Bahatost- BMW-om se parkirala tako da je blokirala celu ulicu.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.310
Žena je svojim vozilom, marke BMW, napravila totalni kolaps u Golsvordijevoj ulici, parkirajući se nepropisno. Ona je svoje vozilo bukvalno "bacila" nasred ulice i nestala na sat vremena, ne mareći za druge. Ovakav njen postupak razbesneo je mnoge.
Naime, kako je se navodi u opisu videa, koji je objavljen na društvenoj mreži X, žena je na sat vremena "zatvorila" gradski prevoz, trotoar za prolazak invalida, a delom i Bulevar kralja Aleksandra, jer se u Golsvordijevoj stvorila ogromna gužva.

(blic)

I..? Gde je tu saobracajna policija .Da li ce „gospodja“ biti kažnjena?

Idem ja kroz ulicu hde je skola i gospodja stala na sred puta i ceka dete. Ja joj sviram sžda se pomeri da mogu da prodjem a ona ce " Nemam gde da stanem".
Sta me boli tuki sto ti nemas gde da stanes nego se momentalno sklanjaj jer je iza tebe kolona od 10 vozila. I ona nadrkanna kao krece.
Svet je postao takav da se gleda samo svoja ******.

Evo je u emisiji na b92 gostuje u emisiji "želim da ti kažem" izjavila da su krivi džentlmeni na ulici koji joj nisu pomogli da se parkira kako treba.

Screenshot_2024-10-08-10-52-11-077-edit_com.miui.gallery.jpg

I da je sasvim normalno da je gužva na vračaru. Optužila je i građane da joj prete. Svalila je krivicu i na parking servis koji nije odneo auto ako im smeta.

Kaže da nema pojma šta se desilo, ona je imala hitnu intervenciju.

Sad ide samoreklamiranje kako je dala 'espirator zemunskoj bolnici za vreme korone. Sada reklamiraju bmw. 🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Back