Bajatoviceva plata 10.000 evra

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Politika
vucic-v.jpg

Vučić: Bajatovićeva plata 10.000 evra!
Subota - 22.01.2011
Zamenik šefa Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić prozvao je juče menadžere javnih preduzeća da primaju nerealno visoke plate, dok narod grca u krizi.

On je ukazao da je 1. januara prestala da važi preporuka o ograničavanju zarada za upravljačke strukture javnih preduzeća i kao primer izdvojio je direktora „Srbijagasa“ Dušana Bajatovića, koji, kako tvrdi, „sa primanjima u povezanim preduzećima zarađuje blizu 10.000 evra mesečno“.
- Direktor „Srbijagasa“, iz SPS-a, prima 3.340 evra plus primanja u svim povezanim preduzećima, ukupno oko 10.000 evra. Direktor Agencije za kontrolu letenja, iz DS-a, 4.970 evra. Direktor „Jata“, iz DS-a, 4.030 evra. Direktor Centralnog registra hartija od vrednosti, iz G17 plus, 3.780 evra. Direktor EPS-a, iz DS-a, 3.680 evra. Direktor Agencije za privatizaciju, iz G17 plus, 3.660 evra. Direktor „Transnafte“, iz DS-a, 3.520 evra. Direktor Agencije za osiguranje depozita, iz DS-a, 3.430 evra. Direktor „PTT Srbije“, iz DS-a, 3.160 evra, a pitajte kako žive poštari po Srbiji. Direktor „Službenog glasnika“, iz DS-a, 2.925 evra. Direktor „Železnica Srbije“, iz DS-a, 2.350 evra. Direktor Fonda za razvoj, iz G17 plus, 2.340 evra Ako je to ono što oni nude građanima Srbije u trenutku kada su nam sva javna preduzeća [/B]prezadužena, nisu modernizovana, reformisana ili restrukturirana, onda to pokazuje koliko je vlast bahata i osiona. Zbog toga tražimo vanredne izbore - naveo je Vučić. On je vlast pozvao da donese odluku o raspisivanju izbora.


Bajatović: Šta te muči, Vučiću?

Prozvani direktor „Srbijagasa“ podsetio je u izjavi za „Alo!“ da dobar deo svojih primanja daje u humanitarne svrhe.
- Ja sam do sada dao 206.000 evra u humanitarne svrhe! Ne znam zaista šta to muči Vučića pa me pominje po konferencijama za štampu. Zato, evo, ja ga pozivam da mi se javi i kaže šta ga to muči - prokomentarisao je Dušan Bajatović za „Alo!“.


Bahatost socijalista nema kocnicu.Jos sme covek da se javlja z:((
 
Ova ambasadorka jadna kao beskucnik klosari po Parizu! z:shock:
zorica-v.jpg

Srbija će morati da isplati odštetu stanodavcu Tomićeve u Parizu
Plaćamo penale zbog Zorice!
Petak - 21.01.2011
Umesto uštede, Srbija će zbog otkazivanja bezobrazno skupe rezidencije za ambasadorku pri Unesku u Parizu, Zoricu Tomić, morati stanodavcu da plati i paprene penale.

Tako će troškovi selidbe koja je, kako su nas obavestili u Ministarstvu spoljnih poslova, u toku, daleko premašiti 12 miliona dinara, koliko je dosad iskeširano za rezidencijalni dupleks u srcu francuske metropole.
Ambasadorki Tomić još u novembru 2009, kada je Srbija već duboko zagazila u ekonomsku krizu, iznajmljen apartman za 7.000 evra mesečno, a ministarstvo je tek posle pritiska javnosti odlučilo da za nju pronađe jeftiniji smeštaj.
Sagovornici „Alo!“ iz diplomatskih krugova nagađaju da su izuzetno strogi uslovi ugovaranja ovakvog najma razlog što vlada već godinu dana odugovlači sa pronalaženjem jeftinije nekretnine za ovu rezidenciju.


Bivši ambasador Srbije u Parizu Predrag Simić čak smatra da bi sasvim prigodno i izvodljivo bilo da se za aktivnosti Zorice Tomić koristi velelepna rezidencija ambasadora Srbije, koja je i inače nedovoljno iskorišćena, a prostire se na čitavih 2.740 kvadratnih metara.
- Veoma je teško u Parizu raskinuti ugovor o najmu nekretnine. Sasvim je sigurno da postoje i određeni penali. Zašto je to urađeno, stvarno ne znam, ali znam da je rezidencija ambasadora Srbije ogromna, ima prostora i za nekoliko kancelarija, stanova..., a ceremonijalni prostor je impresivan. Koliko znam, prijemi i večere koje ambasador priređuje nisu toliko česti, a pogotovo sad u doba štednje. Svi redukuju rashode i danas samo arapske zemlje mogu sebi da priušte gala prijeme - kaže Simić.
On objašnjava i da je priroda aktivnosti ambasadora pri Unesku sasvim drugačija nego ambasadora zaduženih za bilateralu. Oni su, kako kaže, operativniji, jer u zgradi Uneska imaju svoje kancelarije pa čitavo radno vreme provode pod istim krovom.
U raskošnost srpske rezidencije u Parizu uverio se i Jovan Marić, doskorašnji ambasador u Južnoafričkoj Republici.
- Jednom prilikom sam bio tamo gost i nesporno je da je to veliki i raskošan objekat. Pravo pitanje je zašto je vlada uopšte iznajmila posebnu rezidenciju za ambasadorku Tomić, u čije sposobnosti ne sumnjam. Sada se iz tih krutih ugovora o zakupu treba ispetljati, a sigurno je da se, kao i svuda na zapadu, plaćaju skupi penali za raskid - komentariše Marić.
On priznaje da se svojevremeno u Pretoriji baškario u ambasadorskoj vili od 800 kvadratnih metara, ali država za to nije plaćala skupu kiriju, jer je bila vlasnik objekta.
Bivši jugoslovenski diplomata Vladislav Jovanović ocenjuje da se isplativost bilo koje luksuzne rezidencije meri po broju diplomata koji kroz njega prođu.
- Oni su rentabilni samo ukoliko diplomate iz drugih država intenzivno dolaze u njih, čime se stvara prilika da se i formalnim i neformalnim kanalima uradi nešto za interes zemlje koja se predstavlja. Budžeti za reprezentaciju su značajno skresani i verujem da ambasadori sada vrlo retko mogu da organizuju večere i prijeme. Velike rezidencije jednostavno zvrje prazne - kaže naš sagovornik.


Ambasadorka bez komentara

Zorica Tomić juče nije bila dostupna na brojeve telefona koji su poznati redakciji „Alo!“. U kancelariji naše misije u Unesku u Parizu nam je poručeno da se ambasadorka Tomić neće oglašavati povodom selidbe rezidencije.
- Siguran sam da tim povodom neće davati izjave, ali u svakom slučaju ću joj preneti vašu poruku i kontakt - rekao nam je juče službenik u kancelariji srpske misije u Unesku. Međutim, do zaključenja ovog izdanja, Tomićeva nam se nije javila iako joj je poruka, verujemo, preneta.
 
Da covek ne poveruje, cak ni u ovakvoj, privatnoj Srbiji:(

Kako su se "dosetili", posto su dobili packe zbog akciza, nakon sto im je Evpropska komisija preporucila da ukinu dvojne akcize na gorivo, oni pristali ali, na nacin da gorivo POSKUP, jer prihodi od akciza se ne smeju smanjivati,kako bi se popunio budzet, jer je cena vec uracunata u isti, nece valjda da smanjuju pa kako bi Bajatovic imao toliu platu, kako bi ova nadri-ambasadorka se baskarila sama u tolikom prostoru za toliki novac, odakle da se namire njihovi nezajazljivi kadrovi, nego s ledja gradjana? Sasvim logicno da uz poskupljenje goriva idu i ostala poskupljenja, vidim struja u najavi vec ce otici na skoro 14. odsto...
Uopste ne razumem, da li se oni nadaju da su bas tako nedodirljivi i da narodu nece puci trpilo?
Ili znaju da Srbin kad ima jede dok ne pukne, kad nema- trpi dok ne crkne?
 
Пази молим те...Бајатовић дао у хуманитарне сврхе. Да је дао своје, па нема проблема. Него, накачио се на сису, на грбачу људима и онда се хвали како даје.
Уосталом, ко даје ради људи којима је то потребно, тај се никада не хвали и не говори о томе. Лицемер!
 
Koliko god, ne uzima iz DRZAVNE kase, poslanici SNS-a ne primaju plate u Skupstini, za taj podatak sam cula neki dan, ali nije kriv onaj koji je prdnuo, nego koji je cuo:zroll:

Узима. Недавно је било то објављено да узима око 70+ хиљада из земунске касе преко неке квази фирме/агенције.
Кад си ти видела да је он нешто радио самостално у животу? Није он способан за то...јер да јесте, не би балавио о ЕУ као сукњи која ће цео век да га изджава.
 
- Direktor „Srbijagasa“, iz SPS-a, prima 3.340 evra plus primanja u svim povezanim preduzećima, ukupno oko 10.000 evra. Direktor Agencije za kontrolu letenja, iz DS-a, 4.970 evra. Direktor „Jata“, iz DS-a, 4.030 evra. Direktor Centralnog registra hartija od vrednosti, iz G17 plus, 3.780 evra. Direktor EPS-a, iz DS-a, 3.680 evra. Direktor Agencije za privatizaciju, iz G17 plus, 3.660 evra. Direktor „Transnafte“, iz DS-a, 3.520 evra. Direktor Agencije za osiguranje depozita, iz DS-a, 3.430 evra. Direktor „PTT Srbije“, iz DS-a, 3.160 evra, a pitajte kako žive poštari po Srbiji. Direktor „Službenog glasnika“, iz DS-a, 2.925 evra. Direktor „Železnica Srbije“, iz DS-a, 2.350 evra. Direktor Fonda za razvoj, iz G17 plus, 2.340 evra
Ма криви су просветари !
Имају 38.000 динара плату и траже повишицу
Па још и јубиларне награде које им по закону припадају
Срам их било ... у овој ситуацији ... стока незасита !
 
Ма криви су просветари !
Имају 38.000 динара плату и траже повишицу
Па још и јубиларне награде које им по закону припадају
Срам их било ... у овој ситуацији ... стока незасита !


U pravu si 101%...pored toga od 12 meseci u godini kada se sve sabere sigurno 4 meseca ne rade (letnji raspust,zimski raspust,novogodisnji i bozicni praznici,uskrsnji praznici a verovatno ima jos po neki neradni dan u godini),pored toga dnevno sigurno nemaju vise od 4-5 skolskih casova koje predaju i malo im je u danasnje vreme u proseku 40.000,00 dinara mesecno....STVARNO BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!:dontunderstand::dash::besna:
 
Ма криви су просветари !
Имају 38.000 динара плату и траже повишицу
Па још и јубиларне награде које им по закону припадају
Срам их било ... у овој ситуацији ... стока незасита !

BRAVO, ja se toga nisam dosetila, krivi su prosvetari, eto, sad lupajte po njima, ostavite Bajatovica, ovu ocvalu "damu" kojoj je potrebno 10 000 eura da bi sama zivela u Parizu, razumljivo- odrzavanje "dame" u sezdesetim je skupo!
Ide "repka", kako se samo nisam setila, eto, a tako je bilo jednostavno pronaci uzrok svih nasih zalaz:cry:
 
U pravu si 101%...pored toga od 12 meseci u godini kada se sve sabere sigurno 4 meseca ne rade (letnji raspust,zimski raspust,novogodisnji i bozicni praznici,uskrsnji praznici a verovatno ima jos po neki neradni dan u godini),pored toga dnevno sigurno nemaju vise od 4-5 skolskih casova koje predaju i malo im je u danasnje vreme u proseku 40.000,00 dinara mesecno....STVARNO BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!:dontunderstand::dash::besna:

Nikad ne mogu shvatiti da ovi koji napadaju prosvetar zbog neradnih dana i odmora, ne znaju da to nije uvedeno zbog njih, nego ucenika. Malo jeste koliko se radi van casova, ko je razredni staresina -presedne mu svako tromesecje, polugodiste, kraj godine, vannastavne aktivnosti, seminari, pregled pismenih, ispravke, malo je za 16. godina skolovanja i troska njihovih roditelja koji su se svega odricali da bi oni zavrsili, pa plus sto im je i zivot ugrozen, jer svi imaju veca prava od njih- i ucenici i njhovi roditelji.
Bruka i sramota da oni imaju 380 eura, a Bajatovic 10 000, ili ova ocvala zuta ambasadorka isto toliko, pa to je stvarno sramota, treba im smanjiti plate (mislim na prosvetare) neka ode svim Bajatovicima i Tomickama iz vladajuce semafor koalicje! Ja sam ZA!
 
Nikad ne mogu shvatiti da ovi koji napadaju prosvetar zbog neradnih dana i odmora, ne znaju da to nije uvedeno zbog njih, nego ucenika. Malo jeste koliko se radi van casova, ko je razredni staresina -presedne mu svako tromesecje, polugodiste, kraj godine, vannastavne aktivnosti, seminari, pregled pismenih, ispravke, malo je za 16. godina skolovanja i troska njihovih roditelja koji su se svega odricali da bi oni zavrsili, pa plus sto im je i zivot ugrozen, jer svi imaju veca prava od njih- i ucenici i njhovi roditelji.
Bruka i sramota da oni imaju 380 eura, a Bajatovic 10 000, ili ova ocvala zuta ambasadorka isto toliko, pa to je stvarno sramota, treba im smanjiti plate (mislim na prosvetare) neka ode svim Bajatovicima i Tomickama iz vladajuce semafor koalicje! Ja sam ZA!
Не вреди Биљо.
Некима и да црташ - ништа неће да виде.

http://forum.krstarica.com/showthre...-SEPTEMBRA?p=16588841&viewfull=1#post16588841
 
Не вреди Биљо.
Некима и да црташ - ништа неће да виде.

http://forum.krstarica.com/showthre...-SEPTEMBRA?p=16588841&viewfull=1#post16588841
I ne moraju, neka pravdaju ono sto se nicim ne moze opravdati, greh na njihovu dusu, bogami ima i suza...

Nego, pogledaj- u ovoj i ovakvoj Srbiji, a Mitrovic je izjavio "da sve sto je stekao, stekao je posle dolaska na vlast ovih sadasnjih", dakle, Imperija Mitrovic vredna 250.miliona erua, a nije to tema, nego
DVORKUCA.jpg


Nezavrsen Dvor u Simanovcima vredan 2 miliona eura za potrebe rialiti shoua TV-Pink, sta reci?
Mitrovic se leci u Nemackoj i lecenje meseceno kosta 200 000 eura (apartman, kostana srz, boravak porodice...itd) a neki umiru od mnogo benignijih bolesti jer nemaju za obicne lekove....Vec da neko kupi donaciju kostane srzi, moze samo da se pozdravi s ovim svetom i umre.

Prosvetarima skinuti od plate da se da Zeljku Mitrovicu da Dvor bude jos lepsi, moguce da je Mrkonjic bio izvodjac radova, ne bi me zacudilo!
 
A sta cemo sa masom onih jadnika i bednika koji su ostali bez posla,onih koji uopste ne mogu da se zaposle ili onih koji imaju mesecna primanja po bilo kom osnovu od 15.000-16.000,00 dinara.....najbolje je kad bi oni svi mogli da pocrkaju da bi ovi drugi imali vise...STVARNO PRAVEDNO I HUMANO!!!!...samo neka ja dobro zivim sta me briga za druge!!!
 
I ne moraju, neka pravdaju ono sto se nicim ne moze opravdati, greh na njihovu dusu, bogami ima i suza...

Nego, pogledaj- u ovoj i ovakvoj Srbiji, a Mitrovic je izjavio "da sve sto je stekao, stekao je posle dolaska na vlast ovih sadasnjih", dakle, Imperija Mitrovic vredna 250.miliona erua, a nije to tema, nego
DVORKUCA.jpg


Nezavrsen Dvor u Simanovcima vredan 2 miliona eura za potrebe rialiti shoua TV-Pink, sta reci?
Mitrovic se leci u Nemackoj i lecenje meseceno kosta 200 000 eura (apartman, kostana srz, boravak porodice...itd) a neki umiru od mnogo benignijih bolesti jer nemaju za obicne lekove....Vec da neko kupi donaciju kostane srzi, moze samo da se pozdravi s ovim svetom i umre.

Prosvetarima skinuti od plate da se da Zeljku Mitrovicu da Dvor bude jos lepsi, moguce da je Mrkonjic bio izvodjac radova, ne bi me zacudilo!

СРБИЈА ДАНАС

file.php


СРБИЈА СУТРА

romansatitanik.jpg
 
A sta cemo sa masom onih jadnika i bednika koji su ostali bez posla,onih koji uopste ne mogu da se zaposle ili onih koji imaju mesecna primanja po bilo kom osnovu od 15.000-16.000,00 dinara.....najbolje je kad bi oni svi mogli da pocrkaju da bi ovi drugi imali vise...STVARNO PRAVEDNO I HUMANO!!!!...samo neka ja dobro zivim sta me briga za druge!!!
Pitaj semafor-koaliciju na vlasti, Bajatovica, Tomicku, Mitovica...Ako odlucis, negirace kao sto i negiraju, ali ti ih pritisni kao sto pokusavas nas ovde:zcool:
 

Back
Top