Bahato: Ne može u banku u radnoj uniformi?!

Piano020

Poznat
Poruka
9.766
" Lidija Usković čisti na Trgu Kralja Milana i koristeći pauzu ušla je u četvrtak u ekspozituru banke kako bi predala dokumentaciju za prelazak iz banke čiji je bila dosadašnji klijent kod njih.(...)
"Šefica ekspoziture me je sve vreme upadljivo posmatrala i rekla je konačno službeniku da dođe do mene. On mi je nakon toga prišao i rekao mi: Gospođo Lidija, znate šta, vi u toj uniformi ne možete ovde da sedite. Dođite sutra, adekvatno, pristojno obučeni pa da onda vidimo šta želite." (...)
" Ako pravilnik oblačenja zaista postoji i ako su uniforme nepoželjne da li se to odnosi i na pripadnike Žandarmerije, policije, poštare ili selektivno samo na čistače ulica"?
http://mondo.rs/a679802/Info/Drustvo/Bahato-Ne-moze-u-banku-u-radnoj-uniformi.html

Bravo za majku Lidiju i njezinog sina kojeg je odskolovala na skromnoj plati cistacice i kreditima!
Hocemo li doznati ime te privatne banke koja tako strogo odredjuje vrijednost klijenta prema uniformi koju nosi?
Hoce li neko iz vlasti pomoci otplatu kredita za skolovanje ovog mladog strucnjaka?

Правда за малог човека!

A sefica i menadjeri su "veliki ljudi"?
Ta cistacica skoluje sina na univerzitetu u Francuskoj kreditima od svoje skromne plate!
Sta je tu "malo"?

- - - - - - - - - -

Uveren sam da se nije radilo samo o uniformi cistacice.

Ako je uniforma UREDNA - niko normalan ne bi postavio pitanje.

Predpostavljam da se ta uniforma nije ni videla od prljavstine i da je zato cistacica bila upozorena.

Procitaj clanak sa postavljenog linka, pa se ukljuci u diskusiju!

Ta cistacica skoluje sina na univerzitetu u Francuskoj kreditima od svoje skromne plate!
Sta je tu "malo"?

Ниси разумела, мали човек је лик из живота и књижевности, скрајнути, подцењени, уцењени. Мени је текст одличан, о томе треба и да се пише, а не о томе као што сам данас негде налетео, о певачици која не може да нађе дечка... Уопште није битно што она школује сина на универзитету, сваки мали човек има своје проблеме јер мало тога од њега зависи, сви имају сличне приче.

Sta je tu "malo"?

- - - - - - - - - -

Procitaj clanak sa postavljenog linka, pa se ukljuci u diskusiju!

U drzavi gde ja zivim ne moze da se recimo udje u banku u kratkim pantalonama.

Pa da su danas kupljene u najskupljem butiku.

Ni da je vlasnik milioner.

Postoje PRAVILA PONASANJA koja se u svetu MORAJU POSTOVATI.

samo u Srbiji se o tome POGADJA....Kao na pijaci.

Bravo za majku Lidiju i njezinog sina kojeg je odskolovala na skromnoj plati cistacice i kreditima!
Hocemo li doznati ime te privatne banke koja tako strogo odredjuje vrijednost klijenta prema uniformi koju nosi?
Hoce li neko iz vlasti pomoci otplatu kredita za skolovanje ovog mladog strucnjaka?

Прошалтај мало интернет. На другим порталима је јасно назначено која је банка у питању.

Ниси разумела, мали човек је лик из живота и књижевности, скрајнути, подцењени, уцењени. Мени је текст одличан, о томе треба и да се пише, а не о томе као што сам данас негде налетео, о певачици која не може да нађе дечка... Уопште није битно што она школује сина на универзитету, сваки мали човек има своје проблеме јер мало тога од њега зависи, сви имају сличне приче.

"Malih likova" ima na milijarde!
Vrijeme je da se cuje i njihov/nas glas!
Da pocnemo sa imenom banke u Nisu gdje se klijenti ovako tretiraju!

- - - - - - - - - -

Прошалтај мало интернет. На другим порталима је јасно назначено која је банка у питању.

Hvala! Pogledat cu!

Meni nikad nisu pravili problem , a redovno odlazim u radnom odelu , sljakerskom.

Nek ide žena u drugu banku, a ove nek izloži oceni javnosti.

Sećam se neke priče kad je jedan tip hteo da udje u opstinsku zgradu u bermudama pa ga nisu pustili, a on otisao do kineske radnje, kupio suknju i usao tako.

Meni nikad nisu pravili problem , a redovno odlazim u radnom odelu , sljakerskom.

Nek ide žena u drugu banku, a ove nek izloži oceni javnosti.

Sećam se neke priče kad je jedan tip hteo da udje u opstinsku zgradu u bermudama pa ga nisu pustili, a on otisao do kineske radnje, kupio suknju i usao tako.

Ti jos bolujes od socijalizma i samoupravljanja...:hahaha:

- - - - - - - - - -

"Malih likova" ima na milijarde!
Vrijeme je da se cuje i njihov/nas glas!
Da pocnemo sa imenom banke u Nisu gdje se klijenti ovako tretiraju!

[ !

A, sad shvatam. ovo je mali, licni rat protiv neke banke jer je neka radnica banke sa saltera uvredila postavljaca topika...:rotf:

U drzavi gde ja zivim ne moze da se recimo udje u banku u kratkim pantalonama.
Pa da su danas kupljene u najskupljem butiku.
Ni da je vlasnik milioner.
Postoje PRAVILA PONASANJA koja se u svetu MORAJU POSTOVATI.
samo u Srbiji se o tome POGADJA....Kao na pijaci.

U javnu zgradu ne smes da udjes nepristojno obucen.
Po pravilu se ulazi u pantalonama (cela duzina ne skracene), i necim sa rukavima (majica, kosulja ili nest duze).
Zenama je zabranjena izazovna odeca (mini suknje i dekolte).
Papuce su zabranjene svima.

Koliko znam radna uniforma JKP Medijana su kombinezon i cizme. To nije zabranjeno i vodi se kao propisna i pristojna odeca.

Ja bi to tužio i zahtevo odstetcu za pretrpljenu bol.

Nije zena taj tip, kaze: "Meni se niko nije izvinio. Pozvali su me juče popodne telefonom da dođem da potpišem ugovor o refinansiranju kredita, čak mi je rečeno da je novac koji sam tražila već na računu i da u ponedeljak samo dođem da potpišem ugovore. Eto, postaću klijent te banke ali stvarno nije u redu da se iko tako ponaša prema meni i mojim kolegama. Ne treba meni više niko da se izvini, ne tražim nikakvu odštetu. Samo tražim poštovanje prema ljudima koji rade najpošteniji posao na svetu i time zarađuju za sebe i porodice parče hleba", kaže Lidija"

Izvinjenje bi u svakom slucaju bilo na mjestu!
Izgleda da je "promena svesti" uveliko na djelu!

Nije zena taj tip, kaze: "Meni se niko nije izvinio. Pozvali su me juče popodne telefonom da dođem da potpišem ugovor o refinansiranju kredita, čak mi je rečeno da je novac koji sam tražila već na računu i da u ponedeljak samo dođem da potpišem ugovore. Eto, postaću klijent te banke ali stvarno nije u redu da se iko tako ponaša prema meni i mojim kolegama. Ne treba meni više niko da se izvini, ne tražim nikakvu odštetu. Samo tražim poštovanje prema ljudima koji rade najpošteniji posao na svetu i time zarađuju za sebe i porodice parče hleba", kaže Lidija"

Izvinjenje bi u svakom slucaju bilo na mjestu!
Izgleda da je "promena svesti" uveliko na djelu!

Zato su i požurili jer znaju sta sve može da ih zadesi.

I javno izvinjenje i neka svotica .

Uveren sam da se nije radilo samo o uniformi cistacice.

Ako je uniforma UREDNA - niko normalan ne bi postavio pitanje.

Predpostavljam da se ta uniforma nije ni videla od prljavstine i da je zato cistacica bila upozorena.

Nemas ti pojma sta pises vise, gradska cistoca ima kombinezone sa jasnim obelezjima ko i sta, isti kombinezoni su inace na pripadnicima privatnih obezbedjenja, naravno sa odgovarajucim obelezjima da se vidi ko su, znaci uniforma kao uniforma!!

Back