Bajden odustao od predsedničke trke

Ko će pobediti na izborima?

• Ukupno glasova
    38

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.370
Aktuelni predsednik SAD odustao je od predsedničke trke, saopšteno je.

U izjavi podeljenoj na društvenoj mreži X, predsednik je rekao da je "u najboljem interesu moje stranke da se povučem i da se fokusiram isključivo na ispunjavanje svojih dužnosti predsednika do kraja svog mandata", napisao je Bajden.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Ostaje da se vidi ko će ga zameniti? Kamala, Mišel, Njusom, Hilari? Najverovatnije Kamala.

Poslednja izmena:
nama je najvaznije da sada nema vise klaudstrajk rusjacenja, gucifera i ostalih baljezgarija abc agencija koje bi mogle da podrze huljari, svi smo videli da oni nemaju pojma tamo kako se ributuju masine, sve je stalo u celom svetu, i sami rekose cak da nikakvih hakera nije bilo ni ruskih, ni marsovskih, znaci nema vise da se lazemo i podmecemo gluposti kao neko je hakovao hitleri, a cak nemamo potvrdu ni da su oni rusi... sad ocemo fajt pravi da leti perje, ali FER PLEJ

Aktuelni predsednik SAD odustao je od predsedničke trke, saopšteno je.

U izjavi podeljenoj na društvenoj mreži X, predsednik je rekao da je "u najboljem interesu moje stranke da se povučem i da se fokusiram isključivo na ispunjavanje svojih dužnosti predsednika do kraja svog mandata", napisao je Bajden.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...edium=android&utm_campaign=push_notifications

Ostaje da se vidi ko će ga zameniti? Kamala, Mišel, Njusom, Hilari?
Mi, Republikanci, pobedjujemo, ko god da bude kandidat Demokrata!

Елем, Камала је највероватнија, али на столу су и Гречен, Бешар, Њусом.

Демократска Национална Конвенција у Чикагу ће бити лудница!

Једно је сигурно. Ко год буде изабран, туче Русобликанце.

Елем, Камала је највероватнија, али на столу су и Гречен, Бешар, Њусом.

Демократска Национална Конвенција у Чикагу ће бити лудница!

Једно је сигурно. Ко год буде изабран, туче Русобликанце.
Bio si u pravu za deka britvu u debati pa nema sumnje da ces biti i sad.

Bio si u pravu za deka britvu u debati pa nema sumnje da ces biti i sad.

Ја уопште нисам спомињао Бритву и дебату јер на овом форуму не може да се пише већ годинама.

Ја само оставим по неку поруку, повремено, која ионако буде избрисана.

Back