baj baj friends?

Meni ljudi da vam kazem nije nesh posebno zao...sve te likove cu da gledam i narednih godina a mogu da se kladim da ce vecina njih samnom ici u srednju...Inace,osmakinje iz drugih odeljenja su lile suze non stop,kao i sestakinje sa izgovorom da im mi nedostajemo (da,da to je zbog momaka,za nas ih bas briga,prevarantkinje male :x )

Tinar:
Meni je bilo super tek od drugog polugodishta... A sad smo jako dobri... 8) Sutra i idemo na ekskurziju. :D

И мени :D :D
А са екскурзије сам се јуче вратила.Било је брука...то се зове екскурзија а не ово на чему сам ја била 8 година :D 8)

8 одељења заједно,око 250 ученика,екстра провод..Тек на екскурзији видиш колико можемо добро да се слажемо. :)

Bliznakinja:
Tinar:
Meni je bilo super tek od drugog polugodishta... A sad smo jako dobri... 8) Sutra i idemo na ekskurziju. :D

А са екскурзије сам се јуче вратила.Било је брука...то се зове екскурзија а не ово на чему сам ја била 8 година :D 8)

8 одељења заједно,око 250 ученика,екстра провод..Тек на екскурзији видиш колико можемо добро да се слажемо. :)
A fora kod nas je shto nas je malo, pa izgleda ko da smo se dogovorili medjusobno, a ne da nas je shkola vodila. Idemo u Bugarsku, u Zlatne Pjasce za koje kazu da su super. Imam neki losh osecaj u vezi toga... Ne ide mi se odjednom... :(

A fora kod nas je shto nas je malo, pa izgleda ko da smo se dogovorili medjusobno, a ne da nas je shkola vodila. Idemo u Bugarsku, u Zlatne Pjasce za koje kazu da su super. Imam neki losh osecaj u vezi toga... Ne ide mi se odjednom... :([/quote]

zlatni pjasci su ti extra,bila sam...prelepi su,i sve je jeftino,sjos kad si sa dobrim drustvom...ma blago tebi

Tinar:
Bliznakinja:
Tinar:

A fora kod nas je shto nas je malo, pa izgleda ko da smo se dogovorili medjusobno, a ne da nas je shkola vodila. Idemo u Bugarsku, u Zlatne Pjasce za koje kazu da su super. Imam neki losh osecaj u vezi toga... Ne ide mi se odjednom... :(

Ма није се ни мени ишло...а кад се будеш вратила питаћеш се како си уопште помислила да ти се не иде :) :wink:

Bliznakinja:
Tinar:
Bliznakinja:
Tinar:

Ма није се ни мени ишло...а кад се будеш вратила питаћеш се како си уопште помислила да ти се не иде :) :wink:
Moguce, moguce... Meni je uvek tako kad idem na skijanje ili na more, pa kad se vratim :arrow: :D :D

Meni je u osnovnoj bilo skroz bezveze. Moje odeljenje uvek je bilo rashtimovano i neslozhno, pocheli smo malo vishe da se slazhemo mozhda mesec dana pred kraj, ali sad kad razmishljam chini mi se da je to vishe bila gluma. :roll: Matura mi je bila ok, ako se izuzme chinjenica da se u parku dechko koji mi se tad svidjao nekih godinu i po dana na par metara od mene smuvao s drugom devojkom :cry: :cry: :cry:
E, ali zato mi je u srednjoj extra, extra, extra. Fantastichno drushtvo, i mislim da me ne bi smorili kad bih samo s njima provela mesec dana negde van civilizacije :D
Glavu gore, (bivshi) osmaci, srednja je zakon :wink:

ja sam zavrsila osnovnu prije tacno 32 dana... i bilo mi je bas zao...druzili smo se kao nikad prije.sad sam se upisala u gimnaziju i cekam 5. septembar da vidim tu "fanstasticnu srednju skolu-najbolje zivotno iskustvo"
pola moje skole , kao i ja ide u gimn. tako da necu biti sama....

JA NISAM OSMAK ALI REKO DA VAS PRIPREMIM JADNE NA TUZNU ISTINU:
MOJ RAZRED IZ OSNOVNE JE BIO FENOMENALAN, RETKO KOJI RAZRED JE BIO TAKO SLOZAN... A SAD MI JE SVE TO TUZNO I STRASNO, JER IMA NEKIH KOJI TI SE NI NE JAVE(A NAJMANJE BI OD NJIH TO OCEKIVAO), NEKI SE MEDJUSOBNO NE PODNOSE ITD. TO JE BAS STRASNO...
nadam se da vama nece tako biti, ali sacekajte jedno dve godine i videcete...

Moje osnovno odeljenje je bilo "rashtimovano", a ovo srednje nije, ali mislim da je to samo shminka. Ne znam... :? Josh nisam sigurna. Sve mislim kako smo super i onda se neshto dogodi pa promenim mishljenje. Dogovarala sam se sa nekima iz razreda da idemo u Herceg Novi 15. jula kod drugarice, ali sam odustala bash zato shto mislim da ce da se skine shminka... Joj kako lupam... :lol:

iskreno ... ni ne secam se 'rastanka' iz OS ... ali mi ni nije zao nicega u vezi iste ... secam se da se jedan drug napio i bacio duks na jednu ogradu i hteo da se penje da je dohvati i onda sam se ja uzasno istripovala, jer bi se razbio ... i na kraju sam otisla po metlu da mu skinem :p inace, uopste se nisam ni druzila sa njim ... i ne znam otkud sam bila u njegovoj blizini ... ali to je JEDINA stvar koje se ja secam da se desilo tog Poslednjeg dana ... RoLL ... (8 inace da me je neko do pre godinu dana pitao da li ce mi biti zao odlaska iz srednje, odmah bi rekla da hoce ... ali vise se ne bih kladila u to ... naravno bice mi zao pojedinaca, koji nisu iz bga ... sta znam neki od njih planiraju da se upisu gde i ja (tj da nastavimo dalje isto ;p) tako da mozda i nema cega i koga da mi bude zao ... sem skole :p mislim ne skole, zato sto je to ta skola, nego uopste odlazak iz SS ... nekako mi je to ... m blh ... batalite (8
bleach:
ja sam 'oba puta' upala u rashtimovana odeljenja.... :roll:
zvuci poznato ... RoLL ...

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back