Bahati Crnogorac pravi show po Beogradu

old-mne

Poznat
Poruka
7.562
07 Sep 2010. 09:37

Momir Bulatović pijan izazvao saobraćajni udes

Pošalji vijest | Proslijedi

Bivši predsjednik Crne Gore i premijer Jugoslavije Momir Bulatović noćas se u Beogradu dva puta automobilom zabio u sivi „Mercedes“ taksiste Ratka Peića.

"Bulatović je nakon sudara priveden u policijsku stanicu, jer je odbio alkotest. Bulatović je crnom „Jettom“ dva puta udario u zadnji dio „Mercedesa“ pa se nakon toga zaustavio“, piše Blic.

"Cijelo vrijeme sam ispred njega išao u žutoj traci. Prvo me udario na raskrsnici, kod semafora, a poslije i kod autobuske stanice. Kad sam izašao iz automobila i pokušao da ga zaustavim, umalo me nije pregazio. Onda sam otvorio vrata njegovog automobila i izvadio ključeve iz brave", prepričao je Peić svoj susret s Bulatovićem te dodao kako je bivši predsjednik bio toliko pijan da nije mogao stajati na nogama.

Bulatović je odbio da se nagodi sa taksistom i platiti mu troškove popravka zadnjeg dijela automobila pa su pozvali policiju.

"Odeš u kafanu, napiješ se, a onda te policija uhapsi zato što si pio", kazao je kratko uz smijeh Bulatović, prenosi index.hr.

Udri Momo, cepaj Momo, pocepaj gi svi... :super:

A jes' da je bio Milosevicev poltron dok je ovaj bio ziv, i da je nanio ogromnu stetu Crnoj Gori, ali s druge strane mi ga je zao, umro mu je sin jedinac od leukemije, a neki moji drugovi su pokojnog Boska poznavali i kazu za njega da nije bio los.

A sto se tice ovoga s autom, ispao je budala.

A jes' da je bio Milosevicev poltron dok je ovaj bio ziv, i da je nanio ogromnu stetu Crnoj Gori, ali s druge strane mi ga je zao, umro mu je sin jedinac od leukemije, a neki moji drugovi su pokojnog Boska poznavali i kazu za njega da nije bio los.

A sto se tice ovoga s autom, ispao je budala.

Kakvu to ogromnu stetu moze neko da nanese jednoj tako maloj i beznacajnoj zemlji?!:think:

Jos jedan vansrpski kadar koji je zajahao funkciju u Beogradu?!?
Bahato ponasanje?!
Neuobicajno ili ne...?!?

Samo jos jedan obican dan....slican kao i prethodni...jesen sve bliza, vreme prohladno sa slabim vetrom, funkcioner iz okoline Srbije na vecitom radu u Beogradu se ponasa bahato u saobracaju...

Momir je velikosrbin i bivši predsjednik Republike CG , Savezne vlade i Miloševićeva desna ruka.
Valjda je dobio i srpsko državljanstvo.
Zadnjih nekoliko godina je ostao bez funkcije, prihoda i posla i morao je da po Srbiji prodava crnogorsku domaću rakiju - lozovaču i šljivovicu.
Kaže, čovjek mora da od nečega živi.
Taj slučaj kaže, da nije mogao prodati svu rakiju pa je sam popio i napravio piz*ariju.

Momir je velikosrbin i bivši predsjednik Republike CG , Savezne vlade i Miloševićeva desna ruka.
Zadnjih nekoliko godina je ostao bez funkcije, prihoda i posla i morao je da po Srbiji prodava crnogorsku domaću rakiju - lozovaču i šljivovicu.
Taj slučaj kaže, da nije mogao prodati svu rakiju pa je sam popio i napravio piz*ariju.

borite se vi za to vase veljesrpstvo u vasoj crnoj gori a ne u beogradu!

Kakav velikosrbin, ne lupetaj :dash:

mene zanima jeli sam kupio stanbenu jedinicu u beogradu od svojih para ili mu je to srbija kupila..>>>pa me zanima da li i on polaze prava jos na sve beneficije koje imaju politicari po srbiji ijako je bio savezni funkcioner..?? a to sto je napravio nek odgovara kao i svaki gradjanin srbije...naravno ako ima tablice na autu srbije...

'velikosrbin'...ne pretjerujmo; je l' to i Milo? :mrgreen:

Što se tiče srpskog državljanstva, Momo je rođeni Beograđanin.

Poznaje ga i google.Arap,Aškalija ili pak jednostavno Turčin
MomirBulatovic1_Kurir.jpg

yugoslavia-bulatovic.jpg

07 Sep 2010. 09:37

Momir Bulatović pijan izazvao saobraćajni udes

Pošalji vijest | Proslijedi

Bivši predsjednik Crne Gore i premijer Jugoslavije Momir Bulatović noćas se u Beogradu dva puta automobilom zabio u sivi „Mercedes“ taksiste Ratka Peića.

"Bulatović je nakon sudara priveden u policijsku stanicu, jer je odbio alkotest. Bulatović je crnom „Jettom“ dva puta udario u zadnji dio „Mercedesa“ pa se nakon toga zaustavio“, piše Blic.

"Cijelo vrijeme sam ispred njega išao u žutoj traci. Prvo me udario na raskrsnici, kod semafora, a poslije i kod autobuske stanice. Kad sam izašao iz automobila i pokušao da ga zaustavim, umalo me nije pregazio. Onda sam otvorio vrata njegovog automobila i izvadio ključeve iz brave", prepričao je Peić svoj susret s Bulatovićem te dodao kako je bivši predsjednik bio toliko pijan da nije mogao stajati na nogama.

Bulatović je odbio da se nagodi sa taksistom i platiti mu troškove popravka zadnjeg dijela automobila pa su pozvali policiju.

"Odeš u kafanu, napiješ se, a onda te policija uhapsi zato što si pio", kazao je kratko uz smijeh Bulatović, prenosi index.hr.

Udri Momo, cepaj Momo, pocepaj gi svi... :super:
*ebo bas index.hr

Back