Бајден у Србији

Па, 'ајде ти, шта чекаш? :mrgreen:

Па кад толико то жели, што само кењ*уца, што не уради сам? :mrgreen: Ма сви сте ви јунаци само иза тастатуре. :roll:

Onoga ko hoce i moze uhapsili su oni koji imaju misljenje slicno tebi,uhapsili bi i mene i njeega samo da nam padne na pamet tako nesto slicno,dakle nemoj o toj licemernoj hrabrosti molim te.......ako ti nesto nije jasno mogu da ti dam adresu CZ idi tamo trazi legiju(ako ti dopuste) pa mu objasni slicne stvari........"junache" :mrgreen::hahaha:

Nemas ti pojma sta mozes da ocekujes samo od jednog prosecnog i normalnog Srbina.
Zaista mislim da treba odseci bikvetinu na kojoj rastu takvi idiJoti.

Ajde paveliceva smradino u zagorje i tamo se igraj tipkanje.
I povedi ovu izgubljenu Milunku .... tezak je njoj zivot cim pokusava da se svoj status uzdigne diceci se tudjim delom.

Cudi me da se nije sakrila iza TITA.

Nemoj neko da se našali pa da prijavi ovog mog Hrabrog Prijatelja, moćne tastature i lavljeg srca:mrgreen:

Van Staal..........zvani "Zmija"........:ok:

call me snake........call me Plisken:hahaha:

Ponekad znas da napises nesto pametno ali ponekad znas i da se izlupetas.

Sad si samo pokazao da neznas sta znaci ovaj moj nick ali da hoces svoj cenjeni nos na svaki nacin da uguras gde mu nije mesto.

A tu zmiju sto pominjes verovatno ce te sacekati u krevetu kada joj bude hladno.....

Nemoj neko da se našali pa da prijavi ovog mog Hrabrog Prijatelja, moćne tastature i lavljeg srca:mrgreen:

Ti si samo jedan od desetak krvatskih moderatora sa ovog foruma koji pokusavaju nesto da ucine (po zadatku).

A ti sad budi dobar pa reci sta to vi hocete?

Bilo bi dobro kada bi to objasnio pre nego sto se pojavi neki imitator domaceg dusebriznog demon-moderatora i banuje me.

Poslednja izmena:
Nema nikakve sumnje da je Amerika jos uvek najuticajnija zemlja ovog sveta,pogotovo na politickom i vojnom planu i gledajuci iz tog ugla ova Bajdenova poseta je izuzetno znacajna za nasu malu zemlju,ekonomski osiromasenu,a vojno na izdisaju....ovo podsecanje za nase drage patriote,da se vise nekurce da smo nesto posebno u ovom delu sveta .

Ovo je i jos jedan dokaz da ce "ciganin " (ovako nase patriote krste Obamu) pokusati nesto promeniti u spoljnoj politici USA i u odnosu prema drugim zemljama sa kojima je dosad pod kaubojom iz Teksasa Busom,USA uglavnom govorila sa pozicija sile i ogromnom arogancijom cak i prema najblizim saveznicima iz NATO .

Sve u svemu,vrlo vazna poseta za Srbiju !:klap::klap::klap:

Ovu temu je Coa postavio jos jutros u 10 i kusur,ne bi bilo lose da se spoje teme...http://forum.krstarica.com/threads/280951

Nema nikakve sumnje da je Amerika jos uvek najuticajnija zemlja ovog sveta,pogotovo na politickom i vojnom planu i gledajuci iz tog ugla ova Bajdenova poseta je izuzetno znacajna za nasu malu zemlju,ekonomski osiromasenu,a vojno na izdisaju....ovo podsecanje za nase drage patriote,da se vise nekurce da smo nesto posebno u ovom delu sveta .

Ovo je i jos jedan dokaz da ce "ciganin " (ovako nase patriote krste Obamu) pokusati nesto promeniti u spoljnoj politici USA i u odnosu prema drugim zemljama sa kojima je dosad pod kaubojom iz Teksasa Busom,USA uglavnom govorila sa pozicija sile i ogromnom arogancijom cak i prema najblizim saveznicima iz NATO .

Sve u svemu,vrlo vazna poseta za Srbiju !:klap::klap::klap:

Ovu temu je Coa postavio jos jutros u 10 i kusur,ne bi bilo lose da se spoje teme...http://forum.krstarica.com/threads/280951

Znaci nisam "nas patriota" kako ti rece, jer taj izraz za Obamu jos nisam cuo.
Ja sam pre misljenja da je to jedan mali crnja sa klempavim usima koji igra kako drugi svira.

Pa pazi sad ovako.
Dok se Srbija "kurcila" kako ti rece ceo svet je igrao oko nje.
A sada kada se "pokurcila" vise se niko na nju i ne osvrce.

Pa sta je bolje?
Da kurci ili da je kurce ?

Ja mislim ovo prvo.
A ovo drugo proteziraju oni koji su pokrali ovu drzavu i razbucali je u zadnjih 10 godina vise nego Hitler u II sv. ratu. a to sve po zadatku, isto kao sto ovi krvataski moderatori sada vise ovde na Krstarici i imaju zadatak da sve sa predznakom Srbin urnisu i gaze.....

Sada se stidim sam sebe sto sam ucestvovao u njenom rusenju pre 10 godina, jer nisam ocekivao da ce ovoliki jad da vodi drzavu i da je svesno dovede u provaliju.
A sada treba da se radujemo poseti jednog novog fasisoidnog-idiJota koji samo moze da donese nove ucene i nista vise.

Koliko vama rupa na skasiji treba da bi ste nesto naucili ?

Znaci nisam "nas patriota" kako ti rece, jer taj izraz za Obamu jos nisam cuo.
Ja sam pre misljenja da je to jedan mali crnja sa klempavim usima koji igra kako drugi svira.

Pa pazi sad ovako.
Dok se Srbija "kurcila" kako ti rece ceo svet je igrao oko nje.
A sada kada se "pokurcila" vise se niko na nju i ne osvrce.

Pa sta je bolje?
Da kurci ili da je kurce ?

Ja mislim ovo prvo.
A ovo drugo proteziraju oni koji su pokrali ovu drzavu i razbucali je u zadnjih 10 godina vise nego Hitler u II sv. ratu. a to sve po zadatku, isto kao sto ovi krvataski moderatori sada vise ovde na Krstarici i imaju zadatak da sve sa predznakom Srbin urnisu i gaze.....

Sada se stidim sam sebe sto sam ucestvovao u njenom rusenju pre 10 godina, jer nisam ocekivao da ce ovoliki jad da vodi drzavu i da je svesno dovede u provaliju.
A sada treba da se radujemo poseti jednog novog fasisoidnog-idiJota koji samo moze da donese nove ucene i nista vise.

Koliko vama rupa na skasiji treba da bi ste nesto naucili ?

Pa jeste kurcili smo se i dobili smo zbog toga preko milion izbeglica i to sve u ratovima u kojima zvanicno nismo ucestvovali..stvarno ceo svet se vrtio oko Srbije u to vreme,pogotovo se vrtio `99.god. ,zujalo i grmilo oko usiju i to samo tako,eto to nam je to tvoje kurcenje donelo..hvala ,ali nikad vise.:worth:

Pa jeste kurcili smo se i dobili smo zbog toga preko milion izbeglica i to sve u ratovima u kojima zvanicno nismo ucestvovali..stvarno ceo svet se vrtio oko Srbije u to vreme,pogotovo se vrtio `99.god. ,zujalo i grmilo oko usiju i to samo tako,eto to nam je to tvoje kurcenje donelo..hvala ,ali nikad vise.:worth:

Bolje je milion izbeglica nego par stotina jama sa 10-20 hiljada leseva kao sto je ta evropa naucila jos od ranije da radi.

A ti ako neces da se kurcis ja bih malo da te kurcim pa da licno na svojoj kozi osetis kako je to a uz put bih ti opalio par samara i isterao te iz kuce jer to tebi netreba.
Sta ce tebi kuca kad ne znas da je cuvas.
U karton siti pa da molis kao svi oni koje onaj tvoj mokri skot djilas porusi i istera na ulicu.

Bolje je milion izbeglica nego par stotina jama sa 10-20 hiljada leseva kao sto je ta evropa naucila jos od ranije da radi.

A ti ako neces da se kurcis ja bih malo da te kurcim pa da licno na svojoj kozi osetis kako je to a uz put bih ti opalio par samara i isterao te iz kuce jer to tebi netreba.
Sta ce tebi kuca kad ne znas da je cuvas.
U karton siti pa da molis kao svi oni koje onaj tvoj mokri skot djilas porusi i istera na ulicu.

Kurci ti svog tatu....dodji majmune da me isteras,ja obozavam takve kao sto si ti,sakriju se iza ispovracanih ekrana i kurce se, kao npr. ti....kako bi te ciko istresao iz tih smrdljivih gaca,samo da znas....a sad mrs znas gde....
:banovati::banovati:

http://www.blic.rs/politika.php?id=89964

Да ли нам и колико значи посета на овако високом нивоу? Може ли заиста Србија извући неку корист из овог геста, можемо ли успоставити какве такве односе са САД, док год је отворен проблем Космета? У којим областима Србија треба да уложи максимум када је однос према САД у питању?

Nakon brojnih ruskih političara došao je red posle dužeg vremena i na američkog predstavnika da lično u Srbiji kaže neku reč.Nije dobro za Srbiju imati loše političke odnose sa velikom silom kakva je SAD.

Kurci ti svog tatu....dodji majmune da me isteras,ja obozavam takve kao sto si ti,sakriju se iza ispovracanih ekrana i kurce se, kao npr. ti....kako bi te ciko istresao iz tih smrdljivih gaca,samo da znas....a sad mrs znas gde....
:banovati::banovati:

Ne obozavas ti nista i nikoga osim suske zelenih novcanica.

Tebe treba kurciti jer sve sto si video u zivotu to je ono sto ti je neko rekao a sam tvoj mozak je jedna paucinasta mrezica koja krivinu videla nije.
A da te "ciko" isteram nece biti potrebe.... bice dovoljno da samo pomislis da dolazim da te malo kurcim i pobecices od svoje senke.

Ali mozda ni senku nemas jer se providis od zlobe i niskosti kao flis-papir....

Ne obozavas ti nista i nikoga osim suske zelenih novcanica.

Tebe treba kurciti jer sve sto si video u zivotu to je ono sto ti je neko rekao a sam tvoj mozak je jedna paucinasta mrezica koja krivinu videla nije.
A da te "ciko" isteram nece biti potrebe.... bice dovoljno da samo pomislis da dolazim da te malo kurcim i pobecices od svoje senke.

Ali mozda ni senku nemas jer se providis od zlobe i niskosti kao flis-papir....

Kretencino jedna ,napisao sam ti vec,nakurci ti svog tatu sto te tako umobolnog napravio...a ono sta sam ja u zivotu video za to ces ti morati ziveti jos dva zivota..mrs u tri p.m. majmune jedan...da ne bih popio ban zbog takvog idiota ,odoh sad...:bye:

Kretencino jedna ,napisao sam ti vec,nakurci ti svog tatu sto te tako umobolnog napravio...a ono sta sam ja u zivotu video za to ces ti morati ziveti jos dva zivota..mrs u tri p.m. majmune jedan...da ne bih popio ban zbog takvog idiota ,odoh sad...:bye:

Ti mora da si onaj famozni demoNkrata koji ima zadatak da ispira mozak kom stigne....a ako nece milom onda ce silom.

More smradino jedna upisana prvo se vrati na nosu i ponesi bukvar da naucis azbuku i onda ces tek shvatitit da to sto si video u zivoti nije ni prva starana bukvara sa slovom a,A.
Da si bilo sta gledao osim para video bi da je ta evropska gamada opljackala skopo celu zemlaljsku kuglu da bi njima bilo sto bolje i da to toliko bogatstvo Srbija nikada nece imati. Mozes ti da im se pucis jos 3 svoja zivota ali od toga ces samo dobiti jos malo vece parce u rodjeno dupe.

Posto mozga nemas a dalje od nosa ne vidis, najsigurnije ce ti biti da se uhvatis sa botom i njegovovim botovima u vozic i kolektivno se predozirate fiksom i ostavite normalan narod da pokusa spasiti sta se spasti jos moze od vase nakaradne lopovske demoNkratije.

Poslednja izmena:
http://www.blic.rs/politika.php?id=89964

Да ли нам и колико значи посета на овако високом нивоу? Може ли заиста Србија извући неку корист из овог геста, можемо ли успоставити какве такве односе са САД, док год је отворен проблем Космета? У којим областима Србија треба да уложи максимум када је однос према САД у питању?

Odlicna stvar za patriJote... Pripremite mu ovakav ispracaj...

musriciklanjajudzenazum.jpg

:per:

Matora budala koja je sredinom 90ih na radiju Vašingtona javljala da Srbi čine Holokaust i zločin protiv čovečnosti...posle nas je nazvao i polu-bićima...

Spreman sam da oprostim,ako sačuva Kosovo...

Ako oće mir,on će ga dobije...Bar ću mu ja prostim...

I taj ološ Bajden ima obraza da dođe u Srbiju nakon svega što je rekao i uradio protiv nje? Stvarno ga treba ubiti GOMNJIVOM motkom!!! I to na stepenicama kad bude izlazio iz aviona, da njegova noga ne kroči na srpsku zemlju !!!

ovde ne vedi ni pisati kada pristrasni moderatori uklanjaju sta je napisano kao ova debilcina iz munze koji ima nick od trotera:)
a ja napisao da ce da ga docekaju trivanova i sutanovac sa satovima od 8000 evra pa ce reci ako sto samo vas vas bombardovali:)

Poslednja izmena:
Šo niko ne prosti Joe Bidenu.Jes da je Albanski lobista,al ak oće u Srbiju,meni je dobrodošao!!!!!!!!!!!!!

Nova šansa za naš lobi,već imamo uglednu Melisu Bin i Dena Bartona...tu je Rem Imanjuel...svi su oni demokrate,sem Kurta Veldona i Džordža Vojnovića...Da ne zaboravimo da je ono đubre DioGardi bio Republikanac...

Back