog Rusiji, preneo je Tas s.
Топло - хладно и још зачињено лажним оптужбама је суштина америчке политике. Обилно ју је користио Трамп а сада и Бајден. По узору те и такве политике и неке друге државе (Енглеска, Немачка, Француска, Холандија, ....) се придружиле истом стилу ,,топло - хладно''.
Куда води таква политика - не знам. Али да је љигава - у то сам уверен. И бојим се да може да се отме контроли. А онда ......?