peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 37.638
Davno bješe, ode mi nit, ali Gazu si ti prvi ubacio u razgovor (srećna epidemija dječije paralize btw).Pricam o ovima koji su potencijalno u igri
Ostavi djecu Gaze, tragicno stradale zrtve Hamasa, da pocivaju u miru, malo malo ih dizes iz groba.
99. si skoro mogao da spavas na klupi u parku koliko su bombe bile precizne.
Ne znam vise o cemu pricas i na sta tacno repliciras, sledeci put odgovoraj na konkretan citat, ne mozemo se ni svadjat ko ljudi ovako.
Uglavnom, kada bi ovo boldovano tvoj unuk jednog dana pricao mom, imalo bi smisla, ovako...
A ti si tako darezljiv prema muslimanima koji su na 2k km od tebe, docim si prema ovima iz komsiluka krvolocno nastrojen. Dakle, pao si realan test tolerancije, a 'polozio' samo ovaj apstraktni. Toliko o principima. Kao Srbin koji se bori protiv deep state-a vasingtonskog, ali se plasi satrapa na vlasti u njegovoj opcini.
Sansa teoretska postoji, sto znaci da ce se u 1 od 100 slucajeva roditi normalna osoba u okruzenju B tipa. To je otprilike broj iranskih raketa koje padnu na Izrailj, od ukupnog broj ispaljenih. Nije bas isplativ ni jedan ni drugi projekat, morat ces se sloziti.
NIje.
Što se tiče moje tolerancije, pa opet se sve mora vratiti na početak, tj. moji principi su jasni, dok su tvoju nepostojeći, tj. prepisuješ tuđe.
Naviknut na takvu situaciju, ti u meni vidiš nekog borca za Palestinu, dok je moj prvi i praktično jedini komentar vezan za ovu temu, koju nikad nisam (govorim o istorijatu) sa dovoljno pažnje ispratio, šteta što mi nismo imali ovako odriješene ruke u ratu sa šiptarskim teroristima.
Sa druge strane, ti bi da Srbi nestanu sa Kosova, Palestinci iz Gaze, i još na kraju da neko konstatuje kako je to vrlo principijelan stav.
U nastavku i ide ono, da lokalnog satrapa oburdavam sa zadovoljstvom, baš jer znam da je onaj iz Vašingtona iza njega.