BAJDEN DELI RS NA DVA DELA? Srđa Trifković upozorio na NATO planove koji udaraju na temelje srpstva

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
1607725275620.png

BAJDEN DELI RS NA DVA DELA? Srđa Trifković upozorio na NATO planove koji udaraju na temelje srpstva (VIDEO)

ISTORIČAR prof. dr Srđa Trifković komentarisao je u jutarnjem programu tv Hepi saslušanja u Spoljnopolitičkom odboru Predstavničkog doma SAD na temu Balkana.

1607725317606.png

11. 12. 2020.

- Oni su se založili za temeljnu deviziju Dejtona, za ukidanje entiteta, za uvođenje principa ,,jedan čovek - jedan glas", za zabranu političkog delovanja Milorada Dodika i njegovih bliskih saradnika, na osnovu tvrdnje da sarađuju sa korumpiranim ruskih oligarha, i za dovođenje garnizona NATO u Brčko, čime bi se RS presekla na dva dela. Takođe su se založili i za finansijski i svaki drugi pritisak, ne samo na RS, već i na Srbiju, da se u ceo taj posao ne meša. Ovo je za mene, sasvim očekivana ofanziva, istih onih krugova koji se nikada nisu pomirili sa Dejtonom i koji su uvek smatrali Srpsku nelegitimnom tvorevinom - izjavio je Trifković.

Profesor je rekao da je RS u opasnosti.

- Za strahovati je da će upravo iz Vašingtona biti predstavljeno briselskoj birokratiji, Berlinu i Parizu zajedničko delovanje po pitanju revizije Dejtona i priznanja lažne države Kosovo, kao dokaz da saradnici sa obe strane Atlantika mogu ponovo da uspostave saradnju - rekao je prof. dr Srđa Trifković.

link

Срђа Трифковић увек има добре информације. Мањем босанско-херцеговачком ентитету не пише се добро са новом Бајденовом администрацијом. Да ситуација буде још гора, привреда ентитета РС је у катастрофалном стању.

Pogledajte prilog 815460

BAJDEN DELI RS NA DVA DELA? Srđa Trifković upozorio na NATO planove koji udaraju na temelje srpstva (VIDEO)

ISTORIČAR prof. dr Srđa Trifković komentarisao je u jutarnjem programu tv Hepi saslušanja u Spoljnopolitičkom odboru Predstavničkog doma SAD na temu Balkana.

Pogledajte prilog 815462

11. 12. 2020.

- Oni su se založili za temeljnu deviziju Dejtona, za ukidanje entiteta, za uvođenje principa ,,jedan čovek - jedan glas", za zabranu političkog delovanja Milorada Dodika i njegovih bliskih saradnika, na osnovu tvrdnje da sarađuju sa korumpiranim ruskih oligarha, i za dovođenje garnizona NATO u Brčko, čime bi se RS presekla na dva dela. Takođe su se založili i za finansijski i svaki drugi pritisak, ne samo na RS, već i na Srbiju, da se u ceo taj posao ne meša. Ovo je za mene, sasvim očekivana ofanziva, istih onih krugova koji se nikada nisu pomirili sa Dejtonom i koji su uvek smatrali Srpsku nelegitimnom tvorevinom - izjavio je Trifković.

- Za strahovati je da će upravo iz Vašingtona biti predstavljeno briselskoj birokratiji, Berlinu i Parizu zajedničko delovanje po pitanju revizije Dejtona i priznanja lažne države Kosovo, kao dokaz da saradnici sa obe strane Atlantika mogu ponovo da uspostave saradnju - rekao je prof. dr Srđa Trifković.

link

Срђа Трифковић увек има добре информације. Мањем босанско-херцеговачком ентитету не пише се добро са новом Бајденовом администрацијом. Да ситуација буде још гора, привреда ентитета РС је у катастрофалном стању.
I bajden i olbrajtova ce skoro na onaj svet,jer im je vidi se dusa u nosu.

Pogledajte prilog 815460

Pogledajte prilog 815462

11. 12. 2020.

link

Mogu da nas kako hoće.

Тек ће да буде оваквих лудачких тема?

Аууу...
Ма она твоја о повратку краља је права тема; како ја немам дара мајку му да се нечег тако оригиналног досетим, па да отворим тему...

Заиста страшно шта нам раде. Па докле више?
Па док Босна не буде грађанска држава по систему један човек један глас, земља где ће "националност" бити ствар интиме...

Ма она твоја о повратку краља је права тема; како ја немам дара мајку му да се нечег тако оригиналног досетим, па да отворим тему...

Јесте Комшо, али ја по некад отворим неке теме озбиљно, а некада отворим неку шаљиву тему (нпр. она о теби и Григорјевичу), а по некад је тема полуозбиљна, а по некад чисто тема зарад ћаскања.

А ти све своје лудачке теме отвараш мртав озбиљан.

То је знак да постоји евентуална могућност, која нас упућује у закључак, да је одређена вероватноћа ка томе да си ти тотално фију, фију.

Па док Босна не буде грађанска држава по систему један човек један глас, земља где ће "националност" бити ствар интиме...

Ovo je toliko djetinjasto da je besmisleno i komentirati.

Заиста страшно шта нам раде. Па докле више?
Sta nam rade.aac
zar nisu siptari i balijanderi ovo platili uy kesu, da se srbi razbiju i uzme im se sto vise? sta se vas dvojica sad cudite, zar vama nisu dali dnevnice za nonstop srbomrzstvo ovde? radite za dzaba ovo na forumu?!

zato ste navijali za bajdena, da se siptari i balije ovajde, ali bi bili nevidjeno glupi da su vam zakinuli dnevnice.

А ти све своје лудачке теме отвараш мртав озбиљан.

То је знак да постоји евентуална могућност, која нас упућује у закључак, да је одређена вероватноћа ка томе да си ти тотално фију, фију.
komsija je clickbait. i to uspesan. vidi samo sta vam radi

guglaj nesto na srpskom i garant da ces na prvoj stranici naci post sa krste (gde je dobrih 30% da je komsija kumovao temi )

Милановић: Јесам ли шовиниста ако то кажем?
Загреб -- Председник Хрватске Зоран Милановић каже да измене Дејтонског споразума и стратешке одлуке у БиХ неће моћи да се доносе без сагласности три конститутивна народа

ИЗВОР: ТАЊУГ ПЕТАК, 11.12.2020. | 22:27

Он је казао и да су о ситуацији у БиХ у последњих пет година из међународне заједнице говорили "само нижи чиновници".

"Дејтон је такав какав је и не видим начина како да се промени без насиља - не мислим на рат, него на ментално и свако друго насиље које у БиХ, а то свако зна, никад није пролазило и увек је изазивало још веће насиље", рекао је Милановић за ХРТ.

МОЖДА ВАС ЗАНИМА
Фото: Депоситпхотос/Механиq
"Херцег Нови није српски град"; Избегнут инцидент ВИДЕО
Фото: Депоситпхотос/Але_Ми
Додик: Нећу подржати мешетаре у Сарајеву
Фото: Епа/МАЛТОН ДИБРА
"Недорастао улози која га је изненада запала"
Илустрација: Депоситпхотос/пхотовова
Трагичан крај потраге на Козари ВИДЕО/ФОТО
Он је казао да су о ситуацији у БиХ из међународне заједнице у последњих пет година говорили „само нижи чиновници", прецизирајући да мисли на званичнике, који су „нижи чиновници за тако важна питања", пренела је Хина.

"То су људи који су скоро пуштени с ланца, који кроје, држе мапе, шестаре, лењире у рукама, говоре како би шта требало да изгледа уместо да уређују пред својим вратима", додао је председник.

О Републици Српској Милановић је рекао "да је она донесена, и да се не може поништити, шта год он мислио о томе", додајући да српски представници „говоре свашта", али да Срби у БиХ имају своја права.

Говорећи о Хрватима у суседној држави председник је рекао да су они у њој незадовољни и да то није никаква тајна.

"Јесам ли ја националиста или шовиниста ако то кажем? То је сад проблем оних који се са мном не слажу што ми то неће рећи, иако ми то већ и говоре", додао је Милановић.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=12&dd=11&nav_category=167&nav_id=1779427

Back