Бајден: Метеор се приближава америчкој економији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако мислиш на капиталисте то су данас сви, исто као да си рекла "људи".
Мораш да будеш прецизнија.
Ne znam zasto stavljas uslov "ako mislim na kapitaliste"

Nisam napisao balerine u Metropolitenu, nego kapitalisti.

Preciznije kapitalista ti je svalerka od Putina, za koju se otkrije preko Pandorinih papira, da joj je Putin kupio vrlo skupu nekretninu u Monaku i tamo ce da odgaja vanbracno zajednicko dete

U kapitalistickom NATO EU Bankarskom Monaku, jer je Rusija bulja da tamo rastes, to cak i Putin zna

I taman je ispred u marini parkirana jahta Abramovica, da se zajedno suncaju

Велики део Руса је навикнут на скроман живот, они ће лакше да поднесу сваку кризу, а њихова криза не би имака толико негативне последице по остатак света.
На западу је друга прича.
Ако се стварно деси да балон пукне, осетиће то сви.
Ово са америчким дугом није безазлено.
Rusija ima najvecu stopu suicida na planeti

Kako u to uklapas lakse podnosenje krize

Na cemu baziras da nema negativnih posledica kriza na Rusiju

Devedesetih Rusija je imala godisnju inflaciju izmedju 800 i 1300%

Jel ti raspolazes nekim znanjem na osnovu koga izbacujes te random izjave, ili si Maksim pa lupas do daske

Ne znam zasto stavljas uslov "ako mislim na kapitaliste"

Nisam napisao balerine u Metropolitenu, nego kapitalisti.

Preciznije kapitalista ti je svalerka od Putina, za koju se otkrije preko Pandorinih papira, da joj je Putin kupio vrlo skupu nekretninu u Monaku i tamo ce da odgaja vanbracno zajednicko dete

U kapitalistickom NATO EU Bankarskom Monaku, jer je Rusija bulja da tamo rastes, to cak i Putin zna

I taman je ispred u marini parkirana jahta Abramovica, da se zajedno suncaju
Зато јер су сви редом капиталисти и одговор као такав ти је бесмислен, зато сам питао ко то "ми" у жељи да знам о којим капиталистима је реч, јер немамо више дуел капиталисти : комунисти.
Треба ли да цртам, можда буде јасније?

Зато јер су сви редом капиталисти и одговор као такав ти је бесмислен, зато сам питао ко то "ми" у жељи да знам о којим капиталистима је реч, јер немамо више дуел капиталисти : комунисти.
Треба ли да цртам, можда буде јасније?
Nisi primetio da CCP preti covecanstvu?

Rusija ima najvecu stopu suicida na planeti

Kako u to uklapas lakse podnosenje krize

Na cemu baziras da nema negativnih posledica kriza na Rusiju

Devedesetih Rusija je imala godisnju inflaciju izmedju 800 i 1300%

Jel ti raspolazes nekim znanjem na osnovu koga izbacujes te random izjave, ili si Maksim pa lupas do daske
Максим лупа по дивизији, не до даске.
Зато јер они лакше поднесу кад немају шта да једу, него ти да изгубиш свој мобител, на пример, или да заборавиш шифру за фејсбук.
Рус ће да трпи глад, а теби се свет сруши.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back