? Elita Banovan Poruka 15.014 14.07.2005. u 03:45 - Badminton #76 bebironac: mozda i od nje mozes da dobijes neke informacije... Kliknite za proširenje... ahaha da ta 3D veya mi nije pala na pamet..ma ne cujemo se ali se ynamo i ja sam asocijalna volimda maltreriam preko neta eto el ima ona decu? sada?
bebironac: mozda i od nje mozes da dobijes neke informacije... Kliknite za proširenje... ahaha da ta 3D veya mi nije pala na pamet..ma ne cujemo se ali se ynamo i ja sam asocijalna volimda maltreriam preko neta eto el ima ona decu? sada?
B bebironac Gost 14.07.2005. u 22:09 - Badminton #77 ok... meni ti tvarno nisi na teretu... ja ovde i ovako navratim, kad citam postu... :wink: a sto se tice moje bivse parnerke... ona nema dece...
ok... meni ti tvarno nisi na teretu... ja ovde i ovako navratim, kad citam postu... :wink: a sto se tice moje bivse parnerke... ona nema dece...
? Elita Banovan Poruka 15.014 24.08.2005. u 18:36 - Badminton #79 nema vi ste provincija e dobro kad budu neki termini javi :I