Бајден: Метеор се приближава америчкој економији

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne znam, pogledajmo istoriju

Vise od 80 puta je podizan limit

To je 100% verovatnoce da ce limit i sada biti korigovan, a samo se bavimo pregovorima oko uslova trosenja budzeta. Ustvari jedini spor je koga ce prvo da izbombardujemo da vojno industrijski kompleks obrne 2.5 trilijarde na 4 godine sledece

Ja kazem da ipak sacekamo Kinu da se zaleti na Tajpej, i da im onda ugasimo struju sledecih 200.000 godina

To je 100% verovatnoce da ce limit i sada biti korigovan, a samo se bavimo pregovorima oko uslova trosenja budzeta. Ustvari jedini spor je koga ce prvo da izbombardujemo da vojno industrijski kompleks obrne 2.5 trilijarde na 4 godine sledece

Ja kazem da ipak sacekamo Kinu da se zaleti na Tajpej, i da im onda ugasimo struju sledecih 200.000 godina

Ко сте то Ви ?

Амерички Евангелисти ?

Sem tvog đede, on je rob.

Па твој Ђед је дошао из шуме као холивудски радник на Дедиње и викнуо "Пролетери свих земаља уједините се"

Ми смо били против тог вашег Црвеног холивуда, Црвене литургије, Црвене економије, итд...,

Vi ćete da izbombardujete?
Vi ćete da ugasite?

Stiče se utisak da si ti tu ključna poluga dok viriš iz američkog doopeta.

Али према Рубљи не лети метеор.
Poslednjih cca 15 godina, rublja je izgubila oko 65% vrednosti na kursu, drzavna banka Rusije mora da placa kamate na obveznice i do 17% i to u dolarima, u rublji niko ne kupuje

Objasni nam kako je to bolje od dolara koji placa 0.25% na obveznice a inflacija je znacajno veca

A ruskoj se priblizava duga i hiljadu cvetova.
Велики део Руса је навикнут на скроман живот, они ће лакше да поднесу сваку кризу, а њихова криза не би имака толико негативне последице по остатак света.
На западу је друга прича.
Ако се стварно деси да балон пукне, осетиће то сви.
Ово са америчким дугом није безазлено.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back