gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
napokon da neko zna istinu... tj istoriju....
Gle, bresmrtna konačno priznala da nije bio stub, neg da je bila i prečka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napokon da neko zna istinu... tj istoriju....
Nek' je živ i zdrav, pa za neku godinu da ga i oženimo..![]()
Sta ti je ... nisi dobro skontaoGle, bresmrtna konačno priznala da nije bio stub, neg da je bila i prečka.![]()
![]()
Sta ti je ... nisi dobro skontao
Rimska sprava za mucenje sigurno nije krst...
Recimo i da jeste krst, ala su Hrišćani odabrali simbol, mani ga se Mujo..Zamislite da Hrile stvarno vaskrsne, i sidje na zemlju, a ljudi mu mašu s krstovi ko Irod pre 2000 godina, pa pobeg'o bi ko stoj pa gledaj...
![]()
Recimo i da jeste krst, ala su Hrišćani odabrali simbol, mani ga se Mujo..Zamislite da Hrile stvarno vaskrsne, i sidje na zemlju, a ljudi mu mašu s krstovi ko Irod pre 2000 godina, pa pobeg'o bi ko stoj pa gledaj...
![]()
a zamisli da ponese sa sobom čekić i eksere, pa veli:
˝ja sam vaše grehe primio na sebe prošli put, al´ vi nastavili po starom da grešite, pa je sad vreme da svako svoj krst ponese sa sobom do gologote˝.
šta misliš koliko bi dobrovoljaca bilo sa krste?
ja sam, do duše, siguran da bi se ona dvojica ˝digitalnih zilota˝ bez razmišljanja žrtvovala...![]()
Sta ti je ... nisi dobro skontao
Rimska sprava za mucenje sigurno nije krst...
Наравно да је суштина Православна. Дух је Хришћански, јер приноси старо-паганско на жртву паљеницу, пред празник Рождества Месије и Спаситеља света.
Као што су три мудраца принели, смирну, злато и тамјан, тако и ми Срби приносимо Бадњак, пред Божић.
![]()
Jok i nije. Samo je imala jednu vertikalu i jednu prečku preko te vertikale.![]()
...Sam pojam dolazi od staroslavenske riječi "b'deti", što znači bdjeti, biti budan,
čekati. Odatle i "badnjak", badnje drvo ili panj, što se na Badnju
večer uz poseban obred /polijevanja, natapanja panja/ unosi u kuću i
stavlja na ognjište da gori...
najvažnije značenje te riječi
najvažnije značenje te riječi
Sta ti znaci nacionalna svest pred Bogom???